Autor Wątek: Moda, zdrowie i uroda  (Przeczytany 39208 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Moda, zdrowie i uroda
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpień 28, 2013, 20:01:59 »
Eee to ładne  <mruga> a mi trójkolorowe <haha> jutro jak zrobię zdjęcie to wstawię ;)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpień 28, 2013, 22:40:17 »
Kurde jak ja żałuję, że jestem facetem sam bym chętnie sobie pomalował, bo mi ostatnio paznokieć odchodzi i to niestety od strony płytki, wszelkie próby jego wyrwania/wycięcia nożyczkami kończą się mocnym bólem i krwawieniem z paznokcia.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpień 29, 2013, 16:29:23 »
a mi trójkolorowe <haha>
Tam jest trzeci kolor! Ciemny brązowy na końcówkach. Tylko... Trochę nie wyszedł. ;D

jutro jak zrobię zdjęcie to wstawię ;)
Wstawiaj, wstawiaj! Podziel się efektem! :D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpień 29, 2013, 16:44:37 »
Szału nie ma ;D od razu ostrzegam <haha>
klik
Dzisiaj może mamie zrobię to jak wyjdą ładne to wstawię <szczerzy_sie>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpień 29, 2013, 16:59:33 »
Fajne! :D Ja bym tylko nałożyła coś bardziej widocznego na sam spód. ;)

Moja mama powiedziała, że też chce, bo są "zaje-zaje-zaje-zaje..." ekhm. ;D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpień 29, 2013, 17:06:14 »
Właśnie jak na pierwszy raz chciałam takie niezbyt mocne te kolory, żeby nie wyszło coś ... dziwnego <haha> Ale następnym razem pójdę w odcienie niebieskiego i na spód granat!  <serduszka>

Moja mama powiedziała, że też chce, bo są "zaje-zaje-zaje-zaje..." ekhm. ;D
Mojej aż odebrało mowę, a jak powiedziałam ile czasu mi to zajęło to była w szoku <haha> bo ja potrafię kilka godzin malować paznokcie ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #51 dnia: Wrzesień 12, 2013, 18:28:12 »
Przyszłam się pochwalić moim nowym nabytkiem <haha>

moje 11 cm szczęścia!  <serduszko>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Wrzesień 12, 2013, 20:04:33 »
Czy jest jeszcze szansa, że ja się nauczę w czymś takim chodzić? <rumieniec> Chciałabym chociaż spróbować :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #53 dnia: Wrzesień 12, 2013, 20:15:07 »
Jean jak zobaczyłam je w sklepie to się w nich zakochałam, ale zanim je kupiłam to rozważałam czy w ogóle będę potrafiła w nich chodzić, bo jeszcze nigdy nie miałam aż takich wysokich butów ;) kupiłam, założyłam (są mega wygodne!) a i idzie się dobrze, oczywiście biegać w nich nie będę (póki co <haha>) ale na jakieś romantyczne spacery się nadają. ;D
Jean, kup sobie jakieś wysokie szpilki i odważ się :) pochodzisz trochę w domu, trochę w pobliżu domu i jakoś pójdzie.
Nogi i pupa wygląda genialnie w wysokich butach.  <zawstydzony>

Offline BlackTiger

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #54 dnia: Wrzesień 12, 2013, 20:51:52 »
Wow, super szpile :D Ale ja mam tak jak Jean, niestety nie potrafię poruszać się w takich butach. :D Głównie dlatego, że źle stawiam stopy i moje nogi chwieją się na boki. :D Chociaż mam jedne na wyższym obcasie, bo podobnie jak Ty zakochałam się i musiałam kupić. :D

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Wrzesień 12, 2013, 20:54:13 »
Może za jakiś czas pomyślę o tym. Jeszcze trochę się kilogramów chcę wcześniej pozbyć, coby przeżyć taką wycieczkę :D, młodsza już niestety nie będę. Wysoka też jestem to nie wiem jak to będzie wyglądało w sumie  <mysli>  A może też stopy źle stawiam. Ale buciki wyglądają ładnie  <tak>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Wrzesień 12, 2013, 20:58:53 »
Jean, ja mam 175 cm <haha> także jak je dzisiaj założyłam to byłam prawie do nieba <haha> kiedyś strasznie się przejmowałam, że jestem taka wysoka, że nie będę mogła chodzić w szpilkach, ale jakoś teraz nie zwracam na to uwagi :D ba! nawet bardzo się cieszę ze swojego wzrostu. W ogóle moim zdaniem wysokie dziewczyny w wysokich szpilkach wyglądają fajnie, także nie przejmuj się wzrostem.  <szczerzy_sie>

Jean jak kupisz sobie jakieś i zaczniesz w nich chodzić to pisz!  <wstydnis>

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #57 dnia: Wrzesień 12, 2013, 21:11:14 »
Marzą mi się takie. Ja w sumie nie bałabym się popróbować chodzić na takim obcasie - ale wiem, że moje biodro zrobiłoby mi bunt po 10 krokach.

Moje najwyższe szpileczki mają 7cm i w sumie zaliczyły ze mną już chyba 5 wesel. Na 2 dotańczyłam w nich do końca, na dwóch poddałam się koło północy. Natomiast na ostatnim dotańczyłabym w nich do końca, gdybym nie siedziała na antresoli, z której musiałam schodzić na parkiet. Szpilki moje biodro akceptuje, schodów w szpilkach już nie.

Swoją drogą czekają mnie spore zakupy. Buty na jesień, buty na zimę, płaszczyk na zimę, spodnie... Mam wrażenie, że nic nie mam :) Przechodziłam od maja do teraz w samych spódnicach i sukienkach, ale teraz już się robi chłodniej i trzeba będzie przeprosić się ze spodniami.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Wrzesień 12, 2013, 21:22:18 »
Mindreadre, a co się stało z Twoim biodrem?
7 cm buty też potrafią się ładnie prezentować ;D do tej pory jak zakładałam szpilki to właśnie miały max te 7 czy nawet 6 cm, a teraz zaszalałam, a co <haha> ważne żeby buty były wygodne, a nie tylko na pokaz. W szpilkach naprawdę rzadko kiedy chodzę, bo stawiam na wygodę i na co dzień śmigam w balerinach, albo nawet w trampach.  <wstydnis>

Swoją drogą czekają mnie spore zakupy. Buty na jesień, buty na zimę, płaszczyk na zimę, spodnie... Mam wrażenie, że nic nie mam :) Przechodziłam od maja do teraz w samych spódnicach i sukienkach, ale teraz już się robi chłodniej i trzeba będzie przeprosić się ze spodniami.
Tez tak miałam <haha> ale niedawno kupiłam płaszczyk i kurteczkę na jesień, buty jakieś się znajdą ;D na zimę płaszczyk też mam, buty też (o ile się w nich nie zabiję, chociaż w tamtym roku dobrze mi się w nich chodziło :) ) więc aż takich wydatków to teraz nie będę miała. Ale co do spodni, to też muszę sobie kupić jakieś fajne jeansy, bo tak jak było ciepło to chodziłam tylko w sukienkach i w krótkich jeansach, więc wypadałoby sobie teraz jakieś długie kupić <haha>

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Wrzesień 12, 2013, 21:26:38 »
Przyszłam się pochwalić moim nowym nabytkiem <haha>

moje 11 cm szczęścia!  <serduszko>
Piękne, kocham czerwony kolor  :D
Jednak ja się jeszcze nie przekonałam do szpilek. Niektóre są naprawdę piękne, ale właśnie - wzrost. Mam 171cm i już jestem wyższa od większości dziewczyn i może połowy spotkanych facetów, a co dopiero w szpilkach. Może kiedyś się zdecyduje ;>

Hey, little rich girl!