Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa  (Przeczytany 118551 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa
« Odpowiedź #150 dnia: Styczeń 19, 2014, 21:57:31 »
Jeny, jakie to cudowne uczucie wchodzić do tego tematu i widzieć link z odcinkiem. :D Jak za starych, dobrych czasów. ?
Dziękuję Meg :-*

Z ich rozmów wynika, że Marysia pojawi się niebawem, ale skoro Gosia wróciła na plan tuż po nowym roku to jeszcze sporo poczekamy. Trzeba się porządnie uzbroić w cierpliwość. Na szczęście mamy chociaż Artura i Basieńkę (dziewczynka jest naprawdę śliczniutka).
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #151 dnia: Styczeń 20, 2014, 09:04:16 »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #152 dnia: Styczeń 20, 2014, 12:18:35 »
Ale niespodzianka! :D Przyznam szczerze, że nie spodziewałam się takiej zmiany. Oczywiście bardzo na plus, Marysia zyska wreszcie trochę autentyczności chociażby przez tę fryzurę. Niech jej jeszcze podrasują charakter i będzie wspaniale! :)

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Styczeń 20, 2014, 22:13:26 »
Ja galerię przeglądałam na stronie eMki.

http://www.mjakmilosc.tvp.pl/polecamy/galeria-m-pienkowska-wraca-na-plan-125145/#

"Superseriale" podają informację, że Marysia pojawi się w odcinkach emitowanych w maju. Natomiast Oficjalna strona "M jak miłość" informuje: "Już za kilka tygodni, w premierowych odcinkach "M jak Miłość", fani znów zobaczą na ekranie Małgorzatę Pieńkowską. " Stanowczo wolę tę drugą wersję <haha> Jeszcze tylko kilka tygodni, kilka tygodni... Nie mogę się doczekać. Cieszy mnie zmiana Marysi. To był bardzo dobry moment na rezygnację z peruki. Marysia powraca odmieniona.

Jeny, jakie to cudowne uczucie wchodzić do tego tematu i widzieć link z odcinkiem. :D Jak za starych, dobrych czasów. ?
Dziękuję Meg :-*

Dokładnie to samo sobie pomyślałam. Oglądałam już wcześniej odcinki przedpremierowo i muszę przyznać, że Basia to piękna dziewczynka. W następnym odcinku pojawia się w dwóch scenach w Grabinie, podlewa kwiatki i ślicznie uśmiecha się do księdza. Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę całą trójkę w komplecie.

Mam ochotę na powrót do wspomnień, tak wiem, powtarzam się. Muszę koniecznie w najbliższym czasie pojechać do domu i przekopiować sobie odcinki na nowy komputer, bo strasznie mi brakuje zaglądania do nich. Poza tym prawdziwy fan M&Ar, powinien "odcinek 464 święty święcić"  <haha>

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
  • kociomaniaczka :)
« Odpowiedź #154 dnia: Styczeń 21, 2014, 10:33:32 »
Również zgadzam się, że rezygnacja z peruki to dobry pomysł. Wyglądała tak sztucznie w ostatnich czasach i niedbale. Co prawda, inaczej Marysia wygląda w ciemnych włosach, ale na pewno się przyzwyczaimy szybko. Co do małej Basi, tak anprawdę przesłodka. Ale skoro Artur zostawia ją do końca wakacji (czyli jak wspomniano 2 tyg.), to raczej niedługo powinien po nią z Marysią przyjechać. Chociaż przykładowe zdjęcia z Panią Małgosią wskazują bardziej na okres zimowy (święta, mikołaj). Mam nadzieję, że pojawi się jednak wcześniej niż w odc majowych. Dziwnie tylko Artur zareagował na propozycję Barbary, w ost. odc., że będą mogli sobie z Marysią wspólnie odpocząć. Jakiś taki niewyraźnie zadowolony...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2014, 12:12:54 wysłana przez Tabusia »
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #155 dnia: Styczeń 21, 2014, 11:53:21 »
Poza tym prawdziwy fan M&Ar, powinien "odcinek 464 święty święcić"  <haha>
O rany! <hahaha> Nasz dekalog jest genialny!  <serduszko>
Chociaż jest parę punktów, które wymagałyby poprawek jak chociażby ten o Dorocie.
Wiecie co.. To takie smutne, ale aktualnie nie mamy kogo nienawidzić!  :hahaha: Chyba, że blondi prokurator/prawnik[?]...  <mysli>

Dziwnie tylko Artur zareagował na propozycję Barbary, w ost. odc., że będą mogli sobie z Marysią wspólnie odpocząć. Jakiś taki niewyraźnie zadowolony...
Ma pewnie dość depresyjnych humorków żony, ach ta miłość - w ich wykonaniu jest szczególnie piękna... :P
Okej, okej przesadzam!  ;D <rumieniec>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Styczeń 21, 2014, 15:50:51 »
A ja spodziewałam się tego, że mogą chcieć porzucić perukę - w końcu to dosłownie jest powrót, więc jakaś zmiana jest wskazana :) A ta zmiana jest wspaniała wręcz! Zawsze miałam wrażenie, że pani Małgosia w swoich naturalnych włosach wygląda młodziej i radośniej. Dodając do tego promienny uśmiech i mamy naprawdę miły akcent serialu :) Coś czuję, że "nowa" Marysia nieźle nas zaskoczy. Mają szerokie pole do popisu teraz, mogą na nowo zachwycić widzów parą M&Ar.

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #157 dnia: Styczeń 23, 2014, 12:19:33 »
Mogliby, mogli zaskoczyć, aby pozytywnie ;) A może Maryś, jak już ogarnie się z depresji zaczęłaby walczyć o męża, bo może trochę się poluźniło między nimi, skoro tak do pani prawnik go ciągnęło...
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #158 dnia: Styczeń 25, 2014, 09:26:32 »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #159 dnia: Marzec 05, 2014, 10:52:18 »
Widziały już?   ;D

http://www.mjakmilosc.tvp.pl/wideo/kulisy-serialu/779-wraca-spektakularnie-14230655/

Prawdopodobnie już niedługo Marysia się pojawi skoro opublikowali kulisy, a nie dopiero przed wakacjami jak to gdzieś obiło mi się o uszy.
Lekko zaniepokoił mnie brak Artura, wspomniane problemy małżeńskie i ten TYPEk z kawiarni- chociaż w tym przypadku pewnie będzie taka akcja ztym młodym kelnerem w odcinku, w którym Marysia powiedziała Marcie o ciąży ::) )
Mogliby, mogli zaskoczyć, aby pozytywnie ;) A może Maryś, jak już ogarnie się z depresji zaczęłaby walczyć o męża, bo może trochę się poluźniło między nimi, skoro tak do pani prawnik go ciągnęło...
Chyba masz więc rację Tabusiu, że trochę się poluźniło...

W każdym bądź razie nie mogę się doczekać!  <jupi>

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #160 dnia: Marzec 06, 2014, 13:40:54 »
http://aleseriale.pl/gid,13787,img,380225,fototemat.html

Tutaj też coś piszą o powrocie Marysi, ale Artura ani dudu. Czyżby został w Norwegii? Może dojedzie później. Basi też nigdzie nie widać.

Mam nadzieję, że jakieś przejściowe problemy a nie, że rozbiją wątek.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #161 dnia: Maj 01, 2014, 22:53:44 »
Mamy powrót Marysi.

http://rapidu.net/4070611418/Odc-1062..wmv

Albo jestem ślepa, albo na palcu Marysi nie widzę ani pierścionka ani obrączki.
Jakoś mi dziwnie ją oglądać z tymi czarnymi włosami. Chyba zawsze Marysia zostanie dla mnie blondynką.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #162 dnia: Maj 04, 2014, 16:49:32 »
Dzięki Meg za wstawkę.  :-*

Cieszę się, że wróciła. Naprawdę miło ją zobaczyć po tej przerwie.

Widać, że małżeństwo z doktorkiem zaczęło się sypać... Widziałyście TE kulisy? Co za gnojek.  :zla: Ładnie go blondi sobie omotała. Na szczęście uśmieszek Barbary nieco mnie uspokoił.  ;D

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Maj 04, 2014, 22:34:40 »

Widać, że małżeństwo z doktorkiem zaczęło się sypać... Widziałyście TE kulisy? Co za gnojek.  :zla: Ładnie go blondi sobie omotała. Na szczęście uśmieszek Barbary nieco mnie uspokoił.  ;D

Widziałam i.... cieszy mnie to wszystko! Wiem, wiem...dziwne, ale mam nadzieję, że ten "romans" (o ile można to tak nazwać) wprowadzi więcej dynamiki w ich związek. Cały czas czekam za tą super atmosferą kiedy Marysia i Artur nie byli razem, teraz to sie za mdłe zrobiło, a tak może znów będzie staranie o względy tej drugiej osoby. Nie wydaje mi się, aby na dobre nasza para się rozstała. Nie po to by ich wprowadzali ponownie. Zresztą...tylko by spróbowali, a nasz FC już by petycje słał :P

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #164 dnia: Maj 05, 2014, 15:28:24 »
(...) mam nadzieję, że ten "romans" (o ile można to tak nazwać) wprowadzi więcej dynamiki w ich związek. Cały czas czekam za tą super atmosferą kiedy Marysia i Artur nie byli razem(...).
Dynamicznie zrobi się na pewno, bo już po tych krótkich wstawkach w kulisach widać, że doktorkowi nie leży jawne romansowanie i z żoną rozstać się nie chce, a Teresa szybko raczej nie odpuści. Czekają nas więc pozytywnie ciężkie chwile.  <jupi>