Nareli a kiedy zdajesz teoretyczny? 
Nie wiem nic na razie. Chodzę na kurs do znajomego mojej mamy i podobno jest tak, że najpierw trzeba zaliczyć wewnętrzny lub odbyć 30h wykładów, czy jakoś tak nie wiem nawet nie orientuje się w tym za bardzo, ale w większości szkołach jazdy robią tak, że po prostu od razu zapisują na jazdy. No i ja póki co jeszcze nic nie pisałam, nie zdawałam, tylko chodzę na wykłady, słucham, czasem rozwiązuje jakieś testy i jeżdże po mieście samochodem z instruktorem, który jest najbardziej sympatycznym i najmilszym człowiekiem na świecie

Nareli, powodzenia!
Jak Ci idzie?
O dziwo idzie mi całkiem nieźle. Aż się sama sobie dziwie, bo nigdy wcześniej nie miałam styczności z kierownicą samochodu (wiadomo w jakim sensie) i myślałam, wręcz byłam pewna, że ja się do tego kompletnie nie nadaje, że to nie dla mnie i jestem jedną z tych, którzy nie powinni nigdy prowadzić samochodu, ale po pierwszej i kolejnej jeździe zaskoczyłam się sama sobą

Udowodniłam sobie, że jak blondynka chce to i auto potrafi poprowadzić

Mam nadzieje, że nie polegne na tych testach i na praktycznym od razu.
Czy ciężko zdać teoretyczny? Nie wiem. Myslę, że to zależy od tego ile kto ma szczęścia, bo niektóre pytania są tak banalne, że każdy głupi zna na nie odpowiedź, ale niektóre wymagają głębszego zastanowienia i są bardzo podchwytliwe, ale cóż taka juz rola testów