Autor Wątek: Lekarze  (Przeczytany 86863 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Lekarze
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 28, 2012, 12:02:08 »
Wiecie co przez Was obejrzałam, iiii jestem oczarowana.  <zauroczony>
Ach.. Różczka kocham ją całą. No i oczywiście Stenkę. Coś czuję, że ten serial zapiszę się do jednych z moich ulubionych.
Czołówka jest naprawdę fajna, taka taka inna no nie wiem. A co do Edyty no to czarny charakter, a aktorka to chyba z Mjm jest czy nie?
Siostra Sylwia, no no fajna jest nawet ją polubiłam.

Ciekawe co jest lepsze, kierować się w jedzeniu sercem, a w miłości rozumiem czy w jedzeniu rozumem, a w miłości sercem<haha>
No też się właśnie zastanawiam.  <hahaha>

I widoki są piękne, ale ja chcę więcej !  :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 28, 2012, 12:09:00 »
A co do Edyty no to czarny charakter, a aktorka to chyba z Mjm jest czy nie?
Tak ta aktorka występowała również w Emce i z tego co pamiętam to wcielała się w postać Ewy - początkowo kochanki Krzysztofa. A ta Edyta to jakoś strasznie kleiła się do Krzyśka, tu niby koleguje się z Alicją, a tu podrywa jej faceta.

Coś mi się wydaje, że Krzysztofa i Elę kiedyś coś łączyło, być może on ją skrzywdził, ona wyjechała i dopiero teraz po latach się spotkali. Ciekawa jestem jak dalej potoczą się ich losy, czy będzie jakaś kontynuacja, jakoś wyjaśnią co ich kiedyś łączyło, czy po prostu już więcej się nie spotkają?

Dodatkowo zastanawia mnie fakt co zrobił Krzysiek żeby Alicja nie pojechała na staż, bo przecież się dostała, więc musiał coś zamieszać. Bleeee! Nie podoba mi się to!

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 28, 2012, 12:14:48 »
Czyli dobrze mi się skojarzyło. :D
Klaudia a tam czasem nie było tak, że on rozmawiał z tym całym co jest w komisji. I było tak, że on powiedział, że biorą ślub. A on i co zostaniesz tatą? No to ona nie ukończy stażu. I może właśnie przez to dostała Edyta? Mi to jakoś przyszło do głowy.
Mnie też się wydaje, że Krzysztofa i Elę łączyło coś i tak wyszło. Może fajnie by było jak by nam wyjaśnili.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 28, 2012, 12:18:42 »
No tak rozmawiał z tym facetem co jest w komisji... Ale wydawało mi się, że umyślnie nie zaprzeczył, że Alicja będzie matką. W późniejszej rozmowie ze swoją ukochaną powtarzał, że najważniejsze dla niej powinno być teraz to, że biorą ślub etc. Czyli Krzyśkowi było nie na rękę, że dostała się na ten staż, wolał ją mieć przy sobie jako matkę, żonę i do razu kucharkę, sprzątaczkę itd.

Mnie też się wydaje, że Krzysztofa i Elę łączyło coś i tak wyszło. Może fajnie by było jak by nam wyjaśnili.
Z pewnością coś ich łączyło, byłabym nawet skłonna powiedzieć, że kiedyś bardzo dawno temu byli razem, chociaż nie! może nie byli razem, ale łączyło ich jakieś uczucie.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 28, 2012, 12:20:43 »
Tak, tak postać z eMki. :D
Hmm, jak postaci Ewy nie znosiłam, tak tutaj jest mi neutralna, ale bardziej budzi pozytywne we mnie emocje. ;)

Jullcia, fajnie, że obejrzałaś! Kolejna osoba, która się skusiła. ;D

Elę i Krzysztofa na pewno łączy przeszłość.
Coś, co Ją bardzo boli i nie wybaczyła tego mężczyźnie do dziś.
Kto wie, może dowiemy się w kolejnych odc. co było przyczyną sporu?

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:21:35 »
I ja obejrzałam, jestem na tak :D

A Krzysztof to dupek. Najważniejsze było to, czego on chce. Specjalnie dał do zrozumienia temu facetowi z komisji, że Alicja jest w ciąży, bo wiedział, że dzięki temu nie dostanie się na staż. A wiedział jak bardzo jej na tym zależało. Bardzo dobrze, że w odpowiednim momencie Edyta się do niego przykleiła i Alicja to zobaczyła :P

Właściwie to polubiłam wszystkie postacie, które się na razie przewinęły, pomijając Krzysztofa ;)
Maks nachalny, ale w taki sympatyczny sposób. Jak w tej piwnicy się zerwał z podłogi, żeby pomóc Alicji odnaleźć się w szpitalu było zabawne :D

I też czekam aż pojawi się Aga Więdłocha ;)

A kiedy ten serial ma swoją normalną emisję tak w ogóle? ;)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:29:42 »
A Krzysztof to dupek. Najważniejsze było to, czego on chce. Specjalnie dał do zrozumienia temu facetowi z komisji, że Alicja jest w ciąży, bo wiedział, że dzięki temu nie dostanie się na staż. A wiedział jak bardzo jej na tym zależało.
Dokładnie!
Alicja miała praktycznie zaklepane do miejsce na stażu, a tu taka niemiła niespodzianka. :/
Ważne, że mimo tego wszyscy wiedzą, że to Ona jest najlepsza, o! ;)

Ela, coś mówiła o stażu u Niej w szpitalu... :D
Coś czuję, że to będzie ten czas dla Alicji, a Ela będzie zadowolona! :D

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:32:36 »
A Krzysztof to dupek. Najważniejsze było to, czego on chce. Specjalnie dał do zrozumienia temu facetowi z komisji, że Alicja jest w ciąży, bo wiedział, że dzięki temu nie dostanie się na staż. A wiedział jak bardzo jej na tym zależało.
Dokładnie!
Alicja miała praktycznie zaklepane do miejsce na stażu, a tu taka niemiła niespodzianka. :/
Przecież on nawet powiedział, że ona już go ma, ale ten wyskoczył z tym macierzyństwem. I wyszło jak wyszło..
W sumie to się ciesze, że ona będzie w tym Toruniu, bo ten szpital jest o niebo lepszy nie oszukujmy się.  :D
Od poniedziałku 21:30 ? Chybaa..

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:40:17 »
Przede wszystkim wie to też już Ela, więc Ala nie ma się o co martwić :D

I tak było wiadomo, że w końcu nie dostanie się na staż i przeniesie do Torunia, bo taki jest chociażby opis serialu ;D
Chodziło tylko o to, żeby się dowiedzieć w jakich okolicznościach się to stanie. No i mamy główną okoliczność: Krzysztof, temu panu już dziękujemy ;)

Jullcia - dzięki za godzinę ;)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:47:38 »
W sumie możemy im napisać scenariusz do następnego sezonu!  <haha>

O, to dobrze pon 21:30 Lekarze, kiedyś tam Prawo Agaty we wtorki, a w środę NDiNZ. :D

Pewnie, że dał do zrozumienia, ale chyba nie zrobił tego specjalnie?!
Tak jak powiedziała Edyta, staż straciła przez Krzysztofa.  ::)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:52:05 »
Spodobał mi się jeden utwór. :D

Let me guess.. ten utwór leci w tym momencie jak Ala przyłapała Krzyśka i Edytę, i później jak zbiega po schodach? :D

Maks nachalny, ale w taki sympatyczny sposób. Jak w tej piwnicy się zerwał z podłogi, żeby pomóc Alicji odnaleźć się w szpitalu było zabawne :D

Akurat w tej scenie to Maks mi zaleciał takim gówniarzem, który chciał pokazać tym dwóm pozostałym że panienki na niego lecą i że Ala kiedyś może być jego :D

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:55:18 »
Spodobał mi się jeden utwór. :D

Let me guess.. ten utwór leci w tym momencie jak Ala przyłapała Krzyśka i Edytę, i później jak zbiega po schodach? :D
TAAAK!  <zauroczony>
Edi, chyba Cię ozłocę! :D Dziękuję bardzo!  :-*
A znalazłaś dokładnie? :P

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:58:18 »
Ja tam myślę, że specjalnie. W końcu było mu to na rękę ;)

Cytat: EdySziA
Akurat w tej scenie to Maks mi zaleciał takim gówniarzem, który chciał pokazać tym dwóm pozostałym że panienki na niego lecą i że Ala kiedyś może być jego  :D
Ja tego tak nie odebrałam :D Tzn nie odebrałam tego w ten sposób, że on chciał coś udowonić tym dwóm pozostałym. Tak się zerwał, bo wyczaił możliwość poprzebywania z panią doktor :D

EDIT
Chodzi Wam o "So cold" ? Znam ten utwór już z VD, jest cudny :)
Proszę:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=50XiNiVOTko

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 29, 2012, 10:25:23 »
O, to dobrze pon 21:30 Lekarze, kiedyś tam Prawo Agaty we wtorki, a w środę NDiNZ. :D
Widzę, że planujemy oglądać te same seriale  <haha>

Ja tam myślę, że specjalnie. W końcu było mu to na rękę ;)
Pewnie, że zrobił to specjalnie! Nagle kiedy Ala dostała się na staż chciał wziąć z nią ślub, chciał mieć dziecko, jednym słowem chciał ją usidlić w domu. Jak to dobrze, że jednak taki chirurg jak ona nie zmarnuje się i mimo wszystko będzie dalej pracowała i się kształciła już w pięknym Toruniu.  <rumieniec>
Nie mogę się doczekać reakcji zarówno Eli jak i Maksa jak dowiedzą się, że Alicja może z nimi pracować.  <haha>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 29, 2012, 10:43:35 »
Sandi, mnie też się wydaje, że specjalnie...
Ale jaki miałby mieć w tym interes? Przecież i tak Alicja byłaby przy Nim choć w sumie oddałaby się pewnie w 100 % pracy...
Reasumując, wyszło mu to na gorsze, gdyż stracił ukochaną.... I dobrze. :P

Klaudia, 2x piąteczka! :D