Strefa telewizyjna > Wakacyjna strefa telewidza 2013

Kryminalni (od 27 lipca do 2 sierpnia)

<< < (66/66)

Maleńka:
A i owszem ;) Lecą też o 17. Dziś był odcinek pt. Miasteczko.
Bardzo nie lubię tego odcinka, ale tylko z tego względu, że nie znoszę jak banda zbirów zabija bez powodu niewinnego człowieka.
Za to Walduś Kiepski pokazał jak dobrym jest aktorem ;)

Jean:
Taaa, powtarzają. Po raz kolejny dotrą zapewne do Tryptyku -albo i nie - i na tym skończą powtarzanie :P
A ja w "Miasteczku" lubię najbardziej reakcję Baśki na zakopiańską skarpetę, co to blond Pati sprezentowała  ;D

YodaZgredek:
Obecnie TVN7 powtarza serial Kryminalni. Aktualnie trwa pierwszy sezon od poniedziałku do piątku o 15:55 i w środy około północy są odcinki 8 serii :). Teraz leci powtórka odcinka 7 pierwszej serii Strażacy
Post Merge: [time]Kwiecień 09, 2017, 15:11:24[/time]
--- Cytat: Jean w Sierpień 05, 2013, 23:49:01 ---V seria jest lżejsza niż IV. Sprawy w serii IV są mroczne, cięższe - nie tylko Tryptyk, ale i "Opowiedz mi bajkę" czy "Poleska". Dodatkowo wszystko w zimowej scenerii i bez trójki w komplecie. W V sezonie jest lato i w ogóle jest dużo lekkich, fajnych, sympatycznych scen. Ech, nawet z Basią i Markiem - jak można było tego nie pociągnąć?  <papa>
--- Koniec cytatu ---

Co??? Przecież to właśnie V seria jest bardziej przerażająca. I najwięcej wątków kryminalnych. Sezon IV nie ma do V startu
Post Merge: Kwiecień 09, 2017, 16:22:01Mój ranking sezonów Kryminalnych jest taki

1 miejsce sezon V - szczególnie za odcinek Dyptyk Gdański Pozdrowienia z Hamburga, Dyptyk Gdański w Potrzasku, czy Gra część 1 i 2. Ale ogólnie z piątej serii lubię każdy odcinek i ten emocjonujący finał!
2 miejsce sezon III - piękny odcinek na Śpiocha, dziewczyna z Bagażnika, Hip Hop Vegi to w ogóle klimat!
3 miejsce sezon IV - za 3 ostatnie odcinki u mnie zasłużone miejsce. Tryptyk ok ale wolę Dyptyk
4 miejsce sezon II - finał piękny! I emocjonujący
5 miejsce sezon I
6 miejsce sezon VI - za odcinki Maltańskie
7 miejsce sezon VIII - gdyby nie finał może bym uznał to za prawie najlepszy sezon
8 miejsce sezon VII - przez Natalię i fabułę najgorsze odcinki dla mnie ten sezon ma

Jean:

--- Cytat: YodaZgredek w Kwiecień 09, 2017, 15:07:58 ---
--- Cytat: Jean w Sierpień 05, 2013, 23:49:01 ---V seria jest lżejsza niż IV. Sprawy w serii IV są mroczne, cięższe - nie tylko Tryptyk, ale i "Opowiedz mi bajkę" czy "Poleska". Dodatkowo wszystko w zimowej scenerii i bez trójki w komplecie. W V sezonie jest lato i w ogóle jest dużo lekkich, fajnych, sympatycznych scen. Ech, nawet z Basią i Markiem - jak można było tego nie pociągnąć?  <papa>
--- Koniec cytatu ---

Co??? Przecież to właśnie V seria jest bardziej przerażająca. I najwięcej wątków kryminalnych. Sezon IV nie ma do V startu

--- Koniec cytatu ---

Bardziej przerażająca? W jakim sensie? Pod jakim względem?
Nie wiem, co może być bardziej przerażającego od seryjnego mordercy, który idąc w ślady innego seryjnego mordercy (który do tego istniał i mordował naprawdę) zamyka żywcem kobiety w trumnach i zakopuje (w tym główną bohaterkę)?  No, może jestem dziwna, ale bardziej nie przeraził mnie ani Grinko ani Hiszpan z Kupcem ani nawet ten kopnięty koleś, co trzymał zabitą żonę w lodówce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej