Strefa telewizyjna > Wakacyjna strefa telewidza 2013

Lekarze - sezon II (od 8 do 14 czerwca)

<< < (2/2)

Klaudia:

--- Cytat: KONICZYNKA w Czerwiec 09, 2013, 16:53:18 ---
--- Cytat: Klaudia w Czerwiec 09, 2013, 16:25:07 ---Czyli czekamy na powrót Kiki za 5 lat <haha>

--- Koniec cytatu ---

Oj nie tak za pięć lat, bo z tego co gdzieś czytałam, to Krzysiek ma już w najbliższym sezonie starać się o względy Elżbiety. I ja na to liczę <serduszko>

--- Koniec cytatu ---
aaa! Poważnie?  <serduszko> Jeeej, to ja już chcę kolejny sezon. <haha>

--- Cytat: KONICZYNKA w Czerwiec 09, 2013, 16:53:18 ---Uwielbiam wracać do tego odcinka właśnie ze względu na Bosak i Florczyka. Pierwszy raz widać, że nie ma między nimi dystansu, że w jakiś sposób się przyjaźnią.

--- Koniec cytatu ---
Właśnie! Ten dystans z pierwszej serii pierwszego odcinka został już przełamany i teraz uroczo się na nich patrzy!  <serduszko> Nawet jak mamy okazję zobaczyć tylko jednego buziaka to i tak na takie chwile warto czekać. <haha>

KONICZYNKA:

--- Cytat: Klaudia w Czerwiec 09, 2013, 16:56:00 ---aaa! Poważnie?  <serduszko> Jeeej, to ja już chcę kolejny sezon. <haha>

--- Koniec cytatu ---

Tak mi się wydaje. Chyba, że mi się przyśniło, że czytałam gdzieś taka informację <haha> Im dłużej nad tym myślę, tym większe mam wątpliwości. Pewności nie mam, ale wydaje mi się, że gdzieś taka informacja była. 

--- Cytat: Klaudia w Czerwiec 09, 2013, 16:56:00 ---Właśnie! Ten dystans z pierwszej serii pierwszego odcinka został już przełamany i teraz uroczo się na nich patrzy!  <serduszko> Nawet jak mamy okazję zobaczyć tylko jednego buziaka to i tak na takie chwile warto czekać. <haha>

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie! I to zaskoczenie Eli, jak Krzysiek ją pocałował.  <zauroczony> Szkoda, że w kolejnych odcinkach było już ich mniej. Ten odcinek należy do moich ulubionych.

Klaudia:

--- Cytat: KONICZYNKA w Czerwiec 09, 2013, 17:19:39 ---Ten odcinek należy do moich ulubionych.

--- Koniec cytatu ---
Do moich też! Nie dość, że sporo Ali i Maksa, to jeszcze urocza scena z Elą i Krzyśkiem  <serduszko> dystans się zmniejszył i bardzo liczyłam na to, że to wszystko się jakoś potoczy w tym sezonie, że skoro Krzysiek zacznie pracować w Toruniu to coś ruszy się do przodu, a tutaj znowu stopa przyjacielska. Już nawet zadowoliłabym się jakąś kolacją we trójkę z Leosiem jako paczka przyjaciół, a tutaj nie było nic, wieeelka szkoda.

Zapomniałam napisać o Piotrze. Poniekąd rozumiem jego zachowanie przy tej pacjentce, ale nie rozumiem jego zachowania w stosunku do Alicji. Przecież się przyjaźnią, więc powinien powiedzieć dlaczego zareagował tak a nie inaczej, dlaczego w ten sposób postępuje. Dlatego bardzo się cieszę, że później o wszystkim z nią porozmawiał. ;)

Kiki:
Scenę Eli i Krzyśka z tego odcinka oglądałam... no... nie wiem ile razy... <haha> Czy mi się śniło, że kiedyś, gdzieś, Piotr Polk wypowiadał się na temat relacji jego bohatera z panią Bosak i dawał do zrozumienia, że coś będzie się między nimi działo? Dlaczego zatem przez całą serię taka posucha? Mam nadzieję, że coś się jednak rozwinie... <serduszka>

Klaudia:
Kiki, nic Ci się nie śniło <haha> był nawet króciutki fragment video rozmowy z Piotrem i właśnie wtedy mówił o relacjach jego bohatera z Elą.  <rumieniec> 
A może scenarzyści czekają na ten odpowiedni moment i z wielkim powerem wkroczą w następny sezon rozpoczynając go od jakiś ładnych scen Eli z Krzyśkiem?  <serduszko> Przecież na koniec I sezonu nikt nie przypuszczał, że II sezon zacznie się dla Ali i Maksa tak uroczo, prawda?  <serce>

tutaj znalazłam video Krzyśka, ale nie jestem pewna czy to właśnie o to mi chodziło <haha>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej