Autor Wątek: Pytania dotyczące serialu  (Przeczytany 21928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Pytania dotyczące serialu
« dnia: Maj 24, 2012, 23:04:30 »
Zapraszam do dyskusji :)
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
Odp: Pytania dotyczące serialu
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2012, 23:34:05 »
Dziewczyny wiecie może w którym odcinku lub okolicach którego Aneta Wróbel-Pałkowska wraca do Wrocławia po tej długiej nieobecności. I w którym odcinku Jan zostawia Anetę? Chciałabym przypomnieć sobie te odcinki ale nie pamiętam numerów  :(
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2012, 23:36:07 »
Aneta wraca do serialu w odcinku 1147, ale trzeba dodać, że ciąg dalszy rozmowy u Marysi jest jeszcze w 1148.

Natomiast jeśli chodzi o scenę rozstania Anety i Jana, to odsyłam do odcinka 890.
W odcinku 893 jest też rozmowa Anety ze Stefcią i tu Aneta ostatni raz przed wyjazdem pojawia się w serialu.

Offline Czekolada

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2012, 23:37:24 »
Dzięki wielkie  :D Już biegnę oglądać  ;)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 24, 2012, 23:38:08 »
To jak obejrzysz, proszę, podziel się wrażeniami, chociażby w wątku "Aneta i Marek" ;)
Ostatnio też sobie myślałam, że musiałabym wrócić do tych odcinków, jednak jakoś... 890 i 893 nie napawają mnie optymizmem - to po prostu dwa bardzo smutne odcinki...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 24, 2012, 23:38:37 »
Taaaak, te odcinki są zdecydowanie...straszne, jeśli chodzi o emocje :( Od 890 przestałam lubić Jana, a w 893 się poryczałam, bo to wszystko było tak cholernie smutne. Chociaż rozmowa Anety ze Stefani dla kontrastu bardzo śmieszna :D Dlatego oglądaj, oglądaj szybciutko i chodź pogadać z nami o tym w temacie Anety, bo naprawdę jest o czym. Mimo wszystko dobre odcinki.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 25, 2012, 19:28:44 »
Orientuje się ktoś czy Grażyna miała wyciętą pierś? ;)

Offline Czekolada

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 26, 2012, 08:27:31 »
Kiedy rozmawiała z doktorką to pytała o rekonstrukcje i dobrych plastyków więc chyba tak :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 01, 2012, 19:25:02 »
Wie ktoś, co się stało z Patrycją, że już od kilku odcinków jej nie ma? Nie żebym tęskniła, ale tak nagle znikła... Chyba, że to ja coś przegapiłam. :D

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 01, 2012, 19:29:30 »
Wie ktoś, co się stało z Patrycją, że już od kilku odcinków jej nie ma? Nie żebym tęskniła, ale tak nagle znikła... Chyba, że to ja coś przegapiłam. :D

O właśnie, też się nad tym zastanawiałam. Po rozmowie chłopaków można się było domyślić, że Patka najprawdopodobniej wróciła do rodziców.. ale było coś o tym wspominane? też możliwe że przegapiłam...

Ale ja na pewno przegapiłam tę całą sprawę z kradzieżami w Wadlewie.. jakby ktoś mi opisał jak to się w sumie skończyło to byłabym wdzięczna ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 01, 2012, 19:30:35 »
Dzisiaj sąsiadka mi mówiła, że rodzice ją zabrali do domu, ale ponoć nawet tego nie pokazali. Także nie wiem jak to było dokładnie, bo nie oglądałam. :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 01, 2012, 19:39:50 »
Uff, jak ją zabrali to jedną (a właściwie to dwie, bo jej "przyjaciółkę" też:-D) irytującą osobę mniej. Ale dziwne, że tego nie pokazali, przecież Partycja przez kilka odcinków stała się główną postacią, co dla mnie było strasznie dziwne. Niemniej jednak, mimo, że już mnie aż tak nie denerwowała, cieszę się, że znikła. :)
Jeszcze tylko pozbyć się przede wszystkim Ewy, Błażeja i Igora i będzie super! ;D

Ale ja na pewno przegapiłam tę całą sprawę z kradzieżami w Wadlewie.. jakby ktoś mi opisał jak to się w sumie skończyło to byłabym wdzięczna ;)
Ja pamiętam tylko to, że Agnieszka po wypuszczeniu Śmiałka i Kłoska wyjechała z Wadlewa, bo to też z kradzieżą było związane. Nie przypominam sobie żeby było jakieś rozwiązanie tego wątku, ale to również mogłam to przegapić. :D

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 01, 2012, 19:43:44 »
Ja pamiętam tylko to, że Agnieszka po wypuszczeniu Śmiałka i Kłoska wyjechała z Wadlewa, bo to też z kradzieżą było związane. Nie przypominam sobie żeby było jakieś rozwiązanie tego wątku, ale to również mogłam to przegapić. :D

Na całe szczęście, że wyjechała! ;D Denerwująca była... ja wiem tyle, ze kobitki z Wadlewa, czyli Aurelka, Malwina i Makowska coś tam wykombinowały żeby wypuścić Śmiałka i Kłoska, ale no nie wiem jak to się skończyło i wyjaśniło...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:44:40 »
Czy Dariusz Gnatowski (Boczek ze "Świata według Kiepskich" :th_0girl_dance:) występował kiedyś w PM? Według wikipedii w latach 2004-2010 był kierownikiem firmy "Top Asekuracja", a ja nie przypominam sobie ani tej firmy, ani tego żeby on w serialu występował... :mysli:

Offline anikka77

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 09, 2012, 18:47:20 »
W tej firmie Top Asekuracja pracowała Diana (ta aktorka co gra teraz Izabelę), koleżanka Moniki (byłej dziewczyny Bartka), ale nie wiem dokładnie, który to odcinek...to było gdzieś w okolicach tych odcinków jak Paweł pracował u Moniki.

Poprawiłam pisownię. Proszę przestrzegać podstawowych zasad pisowni w języku polskim, również tych dotyczących komputerowej techniki pisania, chociażby to, że spację stawiamy po przecinku, nie przed.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2012, 18:53:32 wysłana przez Justek »