Widzieliście nową reklamę z Kotem? Boże, żenująca.
Czy naprawdę nie miał czym rodziny nakarmić że się na to zdecydował, czy zwyczajnie się sprzedał?
"Kocie, co tam w robocie? (...) Jaaa cieeeee!"?

Dla mnie Tomasz Kot przekroczył granice przyzwoitości, jakie należałoby zachować w reklamie. Bo ogólnie uważam, że występowanie w reklamie nie jest wiochą, lubię reklamy np. ze Stenką, która tak uroczo zachęcała żeby te Delicje koniecznie próbować

Ale to co robi Kot to jest po prostu...no, kiepskie bardzo. A w jego ślady poszedł teraz Adamczyk, który fajnie się prezentował z hitem "chciałabym, chciała..." - szczególnie lubię te, gdzie niby przypadkiem Adamczyk idzie do sklepu lub gdzieś tam i napadają go ludzie, którzy każą mu śpiewać

Niby wiem, że ustawione, ale wygląda zabawnie
Za to co robi teraz...
kredyt gotówkowy bierz co chcesz (RTV) - spot reklamowy TVNatomiast ja należę do osób, które interesują się spotami stacji telewizyjnych, prezentującymi ramówkę w danym sezonie. Zwykle bardzo fajnie się to prezentuje

I tym razem się nie zawiodłam, szczególnie do gustu przypadł mi TVN i śpiewający Czesław

Bez nadęcia, z jajem, szczególnie tekstowo...
"mieszkanie zabrudzi o dowolnej porze" albo
"przepis ma na życie gorszy niż na żarcie"
Spot TVN wiosna 2013 HDW Polsacie też fajnie. Już bez takiego pomysłu, ale za to wesoło, kolorowo. Co prawda i tak nie lubię tej stacji

Chociaż na plus jest piosenka, która została użyta w spocie. Już na początku wpadła mi w ucho, a jak się jeszcze dowiedziałam, że śpiewa ją początkująca piosenkarka z niedalekich okolic...WOW

Fajnie, że dają przy okazji szansę młodym wykonawcom.
Polsat Wiosna 2013 HD (Pełna wersja)