Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa  (Przeczytany 118582 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa
« Odpowiedź #135 dnia: Grudzień 23, 2013, 12:27:44 »
Ewentualnej walki raczej nie będzie, Marysia pewnie wróci jak się dowie co Małgosia wyczynia, jak na nowo z jej bratem Michałem się w Ameryce schodzi, rozwodzić chce się z Tomkiem. Może Marysia wróci żeby spróbować przemówić siostrze do rozsądku? To by nawet sens miało, zwłaszcza że obie bohaterki w zbliżonym czasie mają do kraju wrócić.

Marysia i przemawianie do rozsądku? Wątpię i to bardzo. Ona już raz przecież roztkliwiała się nad kochanką braciszka (Grażyna). Na dodatek teraz ma dwie bliskie osoby do "ochrzaniania". A Marysia się do tego nie nadaje. Już bardziej widzę w tej roli Królową Bonę Mostowiakową ;D
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
  • kociomaniaczka :)
« Odpowiedź #136 dnia: Grudzień 27, 2013, 12:33:16 »
A może wróci bo nowy wnuk/wnuczka w drodze? A ktoś czytał może więcej gdzieś, kiedy mniej więcej można się Marysi spodziewać? koiec tego sezonu czy w następnym?
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #137 dnia: Grudzień 27, 2013, 12:43:35 »
Małgosia ma się pojawić w odcinkach wyemitowanych w połowie przyszłego roku.

Cytując Koniczynkę :)

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #138 dnia: Grudzień 31, 2013, 11:02:36 »
Najnowszy "Świat seriali" podaje raz jeszcze informację o powrocie Małgosi na plan MjM. W Wielkim rankingu tego, czym żyliśmy w 2013 roku, można przeczytać: "DOBRA WIADOMOŚĆ. 14 listopada media nad Wisłą podały do wiadomości, że Małgorzata Pieńkowska wraca do Mostowiaków. Informacja szybko została potwierdzona przez produkcję "M jak miłość". Aktorka wróci na plan na początku 2014r., a na ekranie pojawi się w połowie roku." Także potwierdza się to, o czym pisałam wcześniej i o co pytała Tabusia.

Dodatkowo w "Kulisach M jak miłość", również w ŚS, pojawia się informacja o depresji Marysi: "Na co choruje Marysia? Paweł (Rafał Mroczek) i Piotrek (Marcin Mroczek) poznają prawdę na temat przedłużającego się milczenia swojej mamy Marii (Małgorzata Pieńkowska), która obecnie mieszka wraz z mężem i córeczką w Norwegii. Artur Rogowski (Robert Moskwa) wyjawi, że Marysia cierpi na depresję."

Wychodzi na to, że depresję Marysia będzie leczyć w Polsce, po powrocie na łono rodziny. Ciekawe gdzie zamieszkają? Przecież dom z przychodnią sprzedali? Jeżeli scenarzyści nie zepsują wszystkiego, to ciekawie może się rozwijać ten wątek.  <tak>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #139 dnia: Styczeń 01, 2014, 15:19:48 »
Zatem wracają na dobre. Cudownie!  <jupi> Nie mogę się doczekać chociażby jakichś fotek z planu  :D

Wychodzi na to, że depresję Marysia będzie leczyć w Polsce, po powrocie na łono rodziny. Ciekawe gdzie zamieszkają? Przecież dom z przychodnią sprzedali? Jeżeli scenarzyści nie zepsują wszystkiego, to ciekawie może się rozwijać ten wątek.  <tak>
Też mnie to ciekawi. Być może na początku będą mieszkać w Grabinie z Basią i Luckiem. Basia byłaby blisko małej Basi, bo pewnie Marysi przyda się w takim stanie pomoc przy małej. Nie pamiętam co Marta zrobiła z domem, który dostała od Andrzeja, bo to w sumie też byłoby jakieś rozwiązanie. Skoro pomieszkiwała w nim Kasia to Martusia siostrze tym bardziej by nie odmówiła.

Ach, bardzo się cieszę z tego ich powrotu!  <buja_w_oblokach>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #140 dnia: Styczeń 01, 2014, 19:24:28 »
Z tego co pamiętam w domu Marty i Andrzeja mieszka Janka.

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #141 dnia: Styczeń 02, 2014, 10:12:42 »
Dzięki za odpowiedzi :) Miejsce gdzieś im tam znajdą. Mnie bardziej ciekawi, gdzie będzie Artur pracował, gdy Maryś będzie np. odpoczywać na łonie rodziny. Bo chyba nie wpadną na genialny pomysł zostawienia go w Norwegii...

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich tu zaglądających <serduszko>
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #142 dnia: Styczeń 08, 2014, 16:58:23 »
http://aleseriale.pl/gid,13447,img,374212,fototemat.html?ticaid=511fc9

Aż się boję co wymyślili nasi kochani scenarzyści  <bezradny>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #143 dnia: Styczeń 08, 2014, 22:28:58 »
Hmy...."co wymyślą jeszcze scenarzyści?" może jakaś próba samobójcza :D

Nie wiem sama, ale jakby nie patrząc, to nowy rok dla fanów M&Ar rozpoczął się dobrze :D Nasi ulubieńcy wracają na ekran, a wielu już ich spisało na straty

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #144 dnia: Styczeń 08, 2014, 23:33:06 »
Jeżeli będą snuć się po ekranie bez celu tak jak to było praktycznie przez ostatnie dwa sezony to lepiej byłoby gdyby zniknęli na dobre. Być tylko po to żeby być to żaden cel i chyba przyjemność. Mam też cichutką nadzieję że aktorsko też będzie lepiej a nie zlewki jakie były czasami.

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #145 dnia: Styczeń 09, 2014, 14:30:20 »
Też mam nadzieję, że jakoś to będzie z sensem. Może być i ciekawy temat Marysi z depresją wspieranej przez męża, o ile z głową pokazany. Wolę cierpiętniczą Maryś od Maryś z ostatnich sezonów robiącą dziwne rzeczy w domu, nadopiekuńcza mama itp. Ale wszystko z umiarem. A wiadomo że z tym w emce róźnie. Ale dać szansę trzeba, może akurat, po odpoczynku od swoich postaci, aktorzy trochę z świeżością się wcielą w swoje role?

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #146 dnia: Styczeń 09, 2014, 15:05:17 »
Ale dać szansę trzeba, może akurat, po odpoczynku od swoich postaci, aktorzy trochę z świeżością się wcielą w swoje role?
Może pani Małgorzata przestanie bronić się przed pocałunkami na ekranie... ::) Nie żebym była jakąś maniaczką pocałunków, ale te w wykonaniu M&Ar które mieliśmy okazję widzieć na ekranie - można wyliczyć na palcach jednej ręki, a w dodatku były one raczej śmieszne niż czułe.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #147 dnia: Styczeń 17, 2014, 16:20:33 »
Ale dać szansę trzeba, może akurat, po odpoczynku od swoich postaci, aktorzy trochę z świeżością się wcielą w swoje role?
Może pani Małgorzata przestanie bronić się przed pocałunkami na ekranie... ::) Nie żebym była jakąś maniaczką pocałunków, ale te w wykonaniu M&Ar które mieliśmy okazję widzieć na ekranie - można wyliczyć na palcach jednej ręki, a w dodatku były one raczej śmieszne niż czułe.
Oby! Oby! Powinni teraz dać z siebie wszystko, obydwoje.

Natknęłam się dziś na ŚS, a w nim coś w stylu "Co u Mostowiaków" iiii... Artur przyjedzie z Basią do Polski! Nie wiem czy śledzicie aktualnie eMkę i o tym wiedziałyście, ale dla mnie to bardzo miła niespodzianka. Było nawet zdjęcie malutkiej! Już zresztą nie takiej malutkiej! Wygląda przesłodko, ma teraz piękne, długie blond loczki. <zakochany> I z tego co wynika z artykułu zostanie w Grabinie jakiś czas sama, po to aby Artur wrócił do Norwegii i należycie zaopiekował się Marysią. Zatem przygotowania do powrotu Rogowskich na stałe do Polski ruszyły, że tak powiem pełną parą. <jupi>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #148 dnia: Styczeń 17, 2014, 17:50:01 »
Już w odcinku 1033 Artur przyjeżdża z Basią do Polski (najpierw do młodych Zduńskich) i informuje synów Marysi o chorobie ich matki. Odcinek ten można już obejrzeć przedpremierowo :)

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #149 dnia: Styczeń 19, 2014, 20:12:27 »
http://egofiles.com/Ep7XZxnhPZABCOzK/Odc-1033..wmv

Rzeczywiście mała Basia wygląda jak Janiołek  <buja_w_oblokach>  śliczna dziewuszka.