Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa  (Przeczytany 118586 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
  • kociomaniaczka :)
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa
« Odpowiedź #120 dnia: Listopad 15, 2013, 07:20:04 »
Małgorzata Pieńkowska wraca do M jak Miłość?
http://aleseriale.pl/gid,13134,img,368495,fototemat.html?ticaid=511ab0

ciekawe ile w tym prawdy, i czy na chwilę i czy na stałe...
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #121 dnia: Listopad 15, 2013, 10:27:01 »
Oj gdyby to była prawda to bym się nieziemsko cieszył :P
Coś w tym morze być, ale dopóki na ekranie nie zobaczę serialowej Marysi to chyba nie uwierzę

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #122 dnia: Listopad 15, 2013, 21:44:06 »
Jeżeli to prawda, to zacznę oglądać eMkę! <haha>

A tak serio... Ta informacja dała mi zastrzyk energii do wrócenia do powtórek. Wiem, dałam ciała. Namawiałam Patrycję, żeby reaktywować wspomnienia i potem sama od tego odeszłam. Teraz sobie myślę, że może jednak warto do tego wrócić. Jeżeli Małgosia wróci do eMki, to tym bardziej będzie można zrealizować nasz plan... Oczywiście, jeżeli wspomnienia będą się rozwijać. Obiecuję się bardziej postarać  <tak>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #123 dnia: Listopad 16, 2013, 13:48:12 »
Nie wierzę, w to co widzę! Cieszę się ogromnie na sam fakt, że coś takiego komuś chodzi po głowie. Mam nadzieję, że to nie tylko plotka i znów będziemy mogli cieszyć się Małgosią w Mjm. Tak swoją drogą to jeśli faktycznie tak się stanie, to musi być to dla niej niezwykle trudne. W końcu odchodząc z eMki zarzekała się, że to raczej odejście bez powrotu...

Oooo od razu poprawił mi się humor, dzięki Tabusiu!  <haha>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #124 dnia: Listopad 16, 2013, 17:53:49 »
Tak swoją drogą to jeśli faktycznie tak się stanie, to musi być to dla niej niezwykle trudne. W końcu odchodząc z eMki zarzekała się, że to raczej odejście bez powrotu...

Pecunia non olet. Gdy ma się kredyty do spłacenia i zero propozycji zawodowych, trzeba  schować dumę do kieszeni i wrócić do gniazda, które się w pewien sposób opluło. Mam tylko nadzieję że nie będzie tak koszmarnie grała jak to robiła przez ostatnie sezony.
Ta para jest martwa wątkowo.  Aktorsko też wygląda jak wygląda. Jeśli wróci po to żeby powiedzieć dwa zdania na trzy odcinki to ja z góry dziękuję za taki wątek.

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
  • kociomaniaczka :)
« Odpowiedź #125 dnia: Listopad 18, 2013, 10:47:22 »
A ja coś myślę, że jeśli wróci to zaczną rozwalać ten wątek.. bo w sumie jedyny do końca nie rozwalony wątek przez zdrady itp który rozwalony nie został (pomimo marnych próbz  pania adwokat). Czy wróci, to zobaczymy jak nie w tym to w przyszłym sezonie. Ostatnio coś w emce było, że niby Marysia ma depresję tam za granicą, może jakiś wstęp żeby wrócić?  albo tak tylko wspomniane czemu nie rpzyjechałą, gdy Paweł siedzi w wiezieniu.
Ja eż mam andzieję, że jak już wróci to z trochę większą werwą. Przydałby się tej postaci charakter, który kiedyś miała.
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #126 dnia: Listopad 19, 2013, 17:03:05 »
Wcale bym się nie żdziwiła gdyby wprowadzili w ten martwy uczuciowo związek jakieś tete-a-tete Artura. Maryś ma werwy miłosnej jak dziurawy garnek. Chyba każdy oglądając Pieńkowską jak gra uczucie do Artura ma ochotę nią potrząsnąć i to tak solidnie.Bosz gdzie ona uczyła się grać tak drętwo zakochaną osobę, nie ma do rzeczy czy się kocha mając 18  czy 40 lat. Miłość to miłość szczególnie na początku związku. A ta gra jakby Artur był jej wrogiem nr1 a nie mężem. Ona ma wyrażnie problem z bliskością z Moskwą. Niech wrócą złote czasy sezonów 4-7. Bo tego co ona póżniej prezentowała żal wspominać.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #127 dnia: Grudzień 09, 2013, 09:28:15 »
Informacja ta to raczej nie jest zwykła plotka, gdyż pojawiła się również na kartach nowego wydania "Świata Seriali", a to - odkąd pamiętam - jest dosyć rzetelny dwutygodnik. Wychodzi więc na to, iż pani Małgosia rzeczywiście wraca na plan. Trochę to kiepsko wyszło z tym jej wielkim odejściem, zarzekaniem się że z serialem koniec, że teraz taka świetlana przyszłość czeka, bo jednak los - jak widać - zadecydował inaczej. Ja w sumie też się cieszę, czasem zerkam co tam w eMce słychać i miło będzie zobaczyć znów Marysię, tę dotychczas najnormalniejszą z czwórki rodzeństwa :)

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #128 dnia: Grudzień 10, 2013, 10:35:31 »
Zdziwiłam się mocno, jak przeczytałam, że informacja o powrocie Małgosi na plan MjM, pojawiła się w Świecie seriali. Przeglądałam ten numer, ale widocznie nie zauważyłam notki dotyczącej powrotu. Dziś jednak ponownie zajrzałam i o dziwo jest! I to na 5 stronie! <haha> Widać jak uważnie przeglądam ten dwutygodnik. Również myślę, że skoro ŚS o tym napisał, to informacja musi być potwierdzona. Małgosia ma się pojawić w odcinkach wyemitowanych w połowie przyszłego roku. Pamiętam te nasze rozmowy: "Wróci czy nie wróci". Stało się. Znów będziemy mogli oglądać Rogowskich razem. Mam tylko nadzieję, że scenarzyści mają jakiś ciekawy pomysł na prowadzenie tego wątku. Przekonamy się wkrótce.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #129 dnia: Grudzień 10, 2013, 22:26:31 »
Dorwałam dziś ŚŚ, bo musiałam to zobaczyć na własne oczy. Po prostu musiałam! <haha> Bardzo się cieszę! Przyjemnie będzie znowu powrócić do eMki z powodu M&Ar. Oczywiście ciekawa jestem jak się potoczą ich losy i jak wyjaśniony zostanie powrót. Oby tylko nie pakowali ich w jakieś smutne historie. Chociaż z tego co pamiętam to wspominałyście, że w obecnie emitowanych odcinkach pojawiła się wzmianka nt rzekomej depresji Marysi, więc chyba nie obędzie się bez tego.
Ech, niech robią co chcą... Chcę ich znowu zobaczyć razem! I Basię!  <buja_w_oblokach> Mam nadzieję, że jej nie podmienią inną dziewczynką.  <usmiech>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #130 dnia: Grudzień 10, 2013, 23:36:48 »
Depresja Marysi to tam nic...wróci do Polski to jej się od razu poprawi :) Byle tylko nie wracali z wątkiem tego blond wampa obrzydliwego :P Swoją drogą mnie całkiem by się podobał motyw powrotu Marysi jako tej, która podejrzewa męża o zdradę i w imię miłości decyduje - wracamy, żeby walczyć o męża, o rodzinę. Tylko niechże Artur spojrzy łaskawym okiem w stronę jakiejś innej, bardziej przyzwoitej kobiety, a nie takiej...ukhm, jak ostatnio.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #131 dnia: Grudzień 18, 2013, 23:42:45 »
Żeby tylko ta ewentualna walka o Artusia nie skończyła się jak  na początku serialu kiedy Maryś z wielką klasą powiedziała przez telefon Artusiowi że nie będzie o niego rywalizować. I tyle mieliśmy walki.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #132 dnia: Grudzień 22, 2013, 10:23:48 »
Ewentualnej walki raczej nie będzie, Marysia pewnie wróci jak się dowie co Małgosia wyczynia, jak na nowo z jej bratem Michałem się w Ameryce schodzi, rozwodzić chce się z Tomkiem. Może Marysia wróci żeby spróbować przemówić siostrze do rozsądku? To by nawet sens miało, zwłaszcza że obie bohaterki w zbliżonym czasie mają do kraju wrócić.

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #133 dnia: Grudzień 22, 2013, 18:17:11 »
Pisaliście, że w ŚS coś było. Wrzuci ktoś skana? Wiadomo coś więcej o tym powrocie?
Osobiście boje się, że to będzie powrót be jakiś "fajerwerek" i jakoś szczególnie nie zauważy się zmian...

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #134 dnia: Grudzień 22, 2013, 20:05:27 »
Ja zauważę zmianę. Choćby taką, że Marysia  w ogóle będzie. Brakuje trochę postaci, ciepłego głosu Pieńkowskiej. Odkąd Marysia zniknęła ja odczuwam je brak jednak.  Nawet tych narzekań, które odprawiały razem z Renią mi już brakuje. Niechby miała tylko pojawiać raz na trzy odcinki tylko po to, by powiedzieć dwa zdania - niech będzie. Nie zniosę tylko zdrad w tym wątku i innych ewidentnych debilizmów. Artura też lubię, ale po ostatnich akcjach z sędzią mały flirt jeszcze nikomu nie zaszkodził wszystko mi opadło.
A dlaczego Marysia wraca? Depresja czy też wpadanie w nią z powodu skandynawskiego braku słońca to niezły  pomysł na powód.  :)