Autor Wątek: Lekarze  (Przeczytany 84319 razy)

Offline mati

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Lekarze
« Odpowiedź #195 dnia: Marzec 19, 2013, 00:22:52 »
Spoiler
Co sie tyczy Eli I Krzysia <zakochany>
to jestem Mega ciekawa o Co im wtedy poszło i chyba nie wytrzymam tylu dni zeby zobaczyc nastepny odcinek!! Ale mam tez nadzieje ze Od nastepnego odcinka zacznie sie miedzy nimi cos dziac! No Jak w tym odcinku powiedzial jej ,ze ladnie wyglada to na mojej twarzy Od razu usmiech zagoscil.. A potem zobaczylam tego prezydenta i Od razu mi sie humor popsul... Ela I Krzys!! <zauroczony>

Offline inzigia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #196 dnia: Marzec 19, 2013, 06:14:26 »
Spoiler
Co sie tyczy Eli I Krzysia <zakochany>
to jestem Mega ciekawa o Co im wtedy poszło
Spoiler
O co im wtedy poszło to akurat kiedyś wyczytałam w niedostępnej już biografii Krzysztofa, także bardziej mnie interesuje czy i jak Krzysztof się będzie próbował obronić i wytłumaczyć. Reakcja Leona też będzie bardzo ciekawa, moim zdaniem z dwójki Krzysztof i Ela to ona jest dla Jasińskiego ważniejsza, także spodziewam się, że Leon będzie mega wkurzony na Florczyka i nie wykluczam, że będzie chciał zerwać swoją przyjaźń z nim. Ale ostatecznie takie oczyszczenie atmosfery na pewno wyjdzie całej trójce na dobre, ciekawi mnie tylko w jaki sposób to wyjdzie na jaw, czy Krzysztof sam w końcu nie wytrzyma i powie Leonowi, czy jakoś tak przypadkiem? Mam też nadzieję, że w końcu ktoś zada Krzyśkowi pytanie po co on się do tego Torunia przeprowadził? Bo ciężko mi uwierzyć, że nadal wierzył, że ma szanse u Alicji.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #197 dnia: Kwiecień 07, 2013, 17:02:58 »
Opuściłam się trochę w oglądaniu serialu, bo zirytował mnie strasznie pomysł scenarzystów na postać Alicji po wyjeździe Maksa. Już wcześniej doktor Szymańska miała wielu adoratorów (Krzysztof, Maks, Piotr...), ale teraz mamy kolejny wysp. Naprawdę jest jedyną atrakcyjną kobietą w Toruniu, że tak wszyscy do niej lgną? Niemalże od razu pojawił się ten czarnoskóry lekarz, potem jakiś pacjent, a to zaledwie dwa odcinki od wyjazdu Maksa! No bez przesady. Nudna koncepcja, nie wiem do końca co miała na celu.

Zaintrygowały mnie jednak zdjęcia, które znalazłam na oficjalnej stronie serialu:
1, 2, 3
Uwaga! Są to zdjęcia spoilerowe, bo o ile uważnie oglądam serial- takich scen jeszcze nie było. Ciekawa jestem tylko jak to się ma do newsów, które już się pojawiły.
Spoiler
odnośnie tego, że Maks ma przywieźć z Somalii jakąś tam Olgę, a Alicja w siódmym odcinku ma spędzić noc z żużlowcem.

Ale chyba skuszę się na obejrzenie tych zaległych odcinków, bo tęskno mi za Leonem i Elżbietą :D Szczególnie, że ponoć teraz są jakieś akcje z Beatą i jej nowym chłopakiem a Leon jako ojciec...no cóż, to jest coś. Ciekawe jak on biedy da radę, gdy faceci jednocześnie będą startowali do obu jego córek :D

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #198 dnia: Kwiecień 16, 2013, 20:48:50 »
Obejrzałam sobie odcinek do przodu. I nareszcie jestem w pełni zachwycona :D Może nie całym odcinkiem, bo w sumie był nudny, ale
Spoiler
Alicja z tym żużlowcem byli tacy słodcy. Uświadomiłam sobie, jak bardzo nie lubiłam jej z Maksem i jak bardzo podoba mi się w tej relacji. Była chemia, było super.

Poza tym.. czy ja pisałam, że lubię Ordę. Na Opałka, tak mnie drażni w tym sezonie, że mam ochotę mu odgryźć ucho. Serio.

Za to sceny Beatka kontra Sylwia mnie rozczuliły... i w windzie, i w knajpie, i w łóżku. Hahahaha. Boskie są obie. <3

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #199 dnia: Kwiecień 16, 2013, 21:02:42 »
Obejrzałam przelotnie jedynie, na cały szkoda mi czasu. Bowiem nadal utrzymuję swoje zdanie na temat przemiany Alicji. Coś okropnego zrobili z tą postacią! Ble, ble, fuj.
Spoiler
Przedziwnie chichocząca z żużlowcem, potem wielkie oburzenie, że facet, którego zostawiła- nie przylatuje do niej wprost z Somalii, aby ją błagać o przebaczenie, lecz przeprowadza krótkie rozmowy z PRZYJACIÓŁMI (bo jednak zaraz musi wracać a nie przyjechał dla rozrywki tylko by pomóc dziecku), a przed kamerami stoi z jakąś ładną lekarką. No rzeczywiście, romans jak nic. Takie stanie koło siebie musiało coś znaczyć...  ::) W tej scenie głupia Ala i głupia Sylwia, a przyznam, że liczyłam na rozsądek tej drugiej.
Poza tym niekonsekwencja wielka. Fochy na Maksa i bycie dziewczyną żużlowca. Bez sensu. Albo rybki, albo akwarium. Nie jedna Alicja Szymańska jest na świecie, nie rozumiem dlaczego każdy przedstawiciel płci przeciwnej musi na nią teraz lecieć.

Za to Maks ładnie wyglądał z Olgą, w sumie...może ma lepiej w głowie poukładane niż Alicja teraz, więc może mogłaby z nich być ładna para :)

Ordy nie rozumiem, zawsze był trochę dziwny, ale teraz to już przesadza. Nie wiem co zaszło pomiędzy nim a Sylwią, ale zachowuje się jak niedojrzały młodzieniaszek, którym zainteresowała się jakaś ładna dziewczyna i mu odbiło z tego powodu.

Rozczuliła mnie za to scena z Beatką i Leonem. Jak przyszła do niego, niczym taka prawdziwa córeczka tatusia, z drżącą bródką, z oczami pełnymi łez...taka bezbronna...słodkie :D

Offline inzigia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #200 dnia: Kwiecień 16, 2013, 23:34:46 »
Też obecnie oglądam jedynie fragmentami i to właściwie tylko dla wątku trójki Ela, Leon & Krzysiek.
Spoiler
Spodobał mi się były mąż Elżbiety. Tzn. nie fizycznie, bo urodą nie powala, ale sympatyczny z niego facet. Fajnie, że doszli do porozumienia w kwestii Janka i że Jacques zrozumiał jak trudno jest Eli. Mam nadzieję, że dotrzyma słowa i będzie jej bardziej pomagał w wychowaniu młodego, a ona trochę odetchnie i będzie mieć czas na inne rzeczy... <zakochany> Intrygująca też moim zdaniem była scena, której pewnie nikt normalny nie zauważył nawet, a ja ją oglądałam już chyba z 10 razy i interpretuję na 150 sposobów ;), tzn. jak Leon i Krzysiek najpierw patrzą się na Elę, a potem tak wymownie spoglądają na siebie...
A z innych wątków to choć szkoda mi było Beaty, to rewelacyjna scena jak żona Jacka przychodzi do niej <smiech>.
I jeszcze odnośnie odcinka 9....
Spoiler
Jakby to powiedział Orda - kurcze, kurcze...Miałam nadzieję, że coś się w końcu zacznie dziać w wątku Eli i Krzyśka, a tu coś takiego...  <histeryk> Choć ciekawe dlaczego kolacja zakończy się fiaskiem? Może będzie to miało jakiś związek z Florczykiem? I liczę, że Ala jednak coś źle zinterpretuje i się nie okaże, że Jasiński się naprawdę buja w Eli... Z wypowiedzi Stenki i Polka wynika, że w tym sezonie będzie jakiś wątek uczuciowy między ich postaciami, więc jeśli Leon też coś do Eli czuje to wszystko będzie mega niezręczne. Chyba, że Krzysiek ma być tylko przelotną miłostką Eli, dzięki której zrozumie swoją miłość do Leo... Jednak mam nadzieję, że tak nie będzie i Bosak z Florczykiem połączy coś trwalszego. No i pomijając już Krzyśka to za nic sobie nie umiem wyobrazić Eli i Leona jako pary. Ale chyba w końcu się pozbędziemy prezydenta <skacze><skacze> !

Odc. 9
Łącki nie może pomóc Elżbiecie w załatwieniu dofinansowania szpitala. Dyrektorka jest bardzo rozczarowana. Alicja zauważa, że Leonowi podoba się Elżbieta. Wraz z Beatą przygotowuje dla ojca i Bosak romantyczną kolację, która jednak okazuje się fiaskiem. Szymańska zajmuje się Bogną Kowalską, nastoletnią pianistką. Okazuje się, że dziewczynka cierpi na zespół pierwszego żebra. Operacja ratuje jej zdrowie. Do szpitala trafia też przyjaciel Jivana, cierpiący na tajemniczą chorobę. W końcu lekarzom udaje się wpaść na trop właściwej diagnozy i podjąć odpowiednie leczenie. Beata i Sylwia dręczą Daniela. Na skutek ich intrygi Orda staje się pośmiewiskiem w oczach Florczyka. Alicja żałuje, że spędziła noc z Bartkiem i odrzuca jego względy. W wiadomościach zostaje podana tragiczna informacja: Maks i dwójka innych lekarzy zostali porwani. Nie ma informacji, czy polscy lekarze jeszcze żyją.

Odc. 9
LEKARZE 2 sezon odcinek 9 (odc. 22) w poniedziałek, 29.04.2013, o godzinie 21:30 w TVN. LEON JASIŃSKI (Jacek Koman) i ELŻBIETA BOSAK (Danuta Stenka) są sobie bliscy od wielu lat. Ich przyjaźń zaczęła się już na studiach, ale nigdy nie łączyło ich nic więcej. W 9 odc. serialu LEKARZE 2 Alicja (Magdalena Różczka) zauważa, że jej ojciec jest zakochany w dyrektor szpitala COPERNICUS. Czy Leon i Ela będą razem?

Elżbieta Bosak (Danuta Stenka) i Leon Jasiński (Jacek Koman) poznali się na studiach i wtedy właśnie rozpoczęła się ich wielka przyjaźń, która przetrwała wiele lat. Mimo że oboje próbowali ułożyć sobie swoje życie prywatne, zawsze byli sobie nad wyraz bliscy. Ela poznała Jacquesa (Abel Jafri), z którym ma syna Janka (Nicolas Kusiak), a Leon nie stronił od romansów, dzięki którym dwa razy został ojcem. Od samego początku wiedział, że jego córką jest Beata (Agnieszka Więdłocha), a kilka miesięcy temu dowiedział się o istnieniu Alicji (Magdalena Różczka).

Po śmierci matki Beaty Leon nie stracił głowy dla kobiety, która zastąpiłaby mu żonę. Elżbieta natomiast jest rozwódką. Oboje są samotni i poszukują miłości. W 9 odcinku serialu LEKARZE Alicja orientuje się, że jej ojciec zakochał się w Elżbiecie! Razem z siostrą przygotowuje dla Leona i Elżbiety romantyczną kolację.

Czy jedna randka wystarczy, aby Leon i Elżbieta zrozumieli, że nie potrafią bez siebie żyć? Co z Jerzym Łąckim (Marcin Troński), który również był zainteresowany atrakcyjną panią dyrektor?

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #201 dnia: Kwiecień 17, 2013, 09:52:27 »
Spoiler
Obejrzałam przelotnie jedynie, na cały szkoda mi czasu. Bowiem nadal utrzymuję swoje zdanie na temat przemiany Alicji. Coś okropnego zrobili z tą postacią! Ble, ble, fuj.
Spoiler
Przedziwnie chichocząca z żużlowcem, potem wielkie oburzenie, że facet, którego zostawiła- nie przylatuje do niej wprost z Somalii, aby ją błagać o przebaczenie
Aaaa... :D
No tak. Biedny Maks. :D Nie uwierzył jej, przyprowadził ojca, który ją obraził na szpitalnym korytarzu i naopowiadał niestworzone historie, a po wszystkim się zawinął i wyjechał - zamiast zawalczyć o kobietę swojego życia. No tylko współczuć. Alicja prawie została zgwałcona i to przez potencjalnego teścia, a tak bezgranicznie zakochany narzeczony zaproponował, że w imię miłości ma po prostu zapomnieć o tym jakże błahym wydarzeniu. Co tam próba gwałtu przez alkoholika :) A nie, nie, to ojciec Maksa - absolutnie czysty i uczciwy człowiek, na pewno nie byłby w stanie zrobić czegoś takiego... po co więc spróbować zrozumieć Alicję? :) Szkoda, że nie zaproponował jej jeszcze wspólnych wakacjami z teściami i mieszkania pod jednym dachem. :) Leon próbował mu przekazać, że to chory człowiek - doskonale wie, w jakiej kondycji ma męża matka Maksa, która się nie odezwała ani słowem... I wiem, że Maks nie wiedział, a ciężko nie uwierzyć ukochanemu tatusiowi, ale... jego zachowanie było nie fair wobec Alicji. Nie wysłuchał jej, nie wsparł, zrobił z siebie ofiarę i wyjechał. Sprawa załatwiona po męsku, nie ma co.

A co do dziwnego chichotania z żużlowcem. Klin klinem. I tak będzie miała wyrzuty sumienia, będzie żałować, będzie wymazywać z pamięci tę noc... Nie popieram seksu na pocieszenie, ale też w tym wypadku zwyczajnie mi się podobało, widziałam chemię w przeciwieństwie do jej relacji z Maksem i wolałabym, żeby pokrzywdzonego Kellera wymazała skutecznie z pamięci.

No i w sumie to ona została zraniona i upokorzona przez Maksa i jego rodzinkę, więc... no nie oszukujmy się, miała prawo oczekiwać, że Maks wróci i ją przeprosi. Zwłaszcza, że odezwać się do innych potrafił. :) Oczywiście na końcu okaże się, że to ona będzie musiała przepraszać :D Tylko ciekawe za co? <mysli>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #202 dnia: Maj 30, 2013, 19:44:52 »
Czyżby się wszyscy obrazili na ten serial i przestali oglądać? :P Finałowy odcinek za nami, a tutaj ciszaaa...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #203 dnia: Maj 31, 2013, 21:14:12 »
Czyżby się wszyscy obrazili na ten serial i przestali oglądać? :P
Ja jestem zwarta i gotowa! :D Zaraz lecę obejrzeć ostatni odcinek i powrócę do Was! :D

Kiedyś ten temat zapowiadał się całkiem dobrze a tutaj kompletna klapa, szkoda. :(

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #204 dnia: Czerwiec 01, 2013, 23:06:58 »
No i jak tam, Klaudia? Jak Ci się podobał ostatni odcinek? ;) Bo ja muszę przyznać szczerze, że pomimo fatalnego prowadzenia wątku Alicji przez znaczną część sezonu, koniec mi się spodobał. Cieszę się, że nie rzucili się sobie w ramiona, że sprawa została wyjaśniona, że zostały ukazane emocje bohaterów i że Alicja tak ładnie powiedziała...że zawsze była :) Podobała mi się też scena pożegnania Maksa z Olgą...taki symbol zjednoczenia w cierpieniu, wyładowania tych wszystkich stresów, lęków. Fajna para, choć pewnie właśnie przez te wspólnie przeżyte, tragiczne chwile- mogłoby się im nie udać, więc dobrze że póki co nie pociągnęli tego wątku. Jednak moje przeczucie mówi, że Olga jeszcze wróci :P

Fajnie też wymyślili z Leonem :D Chociaż wolałam go z Elą to ze studentką...może być ciekawie :D I dobrze by było, gdyby mu w końcu kogoś znaleźli, zasługuje na to jak mało kto. Nie może przecież wiecznie żyć problemami sercowymi swoich córek.

No i w końcu Jivan grał główne skrzypce niemalże! WOW! :) Świetnie zagrane emocje takie jak rozpacz, bezsilność, a potem radość z cudu narodzin. To jest jednak cudna para, dobrze że sprawa z dzieckiem miała pozytywne zakończenie.

Moją uwagę zwrócił jeszcze wątek Piotra i tej jego kochanki, choć nie do końca świadoma jestem relacji ich łączących. Niemniej jednak szkoda, mam nadzieję, że to nie koniec między nimi, bo żona Piotra nie jest warta tego, aby poświęcał się dla niej, odrzucał kobietę, którą kocha i z którą może być szczęśliwy.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #205 dnia: Czerwiec 09, 2013, 14:42:55 »
Obejrzałam <haha>
Cały odcinek należał do Jivana, historia bardzo mnie poruszyła. Płakałam jak głupia. Do samego końca miałam nadzieję, że jednak ten facet przeżyje, że jednak jak poleży w tym szpitalu i wszystko będzie okej, a tutaj takie zakończenie, przykre. Potem rodzi mu się dziecko, kurde strasznie wymyślony scenariusz, historia mocno chwytająca za serce, ale dzięki temu tak bardzo mi się podobało poprowadzenie jego wątku. ;)

Alicja i Maks, cieszę się, że się pogodzili, że powiedzieli co do siebie czują. Szkoda tylko, że w kolejnym sezonie wróci ta Olga i wszystko znowu przewróci się do góry nogami.

Leon i ta studentka? <haha> nieee! Proszę <haha> niech znajdzie sobie kogoś w swoim wieku, niech będzie szczęśliwy ale błagam niech nie spotyka się z dziewczyną młodszą od swoich córek! :D

Piotr jest głupi! Ta doktorka jest w nim naprawdę zakochana i to widać, a on mówi jej, że nie zostawi żony, bo jest narkomanką, no proszę. Iza nie zasługuje na Piotra, nie zasługuje na jego miłość, na poświęcenie jego życia, jego miłości do koleżanki z pracy. Nie życzę jej źle, bo pewnie też zasługuje na szczęście, ale ona potrzebuje kogoś kto będzie ją kochał, kto pomoże jej wyjść z tego nałogu, bo Piotr nie darzy jej miłością i to widać na kilometr. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #206 dnia: Sierpień 08, 2013, 17:13:39 »
Ślub w "Lekarzach"
Spoiler
To z pewnością największa sensacja jesiennej ramówki TVN. Wszyscy na to czekaliśmy. W trzeciej serii "Lekarzy" Alicja i Maks staną na ślubnym kobiercu. Przed nimi romantyczna podróż poślubna. Gdzie? Tego dowiecie się w odcinku. Pamiętajcie jednak, że z Somalii wraz z Maksem wróciła Olga Rojko. Jak sądzicie, czy możemy być spokojni o związek nowożeńców?

Spoiler
"Lekarze" z powołania - ratują życie zarówno w serialu, jak i w świecie realnym. Aktorzy przez całą wiosnę wspierali akcję społeczną na rzecz zwiększenia świadomości i akceptacji społecznej dla idei transplantacji m.in. poprzez promocję podpisania oświadczenia woli. Z kolei ich bohaterowie jesienią wracają do szpitala Copernicus, by walczyć o życie serialowych pacjentów.
Już od września będziecie mogli ponownie śledzić zmagania ?Lekarzy?. Kolejne wyzwania i przypadki chorób, a w międzyczasie powroty starych miłości i nowe sercowe uniesienia. Ekipę lekarską zasili świeża krew w osobie Olgi (Magdaleny Boczarskiej) czy Basi (Aleksandry Hamkało), które mocno odbiją się na życiu głównych bohaterów.

Nowa seria ?Lekarzy? z pewnością będzie okazją, aby wraz z naszymi postaciami przeżywać i długo oczekiwane chwile szczęścia, i zaskakujące momenty zwątpienia ? zapewnia producentka serialu Dorota Chamczyk. ? Zobaczymy ciąg dalszy zdarzeń, jakie wiążą się z tajemniczą lekarką Olgą, którą Maks (Paweł Małaszyński) poznał w Somalii. Przekonamy się jak silna jest siła miłości, a jak trudna moc wybaczania.  Poznamy bliżej młodą lekarkę Barbarę Torzewska (Aleksandra Hamkało), którą Leon (Jacek Koman) spotkał w Bydgoszczy. Ciekawie zapowiada się historia tajemniczego pacjenta Filipa (Andrzej Niemyt) i Beaty (Agnieszka Więdłocha).

Miłość Alicji i Maksa nabierze rumieńców. Szykują się ślub, wesele i romantyczna podróż poślubna. Czy pojawienie się w Toruniu lekarki z misji w Somalii, Olgi Rojko zburzy sielankę zakochanych?

Relacje pomiędzy Elżbietą i Krzysztofem radykalnie się zmienią. Współpraca przy tworzeniu szpitala klinicznego, który był marzeniem Elżbiety, bardzo ich zbliży.Czy odważą się przekroczyć granice przyjaźni? Czy nowy szef kliniki, nielubiany znajomy z lat studenckich zepsuje plany przyjaciół?

Orda ciągle nie będzie mógł znaleźć dla siebie miejsca po zerwaniu z Sylwią. Jego motocyklowa pasja doprowadzi do wypadku, po którym życie i kariera zawodowa chirurga zawisną na włosku. Czy uda mu się wrócić do zdrowia i pełnej sprawności? A może dopiero otarcie się o śmierć sprawi, że Sylwia i Daniel przestaną uciekać od miłości, która ich połączyła?

Życiową walkę podejmie również Iza, która po powrocie z odwyku rozpocznie próby odbudowy związku z Piotrem. Czy będzie w stanie cierpliwie czekać, aż mąż zauważy jej starania? Wszelkie nadzieje rozwieją się, gdy odkryje, ze Piotr ma romans. Wówczas postawi wszystko na jedną kartę...

Gościnnie w tej serii serialu pojawią się m.in. Ewa Błaszczyk, Aleksandra Popławska, Ewa Skibińska, Karolina Gorczyca, Maria Maj, Anna Radwan, Ireneusz Czop, Krzysztof Pieczyński, Piotr Jankowski, Andrzej Zieliński, Jarosław Boberek oraz Cezary Kosiński.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #207 dnia: Sierpień 13, 2013, 21:04:00 »
Przestałam się gniewać na "Lekarzy" :) I cieszę się, że już 2 września będzie nowy odcinek serialu, z przyjemnością go obejrzę, bo kolejny sezon znów zapowiada się interesująco.

Spoiler
Widziałam zapowiedź odcinka i Olgę, która staje w mieszkaniu Maksa i mówi, że odeszła od męża. Tu mam pewność, że pojawienie się jej zburzy spokój w małżeństwie Alicji i Maksa, ale znów jakoś szczególnie nie będę z tego powodu rozpaczała. Lubię ich. Lubię ich jako parę, ale Olga też wzbudziła moją sympatię, bo nie wygląda na taką, która wróci tylko po to, aby odbić Maksa Alicji. Wydaje mi się, że to prędzej Keller będzie miał jakieś wątpliwości, że pojawienie się Olgi zburzy jego osobisty spokój. I już na samą myśl szkoda mi Alicji, bo nie jest świadoma tej relacji i z pewnością nie będzie potrafiła tego zrozumieć, a nie zasługuje na to, aby znów cierpieć.

Ale najbardziej cieszy mnie wzmianka o Eli i Krzysztofie :D no, w końcu! Tyle czasu na to czekaliśmy, aż w końcu wszystko wskazuje na to, że coś się ruszy.

Offline inzigia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #208 dnia: Sierpień 14, 2013, 19:19:06 »
Spoiler
Ale najbardziej cieszy mnie wzmianka o Eli i Krzysztofie :D no, w końcu! Tyle czasu na to czekaliśmy, aż w końcu wszystko wskazuje na to, że coś się ruszy.
Też mnie właśnie to najbardziej cieszy <pompony>, mam nadzieję, że skoro tyle nam kazali czekać to rozegrają to jakoś fajnie i z sensem, bo ten wątek naprawdę ma duży potencjał i szkoda by było to zepsuć. Poza interesująco zapowiadają się nowe postaci.
Spoiler
Olga, jej relacja z Kellerem i ewentualny wpływ Rojko na związek Ali i Maksa intrygują mnie najbardziej. Ciekawa jestem też Karkoszki, bo raczej na 100% to on jest tym "nielubianym znajomym z czasów studiów" i sądząc po jego gościnnym pojawieniu się w 6 odc. II sezonu pewnie będzie nieźle mieszał. No i Beata i Filip - ten wątek też zapowiada się interesująco. Najmniej mnie ciekawi Basia, jakoś nie wzbudziła mojego zbytniego zainteresowania i sympatii w poprzednim sezonie, ale kto wie, może się to zmieni w trakcie sezonu...
A i na zdjęciach w ŚS wygląda na to, że Krzysiek pozna Janka na ślubie Ali i Maksa. Cholernie mnie też ciekawi ta relacja między nimi, mam nadzieję, że młody jakoś polubi Florczyka, bo jak się przekonał pan Łącki, Janek potrafi bardzo "umilić życie" ;D jak nie podpasuje mu adorator mamy.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #209 dnia: Sierpień 15, 2013, 08:49:45 »
Ja już nie mogę się doczekać nowego sezonu ;D

Spoiler
Nie wiem czy ślub Ali i Maksa mnie cieszy aż tak bardzo, co prawda zapowiadają się naprawdę fajne sceny tylko mam nadzieję, że przez pojawienie się Olgi to wszystko się nie rozpadnie jak domek z kart.
Oni tworzą naprawdę świetną parę, a to ich wyznanie miłosne w ostatnim odcinku poprzedniego sezonu było super!  <serduszko> Niby nic a tak ładnie i naturalnie im wyszło.

Spoiler
Ela i Krzysiek  <serce> no nareszcie! Oby tylko to wszystko zostało bardzo ładnie rozegrane, bo ich znajomość jest naprawdę interesująca - nie ukrywam, że jest to jeden z wątków na które czekam najbardziej. Od samego początku coś było an rzeczy i oby teraz to coś jakoś ładnie przenieśli na ekran a my żebyśmy oglądali piękne scenki.