Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 50345 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #165 dnia: Maj 22, 2013, 13:07:15 »
No i przecież nie zaprzeczył, kiedy Okońska powiedziała, by przyznał się, że mu na Agacie zależy. :D
Więcej! Jego reakcja jasno dała do zrozumienia, że mu jednak zależy. Teraz niech tylko zacznie to w bardziej znaczący sposób okazywać Agacie, bo teraz najwidoczniej Agata nie widzi tych gestów i rozmarzonych oczek na jej widok. ;)

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #166 dnia: Maj 24, 2013, 15:37:16 »
Kto będzie baaardzo tęsknił? Ja  :-[
Ale od początku: ścieżka dźwiękowa od zawsze mnie powalała, ale w ostatnim odcinku chyba jeszcze bardziej się postarali.
Sprawa Agaty - coś co lubię, policja  ;D
No i jeszcze pan Baka, który zawsze będzie mi się już z Szajbą kojarzył  <serduszka>
  Chyba lepiej, że wcześniej, ze spoilera wiedziałam, że Agata straci prawo do wykonywania zawodu, bo tak to miałabym jeszcze nadzieje oglądając.
Chociaż po tym jak wywlekli sprawę Huberta wiedziałam, że nie będzie dobrze.
Czegoś mi w końcówce zabrakło, ale to nic. Ważne, że będzie kolejna seria  ;)

Hey, little rich girl!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #167 dnia: Maj 24, 2013, 22:05:42 »
A ja jednak do końca myślałam, że może COŚ się wydarzy, bo mimo tego, że generalnie napięcie między nimi nie było w tym odcinku tylko i wyłącznie pozytywne to spojrzenie Marka...nooo, mówiło samo za siebie :D Szczególnie jak wybiegł z kancelarii i pobiegł do sądu, aby być obecnym podczas ogłaszania wyroku Agaty- wtedy myślałam, że jednak dojdzie do jakiegoś przełomowego momentu. I mimo wszystko, mimo tego, że końcówka była świetna- wielka szkoda, że jednak jak Agata tak szła pod koniec to nie było żadnego ujęcia na Marka :P
Ale teraz kompletnie nie wiem jak doczekam do jesieni :D JAK ŻYĆ?! :D Obecnie jest to najbardziej oczekiwany przeze mnie serial (oczywiście z Polski), co jest o tyle dziwne, że do oglądania powróciłam niedawno a już tak bardzo się wciągnęłam.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #168 dnia: Maj 25, 2013, 09:03:44 »
Ale teraz kompletnie nie wiem jak doczekam do jesieni :D JAK ŻYĆ?! :D Obecnie jest to najbardziej oczekiwany przeze mnie serial (oczywiście z Polski), co jest o tyle dziwne, że do oglądania powróciłam niedawno a już tak bardzo się wciągnęłam.

Znalazłam na to sposób. Oglądam "Prawo Agaty" od początku. Gorzej jak już pooglądam od samego początku wszystkie odcinki jeszcze raz. Wtedy to naprawdę nie wiem co zrobie...

Co do ostatniego odcinka tej serii to mam mieszane uczucia. Podobała mi się rozprawa i ogólnie cały odcinek był dobry, dużo Marka, dużo Agaty, wiele spojrzeń, gestów, ale znowu to dla mnie trochę za mało. Byłam pewna, że chociaż się pocałują, dlatego jestem rozczarowana tą końcówką. W ogóle nie wiem kiedy minęło to 45 minut, bo po prostu mogłabym oglądać i oglądać..

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #169 dnia: Maj 26, 2013, 15:07:46 »
Znalazłam na to sposób. Oglądam "Prawo Agaty" od początku. Gorzej jak już pooglądam od samego początku wszystkie odcinki jeszcze raz. Wtedy to naprawdę nie wiem co zrobie...
Też mam taki plan, zwłaszcza, że teraz mam dosyć dużo wolnego czasu <haha> Chyba z tym serialem najbardziej nie mogłam się rozstać, naprawdę! W tym sezonie były i gorsze odcinki, ale jednak scenariusz nadal jest ciekawy, Agata z Markiem nie schodzą się i nie rozchodzą się jak to zawsze bywa, więc teraz to nawet się cieszę, że w tym ostatnim odcinku były tylko spojrzenia, tylko drobne gesty, a nie coś więcej ;) przynajmniej teraz mamy na co czekać!
Sprawa naprawdę ciekawa, szkoda mi Agaty i to bardzo. Kurde kobieta chciała dobrze, a wyszło ... fatalnie! Mam nadzieję, że w kolejnej serii będzie jeszcze więcej się działo i jeszcze bardziej będę wyczekiwała każdego odcinka.

Czy tylko mi się wydaje aby Bartka ciągnęło jakoś do tej Klaudii? Chociaż tak troszeczkę? <haha>

Offline Justyś

• Diabełek :-)
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #170 dnia: Sierpień 23, 2013, 14:55:08 »
Diabełek - to "ten" Diabełek z ifilmu z Magdą Schejbal na avie, czy inny Diabełek? ;D

Ja zacznę od spamu moją wycieczkę na tym forum :D
aż dziw mnie złapał, że ktoś mnie pamięta!
eM! :D
tym razem jestem pod innym nickiem, ale tak, to ten Diabełek z ifilmu z Magdą Schejbal, pojawia się z rozmachem jakze wielkiego offtopa :D

Agatę czy jej prawo skomentuję później ;-)
"Najgorsza rzecz w życiu kobiety to czekanie, aż mężczyzna rozumu nabierze" - Lucy, "Ranczo"