BlackTiger, możliwe, że ją zaprosili, ale nie przyjęła zaproszenia. A możliwe, że wcale nie zapraszali tej aktorki. Można się tylko domyślać, jaka burza powstała, kiedy twórcy serialu dowiedzieli się o jej odejściu, i to nie bezpośrednio od Kożuchowskiej, a z gazet. Tak, jak napisałaś, było to nieczyste zagranie ze strony tej pani, ale ja trochę to rozumiem. Grać 12 lat w jednym serialu, być ciągle kojarzoną jako Hanka Mostowiak (a nie np. z genialnych ról teatralnych), może bała się, że producenci, reżyserzy i scenarzyści zaczną przekonywać do zmiany zdania? Ja, mimo wszystko, bardzo lubię tę aktorkę, ostatnio polubiłam nawet znienawidzoną do niedawna przeze mnie,
Rodzinkę Pl. Pokazała, że ma "jaja".
Wracając do gali (przepraszam za offtop powyżej), nie było wielu aktorów, którzy na długo byli związani z serialem. Nigdzie nie widziałam Cezarego Morawskiego. Przy okazji, uważam, że scenarzyści bardzo zmarnowali tę postać, czyniąc z niej życiowego nieudacznika. Aktora natomiast lubię, bo jest to dobry aktor

. Widziałam natomiast Magdalenę Górską, która grała swego czasu natrętną koleżankę Piotrka. Kiedy to było ^^. Obecnie można ją spotkać w powtórkach porannych. Fajnie, że nie pominięto seniorów rodu i również coś im się dostało. Same gagi i parodie, nie podobały mi się, uważam, że to było tylko takie na siłę zapychanie czasu antenowego, aby gala miała więcej, niż 20 minut

.
Co do występów gwiazd- podobał mi się występ Górniak, szczególnie, że oglądałam wczoraj The Voice of Poland i podobało mi się to, co sobą reprezentuje. Maryśka Sadowska też genialna była. No i "Kołysanka dla nieznajomej"

.
To właściwie wszystko, co chcę powiedzieć odnośnie gali- nie powaliłam nie na kolana, ale fajnie, że klimat był wytworny i elegancki, ale nie wiem, po co te wszystkie Randki w ciemno czy Koła Fortuny...