Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 40183 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Marek i... Agata czy Maria?
« dnia: Sierpień 26, 2012, 23:19:10 »
... czyli wybuchowy czworokąt!
Nie ma sensu tworzyć dwóch osobnych wątków, ponieważ zbyt mocno obie pary się ze sobą zazębiają, dlatego też cała czwórka znalazła się w jednym temacie.  <usmiech>

Teoretycznie Agata będzie z Maćkiem, a Marek z Marią, jednak wiadomo, że prędzej czy później scenarzyści połączą mecenas Agatę z Markiem, przecież cały I sezon poniekąd do tego dążyli.

Liczymy na owocną dyskusję!  <tancze>
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2013, 12:31:15 wysłana przez Amaranth »

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
Odp: Agata&Maciek oraz Marek&Maria
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2012, 10:33:50 »
To wiadomo, że Agata będzie z Markiem, ale nie tak prędko :D
Jeszcze będą się do siebie zbliżać, oddalać się... Jednak z odcinka na odcinek będzie coraz lepiej i w końcu Marek zrozumie, że to Agata jest kobietą jego życia i oszaleje na jej punkcie :D

Już widzę w 2 serii przypływy zazdrości Marka na widok Agaty z Maćkiem. Będą przez to częste kłótnie z Agatą, itp., itd. ;D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2012, 12:09:28 »
Ja oczywiście jestem za tym, aby Marek związał się z Agatą, ale.. nie tak szybko! ;D Dobrze, że są postacie Marii i Maćka, troszkę mącą w relacjach Agaty i Dębskiego, dzięki czemu jest to napięcie.
Osobiście lubię oglądać jak Mareczek się kłóci z Agatą, bo przecież kto się czubi ten się lubi :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2012, 21:25:19 »
Osobiście lubię oglądać jak Mareczek się kłóci z Agatą, bo przecież kto się czubi ten się lubi :D
Dokładnie! Lubię patrzeć na ich kłótnie, które z reguły są o jakieś bzdety, ale to dobrze, że inaczej postrzegają świat, że inaczej patrzą na pewne sprawy, bo przecież przeciwieństwa się przyciągają!  <haha>

Uwielbiam patrzeć jak małymi kroczkami para zbliża się do siebie, jak powoli pielęgnują coś co się między nimi rodzi. Lubię miłość cielesną, ale jednak fajnie widzieć jak para, która początkowo miała do siebie nie za fajny stosunek zbliża się, jak z odcinka na odcinek dzieli ich coraz mniej, jak oboje oszukują się i bronią się przed tą miłością - to jest bardzo fajne!  <zauroczony>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:53:34 »
Najfajniej się chyba patrzy na kłótnię o byle co, a tu nagle wielkie bum i się całują ;D
Mareczka ciągnie do Agaty bardziej niż do Marii, ale ma chyba jakąś blokadę <haha> Ale jak się w końcu odblokuje to hoho.. pójdą w tango <haha> A wtedy Maria pocieszy się w ramionach Maćka i wszyscy będą zadowoleni. I wtedy zmienimy temat z Agata&Maciek oraz Marek&Maria na Agata&Marek oraz Maria&Maciek ;D

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:56:28 »
Pewnie, że ciągnie! :D
Już widzę jak daje Marii od niechcenia te pocałunki, haha!
Agata&Marek, nie widzę innej opcji. :D
Mam przed oczami minę wkurzonej Marii kiedy nakryje Mareczka całującego Panią Mecenas. *cwnaiak*

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:00:16 »
Mam przed oczami minę wkurzonej Marii kiedy nakryje Mareczka całującego Panią Mecenas. *cwnaiak*
Albo nakryje ich w sytuacji, w której pójdą o krok do przodu a nie tylko buzi, buzi po kątach!  <haha>
Ale taaaak! Chciałabym zobaczyć minę Marii, jak widzi całujących się Marka i Agatę, albo jak Mareczek jej oświadcza, że z nią zrywa, bo jej nie kocha - to by było to!  <rumieniec> Ale coś mi się wydaje, że jednak do tego nie dojdzie, bo pan mecenas troszkę się swojej partnerki boi... nie wiem w sumie skąd mi to przyszło do głowy, ale tak jakoś jak oglądałam wszystkie ich scenki, to tak sobie myślałam, że Mareczek jest takim typowym pantoflarzem, niestety.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:04:04 »
Zgadzam się, Klaudia! ;)
Scena łóżkowa, miłosna atmosfera i... wchodzi Maria. Róże, muzyka... - this is it! ;D
O to, to! Kiedy Marek mówi Agacie, że tylko Ją kocha i ma zamiar zerwać z Marią, ale nie wie jak Jej to powiedzieć etc.

Jesteśmy straszne, co nie? ;D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:07:13 »
A ja myślałam, że tylko ja piszę sobie w głowię takie scenariusze <haha>

Nie lubię Marii i wcale nie byłoby mi jej szkoda jakby nakryła Marka na zdradzie, z Agatą oczywiście. :D
Już sobie wyobrażam jej minę <haha>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:14:29 »
Ja tam się wyłamię i napiszę, że lubię Marię. Na zewnątrz ostra babka, a w środku bezbronna, zagubiona dziewczynka. Co więcej naprawdę jej zależy na Marku i mogliby tworzyć fajny związek, gdyby nie to, że między Agatą, a Markiem jest taka niesamowita chemia. W związku z tym życzę Marii szczęścia z kimś innym niż Marek, z kimś kto ją pokocha, każdy, tylko błagam, nie ten bezpłciowy Maciek! Myślę, że miłość Marii i tego adwokata, którego gra Kwaśny mogłaby być zabawna. Ciekawy kontrast.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:16:50 »
Dziewczyny Wy jesteście okropne(Mi się taki tok myślenia podoba, ale czy wiem czy Marii?) Dla mnie jesteście mega pomysłowe.
A z tą sceną łóżkową to u Marka, bo Maria się do niego przeprowadzi, więc większe prawdopodobieństwo, żeby to zobaczyła.
Mina Marii wtedy by była bez cenna!  <tancze>
Znając życie serialowe Maria będzie z Maćkiem, a Agatka z Markiem, o!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:20:00 »
A z tą sceną łóżkową to u Marka, bo Maria się do niego przeprowadzi, więc większe prawdopodobieństwo, żeby to zobaczyła.
Dla mnie to nawet może być Markowe biurko w kancelarii!  <haha> Miałaby na co Marysia popatrzeć, oj miałaby!

Jeżeli chodzi o samą Marię, to mam mieszane uczucia, niby ją lubię, niby jest fajną postacią, ale jednak strasznie lubi sobie wszystko i wszystkich podporządkować, co zdecydowanie mi się nie podoba! Oczywiście nie życzę jej źle i nie życzę jej tego Maćka, który mnie denerwuje, bo jest taki łajzowaty, wiecznie stroi jakieś dziwne miny... bleee! Marysi potrzeba kogoś z charakterkiem, kogoś kogo nie będzie mogła rozstawiać po kątach, tak jak Marka!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:27:12 »
Jakby Maria była z Maćkiem, to miałaby niezłego służącego ;D ten to dopiero byłby pantoflem <haha>

Zastanawia mnie kto będzie 'rządził' w związku Agaty i Marka :D

Ej, ale fajnie by było na biurku <hahaha>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:31:18 »
Ja Marię lubię, bo po prostu mam słabość do czarnych charakterów  <mruga> Nawet mi nie przeszkadza Kożuchowska w tej roli. Ogólnie powoli zaczynam się do tej aktorki przyzwyczajać. Czasem tylko jak płacze, to robi miny dziwne, których nie lubię, ale mniejsza z tym i tak każda kolejna jej rola, wzbudza we mnie coraz większą akceptacje, a nawet sympatie do tej aktorki  ;D

W sumie dziwie się sobie, że nie chcę, by Marek był z Marią, bo zwykle w takich serialach, które są typowe dla tvn, ja kibicuje tym "złym" kobietom. Tak jak to chociażby było w przypadku Majki, Julii, Brzydulii itd.

Kto by się takiej Marii nie bał. Cała rodzina to prokuratorzy  <haha>

Gorące sceny na biurku? Jestem za!  <szczerzy_sie>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:33:48 »
Niezła dyskusję tu widzę xD
Można by opowiadania o tym napisać ;D
Ale jak widać już więcej pewnie nowych tematów nie będzie, a szkoda...