Jeśli chodzi jeszcze o
Iluzje, to... Pozostałam z poczuciem, że tak naprawdę nie dowiedziałam się wszystkiego jedynie o Sandrze. W związku z tym ta postać do teraz najbardziej mnie intryguje. Danny ją kochał. Albert z Margaret też się kochali. Miłość może być tylko wzajemna - powinniśmy wnioskować, że ona również kochała swojego męża, chociaż na łożu śmierci wyznała Albertowi coś innego?
Dzisiaj mi koleżanka oznajmiła, że oglądając wczoraj fragmenty spektaklu zauważyła, iż Isia ma aparat na dolnych zębach. To prawda?
Trochę to statyczne, ale w miarę upływu czasu ogląda się coraz fajniej.
Statyczne? Być może, ale trzeba nieźle się skupiać, żeby nie umknął nam ani jeden fakt, bo to mogłoby spowodować, że cała sztuka stałaby się niezrozumiała
Tajemnice rezydencji bez szału. Inaczej to sobie wyobrażałam, miałam nadzieję na większy udział Dominiki w tym programie. Chwilami to wygląda jakby "wklejono" ją tam na siłę. Ale za to pięknie wygląda i... Jest, jest dykcja! Mówi wyraźnie, czysto. Wow!

Może ją tam jeszcze wyprowadzą na ludzi i powróci aktorka, którą najbardziej lubię z tych pierwszych odcinków
eMki.
Trochę się wkręciłam. Mam zamiar ponadrabiać kilka filmów i spektakli Teatru TV