Z racji tego, iż większość z nas ogląda serial przed premierą w TV nie potrzebujemy wątku
W następnym odcinku dlatego też jego nazwa została zmieniona na
Prapremierowe wrażenia Mamy nadzieję, że dzięki temu większość z nas będzie pisała swoje relacje na bieżąco, zaraz po zakończeniu premiery w internecie.

aaaa zapomniałam dodać nazwa została zmieniona z inicjatywy Kiki

- wybaczcie ale kazała mi to zaznaczyć!
A tymczasem na tapecie mamy odcinek 3, który zdążyłam sobie obejrzeć już spokojnie ze 3 razy

Na początek Alicja i Krzysiek... przyjechał, załatwił Jej staż, przyznał się do tego, iż czuł się w pewien sposób zagrożony, że bał się, iż go zostawi, że będzie żyła swoim życiem... Oczywiście go nie usprawiedliwiam, ale jednak nie każdy facet miałby odwagę się przyznać do tego, momentami miałam wrażenie, że zależy mu na niej... ale po Jego rozmowie z Elą szybko zmieniłam zdanie... przychodzi oznajmia, że Alicja z nim wyjeżdża i o tyle no cham! Chociaż nie ukrywam, że mam nadzieję, iż między nim a Elą coś się nawiąże, że jednak coś między nimi się urodzi!

Strasznie dużo scen Alicji i Maksa z czego bardzo się cieszę! Kolacja, co prawda nie taka jaką chciałam i ja i Maks, ale jednak odprowadzenie do domku było i piękne podziękowanie w postaci buziaka za pomoc temu choremu chłopcu. BURAK!