Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 50351 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #150 dnia: Maj 09, 2013, 15:13:59 »
Sprawa ciekawa, interesująca, pouczająca, fakt. Ale brakło mi Marka i Agaty. Byli pokazani cały czas osobno, a ja zdecydowanie wolę na nich patrzeć, gdy są razem. No, ale cóż. Uczę sie cierpliwości. Mam tylko nadzieję, że będzie na co poczekać. Scenarzyści, do roboty!

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #151 dnia: Maj 19, 2013, 14:29:33 »
Migawka po odcinku, przedstawiająca to co będzie w kolejnym genialna, taka dynamiczna  ;D
Powiedz po prostu, że Ci na niej zależy - no właśnie, powiedz!  :D
Nie mogę się już doczekać.

Hey, little rich girl!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #152 dnia: Maj 19, 2013, 18:53:18 »
Powiedz po prostu, że Ci na niej zależy - no właśnie, powiedz!  :D
Wszyscy dookoła widzą jak Marek patrzy na Agatę, tylko ona tego nie zauważa. Może wizyta u okulisty? <haha> A tak serio to czekam na ten finał z niecierpliwością, chciałabym, żeby coś w końcu drgnęło między tą dwójką, cokolwiek. Jednak co się nie wydarzy będę oczekiwać na IV sezon i oglądać będę na pewno. Jestem cierpliwa. ;D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Maj 19, 2013, 19:53:19 »
Jednak co się nie wydarzy będę oczekiwać na IV sezon i oglądać będę na pewno. Jestem cierpliwa. ;D
Dobrze powiedziane. Serial jest na tyle dobrym poziomie, że po prostu czeka się na kolejne odcinki, sezony, bo wie się, że póki co scenarzyści nie mają zamiaru niczego zepsuć. Nawet jak nie łączą w parę Agaty i Marka to dobrze się ich ogląda, bo przynajmniej nie schodzą i rozchodzą się jak to jest w każdym serialu. Oni są po prostu wspaniałymi przyjaciółmi, którzy wiedzą, że coś do siebie czują, ale nie potrafią być razem.
Chociaż pocałować jeszcze by się mogli :D Albo coś :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #154 dnia: Maj 20, 2013, 13:58:57 »
Jutro pewnie się pocałują, tak myślę, bo przecież każdy ostatni odcinek sezonu kończył się pocałunkiem, więc ten standardowo też powinnien  <haha> Bardzo bym tego chciała, bo ostatnio jestem jeszcze bardziej napalona na tą dwójkę i nie mogę się doczekać jakiegoś wyznania ze strony Agaty lub Marka  <buja_w_oblokach>

Wiecie co? Z odcinka na odcinek moja sympatia do Marii wzrasta. Zawsze lubiłam jej postać i nawet Kożuchowska mi nie przeszkadzała, ale teraz lubię ją jeszcze bardziej ;p w ogóle Kożuchowską polubiłam.. coś za dużo tych zmian u mnie ostatnio  :D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #155 dnia: Maj 20, 2013, 15:22:20 »
Maria w sumie nie jest taka straszna, szczególnie teraz, jak nie jest z Markiem. Chyba ona jedyna widzi co się kroi pomiędzy Agatą i Markiem. Dziwi mnie to, że Dorota i Bartek nic nie zauważyli, tych spojrzeń, gestów. Każdy ma swoje sprawy, więc może nie zwracają uwagi na to co się dzieje.

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Maj 20, 2013, 20:34:09 »
Dla niecierpliwych jutrzejszego wyroku:

Spoiler
Agata straci prawo do wykonywania zawodu!!!

źródło: świat seriali

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #157 dnia: Maj 20, 2013, 20:44:04 »
W sumie to się tego spodziewałam, o coś muszą walczyć w kolejnej serii  ;)
I Marek musi mieć powód, żeby ją pocieszać  ;D
A tak trochę offem - Agnieszka bardzo ładnie wygląda, zakochałam się w niej już w "Fali zbrodni", zupełnie inna rola, inny wizerunek, a Aga we wszystkim się sprawdza  ;D

Hey, little rich girl!

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #158 dnia: Maj 20, 2013, 21:03:09 »
Maria w sumie nie jest taka straszna, szczególnie teraz, jak nie jest z Markiem. Chyba ona jedyna widzi co się kroi pomiędzy Agatą i Markiem. Dziwi mnie to, że Dorota i Bartek nic nie zauważyli, tych spojrzeń, gestów. Każdy ma swoje sprawy, więc może nie zwracają uwagi na to co się dzieje.

Też mnie to dziwi. Przez cały czas się zastanawiam, czy oni naprawdę są tacy ślepi czy po prostu udają, że nic nie widzą, czy nie dają znać po sobie? Ciekawi mnie to strasznie i nie mogę się doczekać sytuacji, w której Marek i Agata będą ze sobą już w tak bliskich relacjach, że ciężko będzie im tą namiętność ukryć, reakcja Bartka i Doroty będzie bezcenna  :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #159 dnia: Maj 20, 2013, 21:13:55 »
Chociaż pocałować jeszcze by się mogli :D Albo coś :D
Wybieram "albo coś" <haha>

A ja Marii nie lubię. Cieszę się, że nie jest już z Markiem, ale i tak wolę jej nie oglądać.
Powiedz po prostu, że Ci na niej zależy
Raz powie coś mądrego! :D

To z jakim wynikiem skończy się wyrok było do przewidzenia. W końcu Agata zrobiła coś, czego - z punktu widzenia etyki prawniczej - nie powinna...

Serial jest na tyle dobrym poziomie, że po prostu czeka się na kolejne odcinki, sezony, bo wie się, że póki co scenarzyści nie mają zamiaru niczego zepsuć.
Dobrze powiedziane! <usmiech>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #160 dnia: Maj 21, 2013, 10:04:20 »
To, że Agata z Markiem tak się droczą i nie mogą zejść to jest denerwujące, ale i urocze zarazem. Fajnie się ogląda, doszukuje tych najmniejszych gestów. Jest to zdecydowanie lepsze niż rozstania i powroty.
Co do finału to też się spodziewałam takiego obrotu sprawy, kolejny sezon będzie zatem jeszcze bardziej wyczekiwany. :)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #161 dnia: Maj 21, 2013, 22:35:48 »
Nie, nie, nie, nie, nie!!! Błagaaaaaaaam! Niech to jeszcze nie będzie konieć, proszę, błagam, ja nie wytrzymam tyle czasu!!! Jestem uzależniona!  <piwo> Po prostu nie wyobrażam sobie wtorków bez tego serialu.

Czemu między nimi nic się nie wydarzyło? Powiedzcie mi, proszę! Tak liczyłam na jakiś rozwój sytuacji, na jakieś zbliżenie, a tu nic. Oczywiście odcinek bardzo ciekawy i smutny. Szkoda mi Agaty straciła całe swoje życie, w zasadzie wszystko to, co było dla niej ważne, bo ona nic prócz pracy nie miała. Poświęciła dla niej całą siebie...Nie wiem jak to będzie dalej...
Pierwszy raz choć odrobinę Agata okazała swoją słabość.  ;) Ale może teraz będzie miała czas na inne rzeczy - miłość na przykład.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #162 dnia: Maj 22, 2013, 00:12:37 »
Spodziewałam się takiego zakończenia. Z każdą sekundą coraz bardziej utwierdzałam się w przekonaniu, że między Agatą a Markiem nic się nie wydarzy... Mimo wszystko odcinek naprawdę mi się podobał. Sprawa dyscyplinarna mecenas Przybysz była pokazana w naprawdę interesujący, wciągający sposób. Irytowały mnie reklamy, a to oznacza, że wszystko było jak najbardziej w porządku. :D Wiedzieliśmy, że Agata straci prawo do wykonywania zawodu, ale i tak przykro się oglądało, kiedy w tak perfidny sposób ją oczerniano i wmawiano doszukiwania się korzyści majątkowych za przegranie tamtej sprawy. Nie znoszę Bitnera, nie pomaga nawet to, że gra go Jan Frycz.

Nareli, to prawda, że Agata pierwszy raz pokazała swoją słabość, trudno się dziwić, biorąc pod uwagę okoliczności. Szkoda jej, naprawdę. Ciekawa jestem jak poprowadzą jej wątek w IV serii, której oczekuję jak chyba żadnej do tej pory.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Maj 22, 2013, 10:56:58 »
Ja, podobnie jak Kiki, przeczuwałam, że między Agatą i Markiem nic się nie wydarzy. Nie było pocałunków, deklaracji, ale to wierzę z ust Marka było takie szczere i pełne... miłości(?), że jakoś to znoszę. :) Nie pozostaje nic innego jak czekać na IV sezon.
Szkoda mi Agaty. Bitner zachował się jak ostatnia świnia, ale czego się spodziewać po takim człowieku... Przykro. Ciężko będzie wytrzymać do jesieni.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #164 dnia: Maj 22, 2013, 12:09:36 »
Nie było pocałunków, deklaracji, ale to wierzę z ust Marka było takie szczere i pełne... miłości(?), że jakoś to znoszę. :)
Zgadzam się w stu procentach. No i przecież nie zaprzeczył, kiedy Okońska powiedziała, by przyznał się, że mu na Agacie zależy. :D