Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 42360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Marek i... Agata czy Maria?
« Odpowiedź #90 dnia: Marzec 16, 2013, 21:19:07 »
Okońska jest koniem prosimy o troszkę dłuższe wypowiedzi, które więcej wniosą do wątku. :)

Dla mnie z kolei Okońska jest jakby neutralna, może być, może i jej nie być, jakoś teraz nie robi na mnie wrażenia, owszem na początku mnie denerwowała, później było mi jej szkoda, potem znowu mnie denerwowała a teraz ni mnie zięby ni mnie grzeje ;D Chociaż nie ukrywam, że czekam na odcinek w którym w końcu zerwie z Markiem, tak, tak wiem jestem okropna. <haha>

Offline okońska jest koniem

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #91 dnia: Marzec 17, 2013, 16:45:40 »
Sądzę że to jednak Marek zerwie z nią.

Po raz kolejny ta sama prośba: pisz dłuższe wypowiedzi, więcej wnoszące do tematu oraz zwróć uwagę na to, jakie wiadomości kierują do Ciebie moderatorzy.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2013, 16:48:27 wysłana przez Justek »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Marzec 18, 2013, 18:19:48 »
Okońska jest koniem... gdyby Marek miał z nią zerwać to po zerwaniu chyba by nie upijał się z tego powodu i nie wdawał w bójki, nie sądzisz?
A tak skoro popadnie w lekki alkoholizm, to jednak owa decyzja nie będzie wypływała od niego. ;) Przynajmniej tak ja uważam.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #93 dnia: Marzec 26, 2013, 23:37:38 »
Dzisiejszy odcinek był genialny! Maria wreszcie odważyła się powiedzieć, że widzi co się kroi między Dębskim a Przybyszową. A skoro ona to dostrzegła, to znaczy, że rzeczywiście coś jest :D Do tego przepiękna scena w sądzie... Gdyby Dorota do nich nie podeszła... Ach! <3 Nareszcie coś się dzieje konkretnego :D Z tego wszystkiego nie mogę doczekać się kolejnego odcinka, a to jeszcze całe 7 dni!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Marzec 27, 2013, 10:53:45 »
Tak, tak, tak! Na reszcie Marek się ocknął. Miałam wrażenie, że tam w sądzie zaraz jej powie kocham Cię. Gdyby nie Dorota to kto wie... <zauroczony>
Nie dziwię się Markowi, że nie podoba mu się wizja życia pod dyktando Marii. Bardzo dobrze, że dowiedział się, że Agata wtedy u niego była, teraz dostał zielone światło, musi to tylko dobrze rozegrać ;D

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Marzec 27, 2013, 11:13:17 »
Dokładnie miałam to samo wrażenie. No doczekaliśmy się!  <zauroczony>
Marek wstał ze snu zimowego i zobaczył jaka Maria jest i teraz będzie miejmy nadzieje wszystko dobrze.
W ogóle co ona sobie wyobrażała chcąc go w prokuraturze ? Myślała, że on sobie tak o skoczy i będzie zadowolony ?  :o

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Marzec 27, 2013, 12:26:30 »
Marek zadał bardzo dobre pytanie: czy Maria byłaby z nim gdyby jego kariera legła w gruzach? Szczerze wątpię. Okońska jest kobietą dla której kariera jest bardzo ważna, jeśli nie najważniejsza, a Marek to tylko taki dodatek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #97 dnia: Marzec 27, 2013, 13:28:40 »
Mam ogromny niedosyt po wczorajszym odcinku! Tak liczyłam w końcu na jakieś wyznanie, jakiś gest, a tu znowu nic... ech!!! Błagam, zróbcie coś, bo ja już dłużej nie wytrzymam, jak Boga kocham nie wytrzymam!  :(

Odcinek ciekawy i u Marka i Marii się działo. Marek chyba w końcu zrozumiał, że Agata jest dla niego ważna, najważniejsza i chyba nawet chciał jej coś powiedzieć wtedy przed salą sądową, ale niestety znowu drobna przeszkoda w postaci Doroty ;/

Jednak bardzo mi się podoba postawa Bartka - świetny chłopak. Młody, ale jak wiele rozumie  :D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Marzec 27, 2013, 13:37:49 »
Niedosyt jest, ale po wczorajszym odcinku jestem pełna pozytywnego myślenia. ;D Myślę, że do Marka w końcu dotarło, że musi zacząć się starać o Agatę i gdyby nie wejście Doroty to już by jej pewnie wyznał miłość. Przynajmniej taką miał minę. ;) Wszystko jest na dobrej drodze.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #99 dnia: Marzec 28, 2013, 18:00:38 »
A ja tam cieszę się, że przeszkodziła im Dorota <haha> nie chciałabym aby to wyznanie padło z jego ust na sądowym korytarzu, już nawet zadowolę się kancelarią, ale nie w sądzie, nie w przerwie na rozprawę  i nie tak w biegu :D
I bardzo się cieszę, że Maria w końcu powiedziała prawdę, szkoda tylko, że tak długo z tym zwlekała, teraz tylko trzeba trzymać kciuki, żeby wszystko poszło we właściwym kierunku. ;D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Marzec 28, 2013, 18:07:13 »
A ja tam cieszę się, że przeszkodziła im Dorota <haha> nie chciałabym aby to wyznanie padło z jego ust na sądowym korytarzu, już nawet zadowolę się kancelarią, ale nie w sądzie, nie w przerwie na rozprawę  i nie tak w biegu :D
Masz rację. Jeszcze Agata pomyślałaby, że to jakiś żart i znowu dała mu kosza.
Tak mnie nakręcił ten odcinek, że ciężko mi będzie wytrzymać do wtorku. ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #101 dnia: Marzec 29, 2013, 15:09:14 »
Mam nadzieję, że teraz Agata nie da mu kosza, w końcu mówią, że do trzech razy sztuka <haha> dwa razy już, że tak powiem odrzuciła jego wyznania, ba! może nie wyznania, bo tam zawsze był pocałunek, ale jednak mimo wszystko następnego dnia mówiła, żeby o tym zapomnieli, że przecież nic się nie stało. Teraz musi być inaczej! Teraz zarówno Agata jak i Marek muszą robić krok do przodu, swoją droga tak sobie myślę, że gdyby wtedy w jego drzwiach nie ujrzała Marii to teraz moglibyśmy oglądać sielankę, a tak musimy sobie troskę na nią poczekać. :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Marzec 30, 2013, 19:40:59 »
Poczekamy, ale mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać wieki. Scenarzyści długo wystawiali naszą cierpliwość na próbę, więc powinni nam to jakoś ładnie wynagrodzić. ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Marzec 31, 2013, 15:48:20 »
Podczas I serii gdzieś pisali, że partner Dygant nie zgadza się na jej miłosne sceny z Markiem, więc tak na dobrą sprawę nie wiemy czy do czegoś dojdzie. Chociaż jak dla mnie to nie muszą iść do łóżka, mogą szczerze ze sobą porozmawiać i się całować. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Marzec 31, 2013, 16:18:11 »
Tak pisali, ale dla mnie to mogło być trochę naciągane. Partner Agnieszki jest reżyserem, więc chyba powinien wiedzieć, że to co się dzieje na planie nie ma przełożenia na rzeczywistość. ;) I jest dokładnie tak jak piszesz, wystarczy szczera rozmowa i buzi, buzi.  <zauroczony>