Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #180 dnia: Listopad 20, 2012, 07:50:47 »
Jak dla mnie rewelacja. Trochę to statyczne, ale w miarę upływu czasu ogląda się coraz fajniej. Tylko... no właśnie szkoda, ale nie mogłam obejrzeć do końca  a ostatni co pamiętam to sierpniowa noc podczas której Danny wyjawia Albertowi, że kocha jego żonę Margaret. Liczę, że jakaś dobra duszyczka powie...co dalej :zawstydzony1:

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #181 dnia: Listopad 20, 2012, 13:42:19 »
Na końcu się okazało, że to nie Danny, a jednak Albert kocha Margaret, ale bidulka nie doczekała tego wyznania. Zdążyła się powiesić... <placze>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #182 dnia: Listopad 20, 2012, 18:24:39 »
Wow. Przynajmniej wiem teraz dlaczego taki tytuł ;)
Dziękuję, Somebody <serduszko>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #183 dnia: Listopad 20, 2012, 18:56:40 »
Spoiler

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #184 dnia: Listopad 20, 2012, 22:58:43 »
Jeśli chodzi jeszcze o Iluzje, to... Pozostałam z poczuciem, że tak naprawdę nie dowiedziałam się wszystkiego jedynie o Sandrze. W związku z tym ta postać do teraz najbardziej mnie intryguje. Danny ją kochał. Albert z Margaret też się kochali. Miłość może być tylko wzajemna - powinniśmy wnioskować, że ona również kochała swojego męża, chociaż na łożu śmierci wyznała Albertowi coś innego?

Dzisiaj mi koleżanka oznajmiła, że oglądając wczoraj fragmenty spektaklu zauważyła, iż Isia ma aparat na dolnych zębach. To prawda?
Trochę to statyczne, ale w miarę upływu czasu ogląda się coraz fajniej.
Statyczne? Być może, ale trzeba nieźle się skupiać, żeby nie umknął nam ani jeden fakt, bo to mogłoby spowodować, że cała sztuka stałaby się niezrozumiała <usmiech>

Tajemnice rezydencji bez szału. Inaczej to sobie wyobrażałam, miałam nadzieję na większy udział Dominiki w tym programie. Chwilami to wygląda jakby "wklejono" ją tam na siłę. Ale za to pięknie wygląda i... Jest, jest dykcja! Mówi wyraźnie, czysto. Wow! :D Może ją tam jeszcze wyprowadzą na ludzi i powróci aktorka, którą najbardziej lubię z tych pierwszych odcinków eMki.

Trochę się wkręciłam. Mam zamiar ponadrabiać kilka filmów i spektakli Teatru TV :D

Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #185 dnia: Listopad 21, 2012, 00:48:35 »
Można obejrzeć "Tajemnice rezydencji" gdzieś w internecie?

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #186 dnia: Listopad 21, 2012, 16:06:33 »

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #187 dnia: Listopad 21, 2012, 16:55:06 »
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #188 dnia: Listopad 21, 2012, 17:30:22 »

http://www.rp.pl/artykul/2,953386-Tajemnice-rezydencji-na-Kanale-ID--Prowadzi-Dominika-Ostalowska.html

lol, no i jak ma się ten link to pytania powyżej????
Żle doczytałam. Zamiast gdzie można w necie obejrzeć przeczytałam gdzie można oglądać.

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #189 dnia: Listopad 21, 2012, 22:35:53 »

Obawiam się, że chyba nie. Ten kanał jest dostępny np. w opcji Cyfrowej Telewizji UPC

Prawdopodobnie będę miała możliwość oglądania tego programu od przyszłego miesiąca, bo UPC zamiast wymienić swoje dotychczasowe okablowanie, woli dostarczać swoim abonentom dekodery przetwarzające sygnał analogowy na cyfrowy i taka zmiana czeka mnie w najbliższym czasie.
Może to się da jakoś nagrać, bo póki co, nic się nie dzieje na oficjalnej stronie ID

PS No to się wyjaśniło, jak można odbierać TEN kanał  KLIK

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #190 dnia: Listopad 22, 2012, 14:45:33 »
Mam nadzieję, że uda mi się nagrać kolejny odcinek i tym razem obędzie się bez żadnych przeszkód ;)
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #191 dnia: Listopad 22, 2012, 15:33:58 »
Program mi się podobał, bo tematyka jak najbardziej wpasowała się w moje indywidualne gusta. Lubię rzeczy związane z morderstwami, zabójstwami itd. to zawsze mnie interesowało, a gdy program prowadzi moja ukochana aktorka to już w ogole raj  <buja_w_oblokach> Dlatego oglądając projekt byłam wniebowzięta.

Isia fajnie mówiła, ciekawie, barwnie i barwa jej głosu świetna. Dykcja, mimika twarzy i tajemnicze uśmiechy, no i rzecz jasna wygląd - pięknie ułożone włosy - właśnie o takie fale mi chodziło-makijaż również ładny, wszystko razem dało przepiekny efekt  <zakochany>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #192 dnia: Listopad 23, 2012, 16:31:01 »
Być może coś, czego jeszcze nie widzieliście http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gixpGiYZv30

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #193 dnia: Listopad 24, 2012, 19:12:14 »
Nasza Dominika w końcu rozwinęła skrzydła. Jest najlepszym przykładem dla wszystkich pseudo aktoreczek z "M jak miłość", że jak się chce to można się udzielać nawet grając tyle lat w tym samym serialu, nie szukając dziury w całym. Ostałowska nie dała się zaszufladkować. Gołym okiem widać, że dogaduje się ze scenarzystami bo jak to niektóre osoby z obsady mawiały, że grając w "M jak miłość" jest się zamkniętym na inne propozycje.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #194 dnia: Listopad 25, 2012, 08:23:53 »
Hmm... Jesli chodzi o teatr, o ambasadowanie i udzielanie swojego głosu do swtorzenia audiobooków to Dominika rozwija się w bardzo szybkim tempie. Ciągle jest coś nowego. Ale mi osobiście brakuje więcej Isi na dużym ekranie. Z wielką chęcią zobaczyłabym z nią jakiś dobry, interesujący film, o tematyce niebanalnej z Dominiką w głównej roli, która zaskoczy, pokaże nową twarz i udowoni wszystkim(nie tylko jej fanom, bo oni raczej wiedzą na co ją stać), że nie jest jedynie płaczącą, chrząkającą i użalającą się Martą z MjM  <lusterko>