Autor Wątek: Elżbieta Bosak  (Przeczytany 15992 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Elżbieta Bosak
« dnia: Sierpień 29, 2012, 15:49:35 »
Wiadomo, że Elżbieta przez jakiś czas przebywała w Belgii, a po powrocie do Polski objęła stanowisko dyrektora szpitala w Toruniu. Widząc jego fatalną sytuację finansową, postanowiła zrobić wszystko, by była to jedna z najnowocześniejszych placówek w kraju - jej plan został zrealizowany w stu procentach.

Ela wydaje się być naprawdę sympatyczną osobą! Wybór aktorki do zagrania tej roli był strzałem w dziesiątkę. Poza tym mam wrażenie, że da o sobie jeszcze znać jakaś jej wspólna przeszłość z Krzysztofem. Cóż, zobaczymy jak im się życie powiedzie.

Zapraszam do dyskusji! :D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Elżbieta Bosak
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 29, 2012, 16:41:27 »
Dokładnie Ela wydaję się być sympatyczna, i chyba nawet taka jest. Stenka oczywiście bardzo dobry wybór, pasuje do tej roli jak ulał. I świetnie wygląda w tej fryzurze, na prawdę mi się podoba. Mam nadzieje, że rozwiną jakoś jej postać i będzie jak najczęściej gościć na szklanych ekranach.
A tym czasem czekam, aż może wyjaśnią nam sprawę z Krzyśkiem.  :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:26:28 »
Tak, zgadzam się, że Ela to bardzo sympatyczna osoba. Ciekawość mnie zżera co się wydarzyło między nią a Krzysztofem. ;)
W ogóle to się cieszę, że Elżbietę gra Danuta Stenka  <zauroczony>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:29:33 »
Stenka - i nie trzeba mówić nic więcej! <serduszko>
Póki co odnoszę wrażenie, że wszyscy będą się zachwycać Alicją i Maksem, a ja mimo wszystko najbardziej Elą :D Chociaż... Wszystko się może zdarzyć... Elżbieta skradła moje serce, kiedy tylko ją ujrzałam. A to, że, tak jak już mówiłam, miała jakąś wspólną przeszłość z Krzysztofem łatwo było przewidzieć. Wiedziałam to już zanim on wszedł do jej gabinetu. Jak na razie obstawiam dwie opcje:
1. byli razem i kiedy ona dostała propozycję wyjazdu, on nie chciał wyjechać razem z nią, bojąc się opuszczenia kraju i ruszenia w nieznane;
2. podkochiwali się w sobie, ale zabrakło im odwagi, by stworzyć związek.
Bardziej prawdopodobna wydaje mi się opcja numer jeden.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:33:27 »
Też mi bardziej pasuje 1.
Uwielbiam Stenkę i jak na razie jest dla mnie postacią number one ^^
Mam nadzieję, że jej wątek będzie rozbudowany. ;)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:42:34 »
No jak to Ela jest świetna. Przyciąga grą aktorką, wyglądem no po prostu wszystkim, jestem oczarowana. I Stenką i Elą. <zauroczony>
Nie ma co więcej pisać, bo Ty Kiki i Am wszystko napisałyście.
Mi też się wydaję, że to o jedynkę chodzi.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:44:28 »
Ja - detektyw Monk - wydedukowałam to na podstawie jej wymownego: i nie boję się ryzyka oraz a ty nadal ostrożny?... <haha>
Podobnie jak Ty, Am, mam nadzieję, że nie wyrzucą jej na margines i że nie będzie tylko tłem, ale jedną z najważniejszych postaci w serialu. Póki co zapowiada się naprawdę ciekawie. W jej wątku jest wiele niedopowiedzeń - coś, co może intrygować - i to największy plus jeśli chodzi o zyskanie sympatyków tej bohaterki.

Tak, to prawda, do twarzy Stence w tej fryzurze!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:44:56 »
A ja będę inna i na każdym kroku będę się zachwycała Alicją i Maksem i Elżbietą, a co! <haha>
Stenka - i nie trzeba mówić nic więcej! <serduszko>
Stenka wyraża więcej niż tysiąc słów!  <zauroczony> Bardzo się cieszę, że to właśnie ona wciela się w postać Eli, strasznie lubię ją oglądać, a teraz mam nadzieję będę miała ku temu okazję! Jej postać może nie jest główna, ale jako, że jest szefem szpitala będzie się dosyć często pojawiać, co strasznie mnie cieszy!  <rumieniec>

A to, że, tak jak już mówiłam, miała jakąś wspólną przeszłość z Krzysztofem łatwo było przewidzieć. Wiedziałam to już zanim on wszedł do jej gabinetu. Jak na razie obstawiam dwie opcje:
1. byli razem i kiedy ona dostała propozycję wyjazdu, on nie chciał wyjechać razem z nią, bojąc się opuszczenia kraju i ruszenia w nieznane;
Pierwsza opcja wydaje mi się być najbardziej prawdopodobna. Teraz po latach się spotykają i nie potrafią normalnie ze sobą rozmawiać, czyli Krzysiek musiał ją zranić, może nawet nie tym, że nie chciał wyjechać, tylko czymś innym... może zdrada? może coś innego? Mam nadzieję, że scenarzyści stopniowo będą nam wszystko wyjaśniać, że małymi kroczkami dowiemy się dlaczego między nimi panują teraz takie napięte stosunki.  <usmiech>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 29, 2012, 17:53:16 »
Na początek powiem - KOCHAM STENKĘ! Jest to Aktorka jakich mało, a takich nam trzeba! ;)
Co do postaci Elżbiety nie wiemy za dużo, ale miała jakieś niemiłe przeżycia ze swoim eks.
Myślę, że w następnych odcinkach dowiemy się czegoś więcej... Bo nie powiem - intryguje mnie to.
Cieszę się, że prowadzi tak świetny i nowoczesny szpital, który znajduje się w przepięknym Toruniu!
Jestem zachwycona całością. Naprawdę! ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:14:43 »
Co do postaci Elżbiety nie wiemy za dużo
Nie wiem za dużo to prawda, ale dla mnie tym lepiej! Fajnie, że nie jest to postać, o której dowiadujemy się wszystkiego z pierwszego odcinka, będzie miała okazję nie raz nas zaskoczyć. Lubię takie lekko tajemnicze postacie!  <rumieniec> I nie ukrywam, że nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, bo jednak chciałabym się dowiedzieć co ją łączyło z Krzysztofem i dlaczego to wszystko się rozpadło i wyjechała...  <tancze>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:27:55 »
Tak, Klaudia ma rację. Gdybyśmy od razu dowiedzieli się co było między Elą a Krzyśkiem to już byłoby nudno, a tak czekamy niecierpliwie na kolejne odcinki i kolejne ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:35:02 »
Am, nie wiesz? Klaudia zawsze ma rację.  <haha>
Tak sobie przeglądam oficjalną stronkę serialu i natknęłam się na taką oto wzmiankę o Elżbiecie:
Wbrew temu, co przeżyła, nie jest jednak zgorzkniała.
Coraz bardziej intryguje mnie ta postać! Los musiał ją bardzo doświadczyć!
+
Elżbieta w młodości była ładna i miała powodzenie u chłopaków. Niestety ci, którzy jej się podobali, traktowali ją jak kumpla.
Czyżby to chodziło o Krzysztofa, który traktował ją jak dobrą kumpelkę, a ona biedna chciała czegoś więcej?

Tak swoją drogą to bardzo fajnie mają opisane postacie, tak szczegółowo, jak nikt chyba!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:41:57 »
Am, nie wiesz? Klaudia zawsze ma rację.  <haha>
Zapamiętam <haha>

Postać Elżbiety intryguje mnie coraz bardziej.
A może syn, o którego pytał Krzysztof to jego syn? Tylko on o tym nie wie, bo zostawił ją, ona wyjechała tam wyszła za mąż i o nim zapomniała. ale to w sumie nie Moda na sukces, poniosło mnie :D

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:46:15 »
Am, ale ty wcale głupio nie myślisz. Ja też sobie tak na początku pomyślałam, ale od razu zeszłam z tej myśli i nie wiem dlaczego.
Teraz możemy się tylko domyślać co między nimi zaszło, ale Wam to bardzo dobrze wychodzi.  :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:48:33 »
Ja czasem mam wrażenie, że oglądam za dużo seriali i mi się mózg lasuje i potem wszędzie węszę jakiś podstęp :D

Ale dawno żaden serial mnie tak nie zaciekawił jak ten, i to głównie ze względu na przeszłość Elżbiety.