Autor Wątek: Dorota i Wojtek  (Przeczytany 18527 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Dorota i Wojtek
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 02, 2012, 20:56:25 »
Nie wiem jak Wam, ale mi osobiście bardzo podobają się rodzice Wojtka <haha> i to już nie tylko za sprawą aktorów, po prostu dobrze napisany wątek :D żałuję tylko, że już sobie wyjechali, ale mam nadzieję, że jak urodzi się dziecko to jednak będą się częściej pojawiać. Swoją drogą pod koniec zauważyłam, że już jakby Dorota zaczęła się dogadywać z teściową... nie mówię oczywiście, że wcześniej się nie dogadywały, po prostu zauważyłam, że ją lekko denerwowała, a już pod koniec było jako tako i ten ich wzrok jak Jasiek powiedział, że poprawa poszła mu zajebiście. <haha> Nie mogłam powstrzymać się od śmiechu.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 08, 2013, 17:09:36 »
Śliczna jest córeczka Doroty i Wojtka! :) Było powiedziane już jak ma na imię? Bo, albo jeszcze nie wiadomo, albo mi umknęło.

Offline Karo

• Margatoholiczka :D
  • Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 08, 2013, 20:39:55 »
W napisach końcowych jest napisane, że ma na imię Zuzia :P
Zgadzam się- śliczna jest ona :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 10, 2013, 16:01:32 »
Urocze dzieciątko  <zauroczony> Dorota wygląda kwitnąco, naprawdę! Aż miło na nią popatrzeć, wiadomo, że jest zapracowana i zmęczona opieką, ale jednak widać jak promienieje i jak słodziutko wyglądała z córeczką, chociaż mi bardziej podobała się Agata z małą  <rumieniec> też pasowałoby jej takie dziecko. <haha>
Skoro wiemy jak ma na imię <haha> to ja przyszłam się zapytać czy była gdzieś wzmianka o chrzcinach? Bo tak sobie pomyślałam, że fajnie by było gdyby Agata i Marek zostali rodzicami... póki co chrzestnymi. <haha>

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 10, 2013, 16:21:19 »
Nie, o chrzcinach jeszcze nic mówione nie było. Obawiam się, że może pominą ten wątek w serialu, chociaż nie jest wykluczone, że w późniejszych odcinkach się pojawi. ;D A mała Zuzia słodziutka jest, jak laleczka wygląda i bardzo pasuje do Doroty. ;) W ogóle mecenas Gawron wspaniale sprawdza się w roli matki - bardzo to do niej pasuje.  <mruga>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 10, 2013, 16:23:40 »
O tak! Dorocie do twarzy z maleństwem  <rumieniec> i mam nadzieję, że tak szybko nie wróci do kancelarii, niech nacieszy się macierzyństwem, niech nacieszy się dzieckiem, o! A kancelaria poczeka :D

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 10, 2013, 16:28:19 »
Z tego, co powszechnie wiadomo, Dorota będzie próbowała połączyć pracę z rolą matki i ciężko jej będzie. Słyszałyście o odcinku nakręconym w Krynicy? ;D Dorota, Marek i Agata pojadą tam rozwiązać jakąś sprawę, ale ponoć mecenas Gawron zostanie wezwana pilnie do Warszawy (przez córkę pewnie) no i Dębski z Agatą chyba sami tam zostaną. :D I będzie jedna goła scena na hotelowym korytarzu  <skacze>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 10, 2013, 17:08:20 »
O proszę <haha> tego to nie wiedziałam, ale nie powiem cieszę się z tego bardzo :D już jedną sprawę wspólnie rozwiązywali w jednym hotelowym pokoju. <haha>
Ale żałuję, że Dorota będzie chciała wrócić do pracy, wiadomo Wojtek nie zarabia jakiś kokosów i ona też musi wrócić do kancelarii ale jednak powinna być przy córce, która będzie mówiła pierwsze słowa, będzie stawiała pierwsze kroki - przecież to jest bardzo ważne i przy tym taaaaakie urocze  <zauroczony>

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 10, 2013, 17:16:16 »
Dzieci się im udały, nie ma co. ;) Mają wspaniałych synów, a teraz jeszcze śliczną córeczkę. ;) Wojtek ponoć będzie jej teraz bardziej pomagał, więc Dorota pewnie znajdzie trochę czasu na pracę. Oby tylko nie brała za dużo na swoje barki, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. Wydaje mi się, że przez to, że kancelaria będzie teraz miała poważne kłopoty finansowe, mecenas Gawron będzie chciała pracować o wiele więcej niż jest w stanie... A wiadomo, że rodzina jest ważniejsza od pracy. Jednak czasami trudno dokonać wyboru. Z jednej strony powinna być przy dzieciach i mężu, z drugiej walczyć o to, by nie stracić kancelarii. Oj, zapowiada się na prawdę ciężki czas...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 10, 2013, 17:24:57 »
W poprzedniej serii strasznie wściekałam się na Wojtka bo za bardzo nie pomagał Dorocie z chłopakami, ale skoro teraz ma się zmienić to bardzo się z tego cieszę ;) mam tylko nadzieję, że jego mamuśka nie przyjedzie, ale w sumie przynajmniej trochę humoru by wprowadziła <haha> Nadal uważam, że Dorota teraz w pełni powinna poświęcić się rodzinie, bo ona jest najważniejsza, a przecież tak czy inaczej przysługuje jej urlop macierzyński, więc Agata z Markiem i Bartkiem dadzą sobie radę bez niej, o! :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 10, 2013, 17:31:07 »
Pewnie, że Dorota teraz powinna zając się rodziną, ale coś nie wydaje mi się, żeby tak łatwo zrezygnowała z pracy. Już w ostatnim odcinku zalewała ją fala telefonów od klientek, a to spotkanie, a to apelacja... a te problemy finansowe przysporzą Dorocie kolejnych spraw, bo na pewno nie zostawi swoich wspólników samych z problemami. Mam jednak nadzieję, że Wojtek dzielnie będzie pomagał i wspierał :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 10, 2013, 17:34:41 »
Ale teraz powinna zająć się rodziną, zająć się domem, a przecież Agata z Markiem są dorośli i jakoś ze wszystkich sił sami sobie poradzą z kłopotami finansowymi, przecież mają Bartka, który teraz może w końcu zacznie pojawiać się w sądzie ;) Dorotę powinni zostawić w spokoju <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 10, 2013, 17:38:22 »
Dorotę powinni zostawić w spokoju <haha>
Ja myślę, że oni ją zostawią w spokoju, ale Dorota ich nie zostawi <haha> Pewnie Agata i Marek będą mówić, że sobie dadzą świetnie radę, że ona ma się zająć rodziną, a Dorota i tak postawi na swoim :)
W drugim sezonie była taka sytuacja, jak była już w ciąży, obraziła się na Agatę i Dębskiego, bo jakąś sprawę załatwili bez niej. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 10, 2013, 17:47:58 »
Dorota to ... pracoholiczka <haha> poważnie! Zamiast cieszyć się macierzyństwem, a wcześniej swoim błogosławionym stanem to ona miała pretensje i obrażała się na Agatę i Marka, że w jakiejś kwestii sami sobie poradzili bo najzwyczajniej w świecie nie chcieli jej stresować i martwić.  I teraz jak się tylko dowie o problemach jakie ma kancelaria od razu zostawi córkę z Wojtkiem, albo opiekunką (no chyba, że z córką będzie przychodziła do pracy <haha>) i wróci z odsieczą do Marka i Agaty <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 10, 2013, 17:57:51 »
Wcale nie zdziwiłabym się gdyby Dorota przychodziła z małą do kancelarii. Bartek będzie niańczył Zuzię a Dorota poleci na rozprawę ;D