Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 93911 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #90 dnia: Wrzesień 06, 2012, 16:22:47 »
Czekajcie to tylko fakt :D I znowu "znajoma" z produkcji MjM
Ale fajnie byłoby, mały Hubert jest kochany. Jak tylko się pojawi Isia zejdzie na drugi plan  <mruga>

qwerty może być ciekawie, przynajmniej jest jakaś nadzieja że Krystian pozostanie na dłużej w serialu i może z Martą.

Ale dla kasy to mi się nie wydaje, może mały chce  <o_tak>
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #91 dnia: Wrzesień 06, 2012, 16:58:51 »
Kurczę, tak sobie pomyślałam, że to chyba nie w stylu Dominiki. Tak bardzo chroniła swojej prywatności, małego... Uwierzę, jak zobaczę Huberta w serialu ;)

Agueda: Może i tak ;) Dzisiaj czytałam w jakiejś gazecie, że Marta da mu drugą szansę i wspólnie będą zajmować się Anią itp. więc już jest ok i mam nadzieję, że Marta nie zrobi afery z powodu tego dziecka (o ile to prawda) no i, że matka tego chłopca nie będzie chciała od Andrzeja nic więcej prócz alimentów i zainteresowania dzieckiem.

You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #92 dnia: Wrzesień 06, 2012, 17:33:24 »
Z jednym z wywiadów mówiła (chyba znam je już na pamięć) że, gdyby synek chciał i bardzo prosił to zgodziłaby się.
Ale jak zobaczę wiarygodne źródło to uwierzę, jakoś nie wyobrażam sobie żeby Isia poszła do scenarzystów i poprosiła. A może idąc dalej w plotki to sam Malec maczał w tym palce. Przecież to paranoja.
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #93 dnia: Wrzesień 07, 2012, 15:32:52 »
Fajnie bybyło, gdyby to była prawda. Super będzie oglądać ich razem na ekranie. Ten mały Hubcio jest taki słodki i kochany, do tego te jego duuuże, czarne oczy!  <zakochany> Mam nadzieję, że to nie jest kolejna oszukana, wyssana z palca informacja, tak jak te poprzednie  :P

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #94 dnia: Wrzesień 07, 2012, 16:51:46 »
Fakt Nam się pomału rozkręca, czekam na kolejne "interesujące" wiadomości z życia Isia.

http://www.fakt.pl/Producenci-zasugerowali-Ostalowskiej-operacje-plastyczna-,artykuly,176536,1.html  <smiech>   <smiech>   <smiech>

P.S Serdeczne pozdrowienia kieruję do "znajomych i przyjaciół" Isi.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #95 dnia: Wrzesień 07, 2012, 19:01:48 »
Mam nadzieję, że Isia nic takiego nie zrobi   :D Moim zdaniem wygląda w porządku i nie trzeba nic zmieniać, zwłaszcza jeśli chodzi o twarz. Jak dla mnie, trzyma się pod tym względem całkiem dobrze. Gorzej z włosami, ale prywatnie ta fryzura jest o niebo lepsza niż ta, którą Isia prezentuje w MjM.

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #96 dnia: Wrzesień 07, 2012, 19:38:53 »
W MJM wygląda fatalnie teraz. Okropny makijaż, często okropne ciuchy, okropne potargane włosy obrzydliwego koloru, spuchnięte usta, nieprzyjemny grymas na twarzy. Prywatnie wygląda raz lepiej, raz gorzej, ale ten stan mógłby z powodzeniem poprawić dobry stylista. Na co i do czego chirurg plastyczny? Ja mimo tego, że uwielbiam Hubcia nie chciałabym go oglądać w MJM. Jeszcze jako syna Andrzeja? Dziwnie bym się z tym czuła. Może jeszcze duży Hubert będzie występował jako mąż matki tego dziecka? Będzie tak rodzinnie i sielsko.

Offline Miłka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: Wrzesień 07, 2012, 21:20:50 »
Nie jestem fanką odmładzania się za pomocą skalpela i wątpię żeby ten news był prawdziwy.  Jednak faktycznie Dominika szybko się starzeje. Wystarczy popatrzeć na Małgosię Kożuchowską (panie są w tym samym wieku) i widać duuuużą różnicę. Dominikę z pewnością odmłodziłby po prostu lepszy makijaż, ubiór, fryzura i uśmiech (zamiast wypominanego jej na wszystkich forach grymasu).

Na zdjęciach z konferencji widać, że Dominika ma ładną fryzurę. Dobrze jej w takich krótkich włosach i nareszcie zniknął pomarańczowy blond. Problematyczną kwestią pozostaje jeszcze strój? Może kiedyś Isia zdecyduje się na zatrudnienie stylisty?

Co do Huberta, wolałabym żeby to nie była prawda. Nie podoba mi się wciąganie dziecka do serialu, w którym się gra. Pomysł z nieślubnym dzieckiem Andrzeja też nie przypadł mi do gustu.

Jakoś dzisiaj wszystko na "nie" mi wyszło. <szczerzy_sie>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #98 dnia: Wrzesień 07, 2012, 21:49:39 »
Ja bym chciała żeby Hubuś zagrał w MjM, bo chciałabym go zobaczyć. Urósł, wydoroślał i z chęcią bym go na bierząco oglądała, ale zgadzam się, że takie wciąganie dziecka do serialu nie jest za dobre  :P

Według mnie Dominika jest po prostu naturalna. Fakt, że powinna bardziej o siebie zadbać, zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy związane z ubiorem, ale nie powiedziałabym, że wygląda na więcej lat, niż ma. Nie ma zmarszczek, z oczu bije młodość, uśmiech też niedługo się pojawi i wierzę, że wróci dawna Isia  :D A usta? Nie ma się co dziwić. Aktorstwo wymaga poświęceń i jak widać Dominika od ciągłego obgryzania, zagryzania warg straciła na ich pełnym, wyrazistym kształcie  <mruga>

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #99 dnia: Wrzesień 09, 2012, 11:07:21 »
Nareli, mamy podobne zdanie. Nie wyobrażam sobie Isi wypchanej botoksem, albo silikonem <naukowiec> . Jedno jest piękne, Isia pozostaje sobą, nie ważne co piszą i mówią inni. Bardzo podoba mi się to. Każdy starzeje się wg swoich uwarunkowań, jak patrzę na zdjęcia Dominiki nie widzę żadnej starej baby, tylko zwykłą i naturalną osobę. O ciepłym i życzliwym spojrzeniu, o drobnej budowie ciała, o pozytywnym nastawieniu do życia.

Może ma trochę dziwny sposób ubierania, ale skoro tak lubi i jest jej w tym wygodnie to niech tak pozostanie. Nie każdy zawsze musi wyglądać jakby wyszedł z salonu. Szkoda że, większość osób ocenia to jak się ubiera, czy maluje, na podstawie serialu MjM. W świecie realnym, przyznacie że jest inaczej, i dużo lepiej. Usta... a co z nimi jest nie tak?? zmieniły się podczas noszenia aparatu phi

Czasami współczuje aktorką ocenia się u nich wszystko i chce się żeby były prawie idealne. A to przecież tak się nie da. Gdyby brały do siebie wszystko co nie podoba się ludziom pewnie albo popełniłyby zbiorowe samobójstwo albo nie wychodziłyby z gabinetów chirurgów plastycznych. Każdy ma inny gust, i dobrze jest o czym pisać w brukowcach.

<lusterko>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Wrzesień 09, 2012, 13:36:03 »
Dziewczyny, dajcie sobie spokój z brukowymi pismakami. Ostałowska nie potrzebuje żadnej operacji plastycznej, ewentualnie dobrego fryzjera. W kinie nie są potrzebni tylko młodzi i piękni, a jeśli będą potrzebni tylko tacy, to znaczy, że kino nie będzie miało już ani grama pokrycia ze światem rzeczywistym.
Ten artykuł jest tak bzdurny, że ręce opadają. Dodatkowo zdjęcie - specjalnie takie a nie inne. Manipulacja w mediach kwitnie w najlepsze - to jeden z przykładów ;)

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #101 dnia: Wrzesień 10, 2012, 16:17:36 »
Spoiler

Uploaded with ImageShack.us

Oto dowód na to, że jak Isia chce to może ładnie, młodo i świeżo wyglądać. Plus za fryzurę i uśmiech. Zakochałam się. <serduszko>

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #102 dnia: Wrzesień 10, 2012, 18:02:56 »
Spoiler niepotrzebny :P

Zabiła mnie ta ostatnia stylizacja !!!!!! Bluzka z krzyżem <3 Mam taką samą!!!!!!!! Bojówki też nie są złe ;) No i buty: duży plus! ;)

CHCIEĆ TO MÓC!!!!!!! :D
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #103 dnia: Wrzesień 10, 2012, 19:02:39 »
Kocham takie zdjęcia! Taki ubiór jak najbardziej pasuje do Dominiki. Raz, że wygląda dobrze. Dwa - młodziej. Naprawdę pięknie! Mnie się bardzo podoba. Wygodnie, klasycznie, prosto i z gustem  <szczerzy_sie>

To ostatnie zdjęcie najlepsze! Zakochałam się!

Skąd te zdjęcia są? <jezyk>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #104 dnia: Wrzesień 10, 2012, 19:20:02 »
Mnie w mojej poprzedniej wiadomości nie chodziło o to żeby Dominika wyglądała idealnie, gdzież tam, ideały są nudne! Chodziło mi o to, że Dominiki stylizacje w MJM zamiast jej upiększać często ją poprzydzają. :( Tutaj, na tych zdjęciach, pochodzących z 75. urodzin Teresy Lipowskiej i z 12. urodzin (;)) MJM wygląda ładnie, kwitnąco. Piękny kolor włosów, same włosy ułożone bardzo fajnie, przede wszystkim promienny uśmiech i Dominika już wygląda sto razy lepiej. :) Tak niewiele jej...i nam trzeba. Wygląda bardzo mlodzieńczo i świeżo. Nawet nie potrzebuje jakiegoś nocnego makijażu. NASZA GWIAZDA!!! :D