Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 40178 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Agata&Maciek oraz Marek&Maria
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:35:01 »
Jakby Maria była z Maćkiem, to miałaby niezłego służącego ;D ten to dopiero byłby pantoflem <haha>
Zastanawia mnie kto będzie 'rządził' w związku Agaty i Marka :D
Ej, ale fajnie by było na biurku <hahaha>
No już sobie to wyobrażam podaj to podaj tam to, wyjdź, posprzątaj itp...
Może jakoś po równo?  :D
Nie no pewnie zniewalająco by było.  <hahaha>

Maria? Hmmm trochę lubię a trochę nie. Zobaczę jaka będzie w następnym sezonie, o!

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:35:30 »
Kuchennym stołem też bym nie pogardziła!  <haha>

A mnie właśnie jakoś szczególnie drażni Kożuchowska.
Te Jej miny, gesty... Wszędzie tak samo. Przejadłam sięęęę.  ::)

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:37:25 »
Maria niby z pozoru tak rządzi i rozstawia Marka po kątach, a gdy przychodzi, co do czego to mu się podporządkowuje i zdejmuje tą swoją maskę kobiety rządzącej, bo jej na Marku bardzo zależy. Nie zauważyliście? Myślę, że tą chęć podporządkowania sobie wszystkich, idealnego planowania wyniosła z domu. Widać, że nadal liczy się ze zdaniem rodziców, szuka ich poklasku, może się nawet ich trochę boi? W sumie szkoda mi jej, bo wydaje mi się, że ona momentami widzi tę chemię między Markiem i Agatą tylko, że sama się oszukuje. Żeby nie było. Marka i Agatę też bardzo lubię, ale wolałabym żeby to Marek sam zerwał z Marią, a nie żeby zadecydował za niego przypadek. Na akcje na biurku jeszcze przyjdzie czas. :)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:39:50 »
Kuchennym stołem też bym nie pogardziła!  <haha>

Spoiler
Najlepiej po tym wspólnym myciu naczyń ;D

A mnie właśnie jakoś szczególnie drażni Kożuchowska.
Te Jej miny, gesty... Wszędzie tak samo. Przejadłam sięęęę.  ::)

Mnie też! Jest taka oziębła, bez uczuć, wszystkimi chce rządzić.. i jej fryzura mi się nie podoba <haha>
Jak w Rodzince.pl mi pasuje idealnie, tak tutaj nie mogę jej znieść ;)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:45:50 »
Dokładnie Am., nic dodać, nic ująć! ;)
Myślę, że Maria tak łatwo nie odpuści mimo wszystko i coś czuję, że szykuje się ostra jazda na linii Maria - Agata. ;D

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:52:56 »
A według mnie to Maria kiedyś pokaże swoją inna stronę, która udowodni jej czarny charakterek ;p
Ja tam za Marią nie przepadam, chociaż nie życzę jej źle, jak np. Monice z "Julii"...
A ciekawe, jak to będzie wyglądać, jak będzie w 2 serii współpracować z Agatą w sprawie z Hubertem ;p

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:56:00 »
Ja jestem jakaś inna, ale widzę w Marii uczucia i widzę, że jej zależy na Marku. A to, że Kożuchowska robi te same miny? Każdy aktor ma jakiś określony wachlarz mimiki i gestów. Mnie miny Kożuchowskiej zabijają, zwłaszcza w rodzince, bo tam idealnie pasują, Marii nie zawsze wszystkie pasują, ale nie jest tak źle, prawie zawsze dobrze. Natalia Boska i Maria Okońska to dwie różne bajki. Ja bronię Kożuchowskiej? Nie mogę uwierzyć.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 29, 2012, 21:59:50 »
Am nie no Ty masz super pomysły mi pasuje!  <haha>

Mnie też! Jest taka oziębła, bez uczuć, wszystkimi chce rządzić.. i jej fryzura mi się nie podoba <haha>
Jak w Rodzince.pl mi pasuje idealnie, tak tutaj nie mogę jej znieść ;)
Dokładnie w rodzince.pl pasuje, a tu jest taka beee!  W ogóle w pierwszym sezonie nie przypadała do gustu. :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 29, 2012, 22:04:06 »
Jeżeli chodzi o charakter Marii to jest on zdecydowanie kwestią wychowania. Widać to było podczas kolacji całej czwórki. Widać też było, że Marek czuł się nieswojo, z kolei przy tacie Agaty nie widać było po nim takiego napięcia, mimo, że brał ich za parę. ;D

Kożuchowskiej nie lubiłam i nie lubię, ale w niektórych rolach sprawdza się dobrze, ale nie zaliczę do tego PA. ;)
Każdy ma swoje zdanie, i każdy go broni ;D
Może w 2 sezonie zmienię do niej stosunek ;)

Am nie no Ty masz super pomysły mi pasuje!  <haha>
Ostatnio mój mózg pracuje nad tym nad czym nie powinien  <haha>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 30, 2012, 09:56:54 »
Am, dokładnie! Marek przy samej Marii momentami jest skrępowany, a co dopiero przy Jej rodzicach. Z Agatą może nie od razu znalazł wspólny język, ale jakoś potrafi normalnie się przy niej zachowywać, przy Jej ojcu również!  <haha>
Zgodzę się również z tym, iż Maria ukształtowała swój charakter w domu, dzięki pomocy rodzicom. To oni wpajali jej zasady, normy i to wszystko, więc poniekąd nie ma się co dziwić, że jest taka a nie inna, skoro Jej rodzice zachowują się tak samo. <usmiech>

Ja jestem jakaś inna, ale widzę w Marii uczucia i widzę, że jej zależy na Marku.

Pewnie, że zależy. Tylko poniekąd szkoda mi Jej, bo powinna znaleźć sobie kogoś innego, kogoś kto będzie Ją darzył takim samym uczuciem, jakim ona darzy Marka, bo pan mecenas najwidoczniej ma już inny obiekt westchnień w postaci Agaty, a z nią jest, bo jest i tyle.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 30, 2012, 10:13:47 »
Tylko poniekąd szkoda mi Jej, bo powinna znaleźć sobie kogoś innego, kogoś kto będzie Ją darzył takim samym uczuciem, jakim ona darzy Marka, bo pan mecenas najwidoczniej ma już inny obiekt westchnień w postaci Agaty, a z nią jest, bo jest i tyle.
Prawda! ;)
Generalnie Agata na początku nie pała sympatią do Marka, ale tak jest często.
A później rozkwita wielka, gorąca miłość, hoho.
Życzę Agacie jak najlepiej, ot co.
Tak jak ktoś wspomniał Maria jeszcze pokaże pazurki i będziemy mogli zobaczyć z Jej udziałem jakieś "akcje". ;D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 30, 2012, 12:28:06 »
Tak jak ktoś wspomniał Maria jeszcze pokaże pazurki i będziemy mogli zobaczyć z Jej udziałem jakieś "akcje". ;D
Już widzę tę walkę Marii z Agatą o Marka ;D Dosłownie walkę, pięści pójdą w ruch <haha>

Koło Marii się kręcił jakiś inny mecenas, nie pamiętam jak się nazywał, ale ktoś już wcześniej o nim wspomniał, że byłby dobrym partnerem dla Marii ;)

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 30, 2012, 14:00:10 »

Koło Marii się kręcił jakiś inny mecenas, nie pamiętam jak się nazywał, ale ktoś już wcześniej o nim wspomniał, że byłby dobrym partnerem dla Marii ;)

Mecenas Olszewski ;D
Coś mi się zdaje, że Maria właśnie z nim się zwiąże na koniec... :D

Offline zuzia100

• Nowy użytkownik
  • *
Agata&Maciek oraz Marek&Maria
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 30, 2012, 16:30:25 »
Cześć :)
Nie wiem gdzie to umieścić więc wstawiam tutaj najwyżej ktoś  odpowiedzialny za forum przeniesie.Z góry przepraszam
http://www.styl.pl/magazyn/prawdziwe-historie/news-wesela-nie-bedzie,nId,631292
Może tak dopiszecie aktorów z  Prawa Agaty do działu o aktorkach i aktorach jeżeli tutaj nie chcecie za dużo wątków/ działów.

Pozwoliłam sobie przenieś ten wątek do tego tematu, ponieważ informacja dotyczy serialowego Marka. Jak na razie nie będziemy zakładać oddzielnych tematów poszczególnych aktorów, bo nie ma takiej potrzeby. Każdą informację o danym aktorze można zamieścić w temacie Sezon II jeżeli go doryczy lub w temacie o danej postaci.
Jeżeli będzie wiele informacji, których nie będzie można przyporządkować do żadnego tematu to wtedy pomyślimy nad oddzielnym tematem, żeby nie robić bałaganu. :)

« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2012, 19:38:42 wysłana przez Amaranth »

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 30, 2012, 19:18:26 »
Coś mi się zdaje, że Maria właśnie z nim się zwiąże na koniec... :D
Mnie takie rozwiązanie pasuje :D

Marek mnie rozwala :D Na oficjalnym fb serialu natknęłam się na jego teksty i zaczęłam się śmiać sama do siebie <haha>
1. Nie zachowuj się jak gimnazjalistka, jakoś Ci się oprę.
2. Co Ty tam Krzyżaków przepisujesz?
Jak sobie przypomnę te sceny  to wyglądam jak ta emotka - <hahaha>