Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89207 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 26, 2012, 07:27:44 »
Macie trochę racji w tym co piszecie, ale z drugiej strony ile można grać w jednym tasiemcu? Przecież Marta W. już wszystko przerabiała w serialu. Zdrada, ślub, miłość, problemy rodzinne. No ile można grać ciągle to samo? Więc co się dziwić że, może już jej się nie chce? Pewnie powinna sobie odpuścić... ale to inna sprawa.
Może jak dostaje nową, świeżą role odżywa i daje z siebie wszystko. To co ją zabija to, monotonia, niestety taki jest serial MjM.
Nie lubię oceniać ludzi po tym co mają na sobie, no ale do Isi zupełnie taki "worek" nie pasuje. Ona jak chce potrafi zabłysnąć :) Nie jest gruba, nie jest brzydka a mimo to chce się ukryć za szatami. Ale trzeba przyznać jest oryginalna w swoich strojach  <o_tak>

A o zlocie były plany :)

Jeśli chodzi o zlot, to nie wiem, jak to będzie. Wakacje mi się kończą, a w roku szkolnym będzie raczej ciężko.
Pewnie teraz już tak :) Może coś da się wymyślić, jest dużo czasu fankami Isi zostaniemy nie rok nie dwa <szczerzy_sie>
« Ostatnia zmiana: Sierpień 26, 2012, 08:28:19 wysłana przez Justek »
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 26, 2012, 10:31:00 »
Dominika wprawdzie gra tą samą postać, ale przecież Marta dojrzewa, zmienia się, to już nie jest ta sama postać, co na początku. Ja dalej będę obstawiała przy swoim, że powinna się bardziej postarać. Może i te wszystkie wątki już w jej życiu zaistniały, ale nigdy wcześniej w takim kontekście. Nigdy wcześniej Marta nie miała romansu z wyraźnie od siebie młodszym bożyszczem kobiet i bawidamkiem. Marta nawet, gdy bawi się z Anią ma taką mine jakby miała zaraz zwymiotować. Co do zlotu: to naprawdę jest wielki problem wygospodarować sobie jeden wolny dzień w trakcie roku szkolnego? Zresztą...są jeszcze weekendy. Dla chcącego nic trudnego.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 26, 2012, 12:02:28 »
Co do zlotu: to naprawdę jest wielki problem wygospodarować sobie jeden wolny dzień w trakcie roku szkolnego? Zresztą...są jeszcze weekendy. Dla chcącego nic trudnego.

Nie problem, ale wiadomo, że w wakacje lepiej by było  <herbatka> Najlepiej gdyby ktoś podał jakąś konkretną datę, miejsce - ja spróbuję się dostosować  <jezyk>

Agueda, ja mam bardzo podobne zdanie do Twojego. Nie rozumiem dlatego, czemu Isia nie zrezygnuje z tego serialu? Ma może jakiś sentyment? Nie wiem. Kiedyś trudno by mi było pisać o tym, by Dominika odeszła z MjM, ale po tym, co sie teraz dzieje, to bardzo bym się ucieszyła, gdyby tak się stało. Przynajmniej nie oglądałabym MjM, bo już kompletnie nie miałabym dla kogo. Po za tym trzeba przyznać: to MjM, które jest teraz, nie jest takie jak to, które było kiedyś. Mnie to po prostu nie interesuje, nudzi mnie ten serial, scenarzyści nie mają pomysłów na wątki, bohaterów. Wydaję mi się, że zamiast pomyśleć, jak ciekawie rozwinąć wątki głównych bohaterów, ci wprowadzają kolejne, nowe postaci, które są zbędne i nic do serialu nie wnoszą. Kiedyś MjM oglądało się z przyjemnością, zainteresowaniem, radością? A teraz? Jedynie z przyzwyczajenia i słabości do kilku aktorów. Każdy serial powinien skończyć się w odpowiednim czasie, by później nie pozostawić po sobie pewnego rodzaju niesmaku.

Był taki czas, że wolałam MjM od Na wspólnej, ale aktualnie o wiele bardziej podoba mi się ta druga telenowela. Wciąż scenarzyści potrafią zaskoczyć, zaintrygować widza.

Serce mnie boli, jak widzę, co stało się z taką dobrą aktorką  :(

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 26, 2012, 13:37:48 »
Dominika zostaje w serialu głównie dla kasy, nie ma, co się oszukiwać. Z czegoś żyć trzeba. Co do zlotu ja proponuje jakiś weekend na początku pazdziernika.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 29, 2012, 16:31:55 »
To już dziś??  <jupi>

http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/Investigation-Discovery

Czekam z niecierpliwością  <serduszko>

Ciekawi mnie jednak wiadomość że, Isia była prześladowana i że "niby" znajoma umieszczała plotki na jej temat w sieci.
Czyli wszystko jasne, jeśli chodzi o plotki i stronę Isi :)
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 29, 2012, 19:34:05 »
Ja na pewno będę oglądać, bo jestem strasznie ciekawa  <zniecierpliwiony>

O niczym tak dzisiaj nie marzę, jak o tym, by zobaczyć w telewizji Dominike  ;D Świadomość tego, że nie będzie to program związany z MjM, jest jeszcze bardziej zadowalająca  :D

Swoją drogą, szkoda, że TV4 zrezygnował z emisji powtórek "Reginy"  <jezyk>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpień 29, 2012, 22:33:03 »
Właśnie znalazłam sobie straming oline z ID, jest program, są rezydencje, ale.... Dominiki ja tam nie widzę.
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpień 29, 2012, 22:56:28 »
Haha, ja właśnie też  <placze> Co ten obleśny gość zrobił z moją Isią?  <haha>

Przed rozpoczęciem programu w TV był ten spot reklamowy i Dominika mówiła, że program będzie jutro, tylko że ja nie widzę nigdzie takiej informacji  :D

Offline qwerty500410

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpień 29, 2012, 23:02:35 »
Może Isia była tylko w tym spocie... Nie mam pojęcia... A może dzisiaj dali jakiś odcinek ze starej serii a jutro będzie nowy? Zawiodłam się :(

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpień 29, 2012, 23:10:03 »
Nie no raczej nie pisaliby, że jest prowadzącą, skoro nią nie jest... Jak chce coś poczytac o tym programie, który teraz leci, to wychodzi, że to serial USA z 2011 roku, więc sama nie wiem. Isia w spocie wyraźnie mówi, że od jutra, ale wszędzie pisze, że od września, a jutro jest 30 sierpnia, nie mam bladego pojęcia o co w tym wszystkim chodzi <histeryk>

W programie stacji nic nie ma na ten temat.

Offline qwerty500410

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpień 29, 2012, 23:13:49 »
No nic, trzeba jutro cały wieczór spędzić przy oglądaniu ID ;P

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpień 29, 2012, 23:17:10 »
No nic, trzeba jutro cały wieczór spędzić przy oglądaniu ID ;P

Jeśli chodzi o mnie to nie ma problemu, i tak już jestem nałogowcem  <haha> Mnie się już nawet nie da pomóc   <szczerzy_sie>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpień 30, 2012, 10:00:40 »
Jaja jak berety! Czekamy więc dalej! Już myślałam, że przeczytam o tym jakie wrażenie wywarł na was ten program, a tu taki psikus.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpień 31, 2012, 17:50:22 »
Zawiodłam się, widzą jakiegoś kolesia w różowej koszuli  <lornetka> 

Dalej na stronie Dominiki nie ma o tym informacji, ANI (nie żebym wypominała) niespodzianki!!

A może Isia została tylko ambasadorką programu ID? Dostała program, który ma reklamować swoją osobą, a nie prowadzić go?
W następnym tygodniu 5.09 też raczej jej nie zobaczymy.
Jakby trochę się temu przyjrzeć to nie widzę tam programów polskich, przewaga USA.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpień 31, 2012, 18:01:28 »
Nie może być! Ale nie widzę żadnego racjonalnego wytłumaczenia. Zrobili nas w balona   <zez>

Sama już nie wiem. Po co zastanawialiby się na portalach, jak Dominika poradzi sobie w roli prowadzącej program?