Autor Wątek: 1000 razy M jak miłość - gala jubileuszowa  (Przeczytany 17336 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
1000 razy M jak miłość - gala jubileuszowa
« dnia: Wrzesień 02, 2013, 20:51:45 »
Nie no, ludzie, nie wierzę... Ewka z Anką musiały sobie same zatańczyć, bo się Mareczek nie mógł zdecydować. <haha>
Oglądamy? ;D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: 1000 razy M jak miłość - gala jubileuszowa
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 02, 2013, 21:00:37 »
Ty chyba naprawdę masz dzisiaj głowę pod gazem  <smiech>
Oświeci mnie ktoś?    :D (co do tematu wątku, nie stanu trzeźwości umysłu administratora :)).

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 02, 2013, 21:03:38 »
<haha>

Właśnie na TVP2 leci gala jubileuszowa z okazji tysięcznego odcinka M jak miłość. :D Wspominanie, występy artystów i takie tam. ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 02, 2013, 21:09:24 »
Teraz rozumiem, dziękuję. Byłam przekonana, że leci sobie właśnie pierwszy powakacyjny odcinek. Wybrałam TVP1. Może będą kiedyś galę powtarzać albo coś  :P Ale piszcie, poczytam :)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 02, 2013, 21:17:12 »
Czyli jednak będzie coś poważniejszego między Pawłem i Alą... Chyba, że to stwierdzenie o odmianie życia było przesadzone... <mysli>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 02, 2013, 23:09:39 »
Rany boskie...żeby tak sprofanować "Baśkę", to była żenada ten występ gwiazdorka M.Roznerskiego w towarzystwie chórku aktorskich "gwiazd" <flaga> ...I jeszcze ta wystąjąca mu spod garniaka koszula...
Ten facet powinien się tego "występu" wstydzić, jeśli nie potrafi śpiewać, to po co za to się bierze?

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 02, 2013, 23:10:52 »
Komentarz Dominiki co do polityki  <smiech>
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 03, 2013, 00:58:39 »
Był niezły, ale raczej nie był spontaniczny. ;) Co nam Dominika jakoś na twarzy spuchła?

Post Merge: Wrzesień 03, 2013, 00:59:17
Był niezły, ale raczej nie był spontaniczny. ;) Co nam Dominika jakoś na twarzy spuchła?

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 03, 2013, 07:00:12 »
Wyłączyłem gdy ta niemodna już Zielińska (której zresztą ostatnio wszędzie pełno) stwierdziła, że "Barwy Szczęścia są młodszą siostrą M bo tam nie ma tyle zdrad" :)
Piosenka M+A+E - ja bym tam raczej widział jakąś fajną przeróbkę "Dumki na dwa serca" a nie kaleczenie smędzenia Grechuty :D Choć Tamara Arciuch świetnie wyglądała, normalnie zjawiskowo, chyba zacznę lubić tą aktorkę ;) E, już i tak ją lubię.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline BlackTiger

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 03, 2013, 09:09:06 »
Byłam na sali i muszę powiedzieć, że było bardzo sympatycznie. Z Emi miałyśmy wielką radochę, że przyszła Bożena Stachura czyli serialowa Grażyna. Poszłyśmy więc sobie potem do niej, chwilę pogadały. Miło było ją spotkać, bo to bardzo normalna i ciepła osoba.

Piosenka M+A+E - ja bym tam raczej widział jakąś fajną przeróbkę "Dumki na dwa serca" a nie kaleczenie smędzenia Grechuty :D
Nie wiem jak to brzmiało w TV, ale na żywo fantastycznie. Tamara i jej głos... Wow, miło mnie zaskoczyła. Moim zdaniem całkiem zgrabnie im to wyszło.

A co do "Baśki" Wilków... Ta piosenka jest generalnie słaba, więc czy w oryginale, czy we wszelkich przeróbkach to dla mnie kicz.

"Barwy Szczęścia są młodszą siostrą M bo tam nie ma tyle zdrad" :)
Przecież to był żart..., ale fakt, jak wszystko z ust Zielińskiej, nieudany. :P
W ogóle zachowania tej pani to lepiej nie komentować. :P

Mnie irytowała jedynie reklama TVP czyli gadanie o tym Voice of Poland itp.

Nie dość, że spuchła to jeszcze bardzo wieczorowy strój miała. :D
Komentarz polityczny z kabaretem był ćwiczony. :P No ale pojechali.  <smiech> eMkę zdejmą za takie żarty.  <smiech>
Zresztą KMN był świetny.

Za to Górniak i jej ochrona mnie rozwalała.  <smiech> Gwiazda wielka.  <smiech>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 03, 2013, 10:12:02 »
Górniak była? Nie no.... już nie mieli kogo zaprosić tylko tą zbzikowaną cygankę?
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline BlackTiger

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 03, 2013, 10:42:41 »
Górniak była? Nie no.... już nie mieli kogo zaprosić tylko tą zbzikowaną cygankę?
Ona i Maryśka Sadowska, bo TVP przy okazji Voice of Poland sobie popromowała. :P
A obie mają być w jury.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 03, 2013, 15:57:57 »
Byłam na sali i muszę powiedzieć, że było bardzo sympatycznie. Z Emi miałyśmy wielką radochę, że przyszła Bożena Stachura czyli serialowa Grażyna. Poszłyśmy więc sobie potem do niej, chwilę pogadały. Miło było ją spotkać, bo to bardzo normalna i ciepła osoba.
O, serio moja Bożenka była? :D Ale super! Bardzo Wam zazdroszczę i rzeczywiście fajnie, że ją zaprosili. Mimo wszystko brakuje mi jej w serialu, zarówno jako aktorki, jak i bohaterki.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 03, 2013, 18:48:31 »
A ja znów byłam trochę zawiedziona brakiem Edyty Bartosiewicz. Jestem prawie pewna, że miała być, bo pamiętam że się ucieszyłam, bardzo ją lubię - pojawiła się taka informacja i na oficjalnej stronie eMki jak i na różnych plotkarskich/serialowych stronach.
Drugą osobą, którą spodziewałam się zobaczyć była Kożuchowska, ale ta najwidoczniej ze wszystkich sił stara się zerwać z Hanką.  :) Trudno mi uwierzyć, że mogli jej nie zaprosić, więc podejrzewam, że to jej decyzja. Szanuję, ale trochę szkoda.
A mi znów 'Będziesz moją panią' bardzo się podobało.  :) Piosenka przeurocza, wykonanie również, ale ja już sobie upodobałam Kluźniak, więc może patrzę trochę przez różowe okulary.  ;) W każdym razie moim zdaniem najlepiej wykonany utwór tamtego wieczoru. Roznerski i dwie towarzyszące mu panie dali żałosny popis, zwłaszcza ten pierwszy, a za Górniak nie przepadam.
Ładnie, że nie zapomnieli o seniorach. Nawiasem mówiąc, Wróblewska nareszcie zaczęła dorośleć, przynajmniej z wyglądu, dało się zauważyć podczas wręczenia kwiatów tudzież upominków Lipowskiej i Pyrkoszowi. Zmieniła się ostatnio bardzo i już nie wygląda jak 10-latka.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 04, 2013, 07:18:45 »
Ech... Edyta Bartosiewicz to byłoby COŚ.... marzenia. Edyta Bartosiewicz jest nie do pobicia, jeśli chodzi o polską muzykę. Uwielbiam tą panią i jej piosenki :)