Autor Wątek: Pozostali bohaterowie serialu  (Przeczytany 11878 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
Odp: Pozostali bohaterowie serialu
« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 14, 2013, 19:27:51 »
Doskonale to pamiętam, ta sytuacja nad wyraz dobrze opisuje jej charakter, widać że było jej naprawdę przykro i współczuła Mateuszowi. Nie rozumiem Marka, Ania to chyba tylko taka tymczasowa fascynacja. Mam wrażenie, że wciąż odreagowuje po śmierci Hanki i to rzuciło mu się trochę na rozum. Wierzę że się opamięta, Marek to z gruntu dobry chłopak.  :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 20, 2013, 22:43:54 »
Opamięta się, to pewne! :D

Za Hanką jakoś szczególnie nie tęsknię... Lubiłam ją, bardzo, ale wątek jej i Marka zepsuto zdradą i innymi perypetiami, które - w gruncie rzeczy - bardziej temu wątkowi zaszkodziły niż dodały kolorytu i wybiły z rutyny. Gdyby tak spojrzeć na całe życie Hani - to kobieta o złotym sercu - przede wszystkim doprowadziła do adopcji dziewczynek. Szkoda, że potem wszystko tak bezsensownie zepsuto.

Wydaje mi się, Ania i Marek to rozwiązanie przejściowe, dlatego, że on potrzebuję jeszcze chwili by dojrzeć do prawdziwego związku z Ewą. Dopiero z nią będzie mógł stworzyć prawdziwy, ciepły dom. Poza tym Mateusz i Antek praktycznie już traktują się jak bracia. Nawet swoich rodziców swatają, także jest pewność, że z takiego rozwiązania byliby bardzo zadowoleni. :D

PS Polecam sceny, w których Marek uczy Hankę jeździć samochodem! <haha>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 21, 2013, 11:35:56 »
Szczerze mówiąc, jak oglądam teraz stare odcinki i pojawia się Hania, strasznie mi przykro. :< Nie ma to jak roztkliwiać się nad postacią z tasiemca..  ::)
Kiki, a które to konkretnie odcinki z tą nauką jazdy?  ;)

Za małym Antkiem nie do końca przepadam, wydaje mi się jakiś taki...cwany i że jak dorośnie, wpakuje Mateusza w kłopoty. To tylko moje wrażenie, ale jeśli miałabym wybrać, to zdecydowanie wolę Mateusza.
Aktorka, która gra Ewę coraz bardziej mi się podoba. Ostatnio widziałam ją w 'Ja to mam szczęście' i zakochana jestem w jej głosie. Nawet nie tylko kiedy śpiewa, ale nawet jak mówi, uroczy jest.   <zauroczony>

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 16, 2013, 14:10:57 »
Dziewczyny, a pamiętacie może w którym odcinku Ewa przytualała Antka i Mateusza? Bo mnie też ta scena bardzo zapadła w pamięć i chętnie ją sobie przypomnę :-)
Anula :)

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 11, 2013, 11:13:55 »
Jeśli chodzi o bohaterów drugoplanowych, najmniej lubię Agnieszkę (pisałam o tym w innym temacie), a najbardziej Kasię. O ile Agnieszki w ogóle nie przyjmuję, nie akceptuję tej postaci, o tyle tę drugą, lubię. Rozpocznę od tego, że aktorka, która wciela się w rolę Kasi, jest sympatyczną i ładną osobą, z tego powodu dobrze się na nią patrzy na ekranie. Na miejscu scenarzystów, uczyniłabym z tej postaci kogoś bardziej niezależnego i pewnego siebie, zamiast kogoś wiecznie wzdychającego w stronę Marcina. To duży minus, bo postać ma potencjał i jest ciekawa.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Wrzesień 11, 2013, 11:27:53 »
Ale jak mieliśmy okazję zaobserwować wczoraj - w końcu postawiła się Marcinowi i przestała do niego wzdychać. Szkoda tylko, że Krystianek ma nieczyste intencje.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #36 dnia: Wrzesień 11, 2013, 15:04:06 »
Maleńka, ten stan zbyt długo nie potrwa:

Kasia ma słabość do Marcina, tak jak on do niej. Sam fakt, że przejął się tym, iż zadaje się z kimś, kto siedział w więzieniu o czymś świadczy. Wprawdzie końcowa scena tańca między nim a Agnieszką, wskazuje na to, że jednak łączy go z Rudą jakieś głębsze uczucie, ale sądzę, że za niedługo, kiedy Żyleta zacznie się angażować w ich relację, ten zwiąże się z Kasią.

A Krystianek nie wiem, co robi w tym serialu. To już wolę mamę Basi (ktoś wie, jak ma na imię?). Swoją drogą, Olga Frycz pojawiła się w serialu zaraz na początku, w 2000 r., jako koleżanka jakiejś Joasi- gościnnie. ;)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Wrzesień 11, 2013, 16:23:54 »
Piękny news Nieprzenikniona ;)
Proszę, umieść go w Newsach i ciekawostkach.
Nie chcę Ci się wcinać :D
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #38 dnia: Wrzesień 11, 2013, 17:21:54 »
News umieszczony, jestem pozytywnie zaskoczona rozwojem wydarzeń.  <serce>