Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89200 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpień 31, 2012, 18:16:49 »
Nie może być! Ale nie widzę żadnego racjonalnego wytłumaczenia. Zrobili nas w balona   <zez>

Sama już nie wiem. Po co zastanawialiby się na portalach, jak Dominika poradzi sobie w roli prowadzącej program?
No właśnie, na portalach a nie od Isi. Tam różne rzeczy piszą, niekoniecznie to jest prawdziwe. A że, w to "lepsze" łatwiej się uwierzy, poszło szybko. Najpierw doniósł fakt, im nie ma wierzyć na 100%.
Większość niestety pisze co chce, nie sprawdzą informacji, a już świat o tym wie.
Ambasadorką też może być    <o_tak>
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpień 31, 2012, 22:11:29 »
Ja nie tracę nadziei  <pompony> Wierzę, że jeszcze zobaczę Isię na ID i nie będzie to spot reklamowy  <soczek>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #77 dnia: Wrzesień 01, 2012, 00:25:17 »
Skończył im się czas na niespodziankę, która miała być w sierpniu na stronie oficjalnej Dominiki. Heloł, już 1 WRZEŚNIA! :<

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #78 dnia: Wrzesień 01, 2012, 12:26:18 »
Faktycznie, 1 września już, a niespodzianki jak nie było, tak nie ma  <wsciekly> Mam nadzieję, że ta informacja z niespodzianką nie "działa" na tej samej zasadzie, co nowy program Dominiki, w którym jest prowadzącą, a w ogóle nie pojawia się na ekranie..to tak jak w tym filmie "4 w 1", gdzie w napisach widnieje jej nazwisko, ale Isi na ekranie nie udało się odnaleźć  <haha>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #79 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:07:23 »
Teraz to zniknęła informacja o niespodziance. Oj nie ładnie, tyle czekania i nic z tego.
Gdybym nie wiedziała że, informacje wklejała osoba która prześladowała Isię, chyba byłabym bardziej zła. Inaczej zwalam to na nią  <tak>
A pamiętacie może jak pojawiła się informacja że, Isia zagra w nowej sztuce? Teraz tego też nie ma.
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #80 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:14:30 »
Pamiętam o tej sztuce! I co to też była bujda?! <placze>

Chyba się powiesze  <flaga>

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: Wrzesień 04, 2012, 18:27:05 »
Pamiętam o tej sztuce! I co to też była bujda?! <placze>

Chyba się powiesze  <flaga>
<smiech> NIE, NIE RÓB NAM TEGO   <boi_sie>

Offline Miłka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #82 dnia: Wrzesień 05, 2012, 12:52:36 »
Na stronie Teatru Studio Dominiki nie ma w obsadzie spektaklu. Chociaż wydaje mi się, że jak kiedyś sprawdzałam tam informacje o przedstawieniu to Isia była wymieniana.

Dominika pojawiła się w tym programie na ID? Bo nie do końca rozumiem, na czym on polega?

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #83 dnia: Wrzesień 05, 2012, 15:28:36 »
Dominika pojawiła się w tym programie na ID? Bo nie do końca rozumiem, na czym on polega?

No właśnie chodzi o to, że Isi tam nie było. Program był o właściwej godzinie, tytuł się zgadzał, tematyka myślę, że też, ale Isi jakoś nie można było zobaczyć <placze>

Nie wiem jak wy, ale ja jestem bardzo, bardzo rozczarowana.. i brakiem niespodzianki, i nieporozumieniem związanym z programem i jeszcze do tego wszystkiego spektakl dochodzi... Sama już nie wiem, o co w tym wszystkim chodzi  <flaga>

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #84 dnia: Wrzesień 05, 2012, 17:36:07 »
Dzisiaj jest kolejna środa, może wyjaśni się coś. Nie wiem czy będę oglądać, kolejnego wieczoru, raczej nie chce mi się tracić na oglądanie, podstarzałego pana w różowej koszuli.

Nie wiem gdzie jest jakaś konkretna informacja na ten temat. Na stronie nic nie ma, Isia milczy. Kto to może wiedzieć o co w tym może chodzić.

Też widziałam informacje na stronie teatru, premiera miała być na początku października. Cisza  <placze>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #85 dnia: Wrzesień 05, 2012, 20:57:46 »
Agueda, wątpię, żeby Isia się dzisiaj w tym programie pojawiła, skoro jest on kontynuacją tamtego. Pisze w streszczeniu, że to drugi odcinek i produkcja USA <placze> Nie ma co czekać. Przynajmniej mi się tak wydaje.

Ja w każdym bądź razie chyba dziś nie będę. Jeśli jakimś cudem zjawi się Isia, to znajde odcinek, gdzieś w internecie.

Program sam w sobie myślę, że jest ciekawy, ale bez Isi to już nie to samo, co z   <herbatka>

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #86 dnia: Wrzesień 06, 2012, 15:25:51 »
I jak? Była Isia?? Bo nie chciało mi się wczoraj oglądać xD
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #87 dnia: Wrzesień 06, 2012, 15:29:04 »

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #88 dnia: Wrzesień 06, 2012, 15:46:31 »
O jak suuuuuuper! Kocham Hubusia! Marzę, by został moim mężem! Hah. To młody facet, który jest ideałem  :D

Ale będzie świetnie oglądać Isię i Hubusia razem  <serce> Od dziś kocham MjM  <zakochany>

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #89 dnia: Wrzesień 06, 2012, 15:56:29 »
Fajnie, fajnie, ale dlaczego nieślubny syn Andrzeja...????!!!! Z jednego bagna wyjdą i w drugie wdepną...
You can kiss my decision as it's walking out the door