Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 50354 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kinfa

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 04, 2013, 23:46:33 »
Ajajaj! Agata i Marek.  Powtórka z Kryminalnych? ;D
W sumie dobrze, że nie dzieje się tak szybko, ale z kolei kuurde takie trzymanie w niepewności drażni   <buziak>.
Sprawa nie była porywająca, ale OK. Szkoda Matki, trafić na taką opiekunkę i po sądach się włóczyć i mieć problemy. Poniżające.
Maria WON. Lubię Kożuchowską  <serduszko>, ale Maria irytuje. Zazdrośnica jedna :D
Ciekawe jak to będzie z Dereszowską, nie mogę się doczekać!

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 05, 2013, 00:02:35 »
"Maria WON"  <haha>
Niby zazdrośnica, ale... to po co Marek z nią jest? Widać jak patrzy na Agatę, widać, że coś do niej czuję... chyba nie rozumiem, podobno faceci są prostolinijni  :P

Właśnie mi się przypomniało jak ekipa DDTVN była na planie "Prawa Agaty" i na pytanie w stylu: co wydarzy się w serialu, odpowiedział Noo, bohaterowie zagoszczą w Przepisie na życie . I później zrobił miszmasz wszystkich TVNowskich seriali  ;D
Więcej takich wejść z planu chcę, oni zawsze głupoty gadają  <haha>

Hey, little rich girl!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 05, 2013, 19:03:36 »
Niby zazdrośnica, ale... to po co Marek z nią jest? Widać jak patrzy na Agatę, widać, że coś do niej czuję... chyba nie rozumiem, podobno faceci są prostolinijni  :P
Ale gdyby od razu Marek był z Agatą to było by strasznie nudno <haha> a tak jest Maria, niebawem pojawi się jeszcze jakaś kobieta i Marek będzie miał naprawdę trudny orzech do zgryzienia. :D
Marek jakoś na swój sposób lubi, może nawet kocha Marię, ale wydaje mi się, że bardziej jak siostrę a nie jak partnerkę, z którą chce być już do końca i z którą chce planować wspólną przyszłość. Między nimi nie ma nawet żadnej chemii, żadnego uczucia, bynajmniej ja nic nie widzę :D widać tylko i do dosyć wyraźnie, że Marysia lubi rządzić i rozstawiać po kątach Marka, wszystko ma być tak jak ona sobie zaplanuje i tak jak ona chce :D można by z nią zwariować.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 05, 2013, 22:40:41 »
Boję się, że już nie wytrzymam kolejnego odcinka bez żadnego zbliżenia. Czułe spojrzenia przestały mi wystarczać, potrzebuje czegoś więcej. Chociaż ten całus w policzek - ludzie, no!!! Ileż można się tak czaić? Scenarzyści niech się wezmą w końcu do roboty, bo już naprawdę cienko ze mną. Dzisiaj tak czekałam na to, że coś się wydarzy, a tu jak zawsze - nic!  :(
Nawet ojciec Agaty zadbał o swoje życie uczuciowe, Agata w końcu też by mogła zwłaszcza, że szukać nie musi daleko, bo szczęście jest tuż obok, tylko trzeba wyeliminować jedną panią  ;) ale Agata nie powinna mieć z tym problemu!  <haha>

Agata, Marek do dzieła!  <na_poduszce>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 06, 2013, 12:20:32 »
Ja też już powoli tracę cierpliwość... ;D Ja rozumiem, że scenarzyści budują napięcie, ale ile można?! Ja nie mówię, że Agata od razu ma pójść z Markiem do łóżka, ale jakieś romantyczne gesty, malutki buziaczek, potem troszkę większy i większy... ;) Mam tylko nadzieję, że nie zrobią tak jak w dwóch poprzednich sezonach, bo mnie coś trafi. :P

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 06, 2013, 15:49:29 »
Tak! Właśnie o tym samym mówię! Wczoraj mimo, że odcinek się już skończył ja dalej siedziałam przed TV i czekałam na rozwój akcji, bo po prostu już nie można tego wytrzymać. Ciągle tylko te spojrzenia i spojrzenia, ja rozumiem, że to jest piękne, subtelne ukazanie miłości, ale mi osobiście już się znudziło i stało się to dla mnie troszkę nużące... chcę czegoś nowego, czegoś więcej, po prostu - ZBLIŻENIA!

A jeśli chodzi ogólnie o ostatni odcinek, to ooogrooomny plus za Kamilę Baar  <zakochany>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 07, 2013, 19:32:38 »
Nawet ojciec Agaty zadbał o swoje życie uczuciowe, Agata w końcu też by mogła zwłaszcza, że szukać nie musi daleko, bo szczęście jest tuż obok, tylko trzeba wyeliminować jedną panią  ;)

Dokładnie tak :) rozbroił mnie tym wejściem i ta mina Agaty. Odważny tatuś, aby tak sprawę postawić.
A co do "zbliżeń" to... przecież się zbliżają do siebie cały czas <smiech> tylko takimi maleńkimi kroczkami, geścik, uśmiech, spojrzenie... nie oszukujmy się jakby od razu się cos działo to byśmy w takim napięciu nie czekali na kolejny odc. Chodź tez miałam większe oczekiwania co do tego odc. w końcu nawet razem prowadzili sprawę, więc...samo przez się powinno się rozumieć, że więcej czasu powinni razem spędzić...może nawet wieczorem przy dokumentach :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 07, 2013, 20:03:38 »
Marek to typowy facet z długim rozbiegiem <haha> Okej fajnie jak tak pomału się do siebie zbliżają, jak wykonują te małe kroczki, ale tak na dobrą sprawę to i mi to się już znudziło. Ileż można chodzić za jedną kobietą i nic nie zrobić w tym kierunku? <haha> Ta nowa pani mecenas od razu przeszła do konkretów, a on taki poważny i szalowany prawnik nie może się zbliżyć do Agaty? No dajcie spokój <haha>

Ojciec Agaty znalazł sobie przyjaciółkę :D świetnie!
No i Kamila <serce>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 07, 2013, 20:39:24 »
Ileż można chodzić za jedną kobietą
Do skutku  <skacze> bo to prawdziwa miłość jest nie :D
A Marek rzeczywiście długi rozbieg ma. Chodź może to bardziej złożony mechanizm? Może on boi się odrzucenia ze strony Agaty i dlatego woli ostrożnie czyli tak...aby Maria była obok i niczego nie podejrzewała. Taki przyczajony lis, albo nowoczesny face czekający na pierwszy krok ze strony kobiety
Mam tylko nadzieję, że to nie Agata będzie musiała mu się oświadczać  <smiech>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 08, 2013, 12:45:36 »
Może on boi się odrzucenia ze strony Agaty i dlatego woli ostrożnie czyli tak...aby Maria była obok i niczego nie podejrzewała.
Takie mam właśnie podejrzenia. Przecież Agata już dwa razy spuściła do na drzewo, więc co on ma sobie myśleć, że ma go gdzieś i tyle. Teraz to Agata powinna przejść do ataku, może nie od razu padać na kolana z pierścionkiem, ale mogłaby się już na niego rzucić i zacząć całować. <haha>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 08, 2013, 16:32:01 »
Ja rozumiem, że wszystko pomalutku i widzę doskonale te ich spojrzenia przepełnione takim pożądaniem, uczuciem... ach. to jest naprawdę piękne, ale powoli stało się nudne.. Potrzebuje czegoś więcej.. zbliżenia, ale w sensie cielesnym. Nie mówię o wspolnej nocy, bo na to jeszcze za wcześnie, ale o jakimś całusie takim nawet przyjacielskim. Chociaż nie, przepraszam przecież w ostatnim odcinku Agata stuknęła Marka w pierś pięścią  ;D Eeee, to nie jest aż tak źle  <serduszko>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 08, 2013, 16:35:30 »
No fakt, Agata odrzuciła Marka i może dlatego na razie sobie odpuścił? Ale kurde skoro mu się podoba, skoro uważa, że jest dla niego kimś ważnym to powinien się wziąć w garść i coś zrobić w tym kierunku. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 08, 2013, 16:50:21 »
Ale kurde skoro mu się podoba, skoro uważa, że jest dla niego kimś ważnym to powinien się wziąć w garść i coś zrobić w tym kierunku. <haha>
Coś nie wydaje mi się aby Marek w najbliższym czasie zaczął okazywać Agacie swoje uczucia... Jest też przecież Maria, a sam Marek powiedział, że jest z kimś w poważnym związku i to nie jest Agata. Może to Agata teraz przejmie inicjatywę? :P Zobaczy jak ta cała Czerska będzie sobie ostrzyć pazurki na Dębskiego i postanowi działać :D

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #43 dnia: Marzec 09, 2013, 17:17:09 »
Marek powiedział, że jest z kimś w poważnym związku tylko dlatego, żeby Czerska się odczepiła.  ;D Najzwyczajniej w świecie użył Okońskiej jako zasłony dymnej przed tą wścibską babą. Wydaje mi się, że te najbliższe odcinki będą przeplatane właśnie takimi niewinnymi spojrzeniami, uśmiechami... Powoli sobie będą uświadamiać, że chcą czegoś zupełnie innego, że obecna sytuacja im nie pasuje, ale jak to oni, będą się zwodzić i mijać ile wlezie.  :hahaha:

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Marzec 09, 2013, 18:53:07 »
Marek powiedział, że jest z kimś w poważnym związku tylko dlatego, żeby Czerska się odczepiła.  ;D
Mam nadzieję, że Marek w tej chwili myślał o Marii jak o tarczy obronnej <haha>
Swoją drogą to nie myślałam, że ta cała Czerska będzie taka bezpośrednia... jak ja nie lubię takich namolnych bab :P