Autor Wątek: Tomek i... Małgosia, Agnieszka czy Asia?  (Przeczytany 17731 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Tomek i... Małgosia, Agnieszka czy Asia?
« dnia: Sierpień 26, 2012, 23:12:24 »
..."jesteś i zawsze będziesz moim marzeniem" - niestety te słowa nie były skierowane do Gosi. Ich adresatem była Agnieszka.
Czy w następnym sezonie dojdzie do zdrady? Czy małżeństwo Gosi i Tomka przetrwa?
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2015, 07:22:25 wysłana przez Maleńka »
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Małgosia i Tomek + Agnieszka
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 03, 2012, 16:28:02 »
Nie lubię Gosi... Jakoś tak denerwuje mnie jej postać. Z resztą.. Koroniewska też straciła w moich oczach od kiedy zobaczyłam ją w Kocham Cię, Polsko!. Wydaje się taką słodką idiotką.
Jak dla mnie Tomek mógłby być z Agnieszką. Wcale by mnie to nie zdenerwowało <haha>. Tylko, że z Gośką ma dwójkę dzieci. Tzn. jedno, ale Zosia to też ich córka. ;)

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 04, 2012, 06:35:28 »
..."jesteś i zawsze będziesz moim marzeniem"
Jak dla mnie - pierwsze miejsce w kategorii Najbardziej Obciachowy Tekst XII Sezonu   <pompony> <skacze> <skacze> <skacze> <skacze> <pompony>

(dodatkowo w ustach Tomaszka, wypowiedziany tym natchnionym tonem "twardziela spod remizy"..... boskie)
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 04, 2012, 19:54:22 »
Nie lubię Gosi... Jakoś tak denerwuje mnie jej postać. Z
Jak dla mnie Tomek mógłby być z Agnieszką. Wcale by mnie to nie zdenerwowało <haha>. Tylko, że z Gośką ma dwójkę dzieci. Tzn. jedno, ale Zosia to też ich córka. ;)

Dokładnie tak samo myślę. Nie lubię Gośki, od początku oglądania emki. Miałam nadzieję, że Tomek się ogarnie w końcu, a Gośka weźmie się za tego pseudo Włocha czy jak mu tam.
Agę za to bardzo lubię. A mówcie sobie, że jest Żyleta :), ale ona zdecydowanie bardziej pasuje do Tomka. Wydaje mi się, że Tomek z przymusu mówi Gośce 'kocham Cię' itp, żeby jakoś oderwać na chwilę jej myśl o tym, że on ciągle czuje coś do Agi. Tych dwoje ciągnie do siebie i nawet 50 dzieci z Gośką tego nie zmieni.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 04, 2012, 20:27:49 »
A ja bardzo lubię Gośkę i nie znoszę kobiet, które wtykają nos w inne małżeństwa...
Najpierw seks z Andrzejem, a cały czas pseudo-przyjaźń z Tomkiem. Niby miał być urwany z nim kontakt, a jakoś tego nie widzę.
Znowu odwiedzanie, herbatki... Gdyby chciała to by się odcięła, ale ona zwyczajnie nie chce.
Tomek to też skończony idiota - w te albo wewte a nie takie życie w zawieszeniu... Uniósł się po tym co mu Marta powiedziała, bo w końcu osoba patrząca z boku powiedziała mu prawdę i to go tak bardzo zabolało.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 04, 2012, 20:38:37 »
Bo Tomek to typowy facet. Niezdecydowany.
Jakoś ciągnie go do Agi, ale ciągle trzyma się kurczowo Gośki.
Boi się, że nie będzie miał ani tej, ani tej.
Z jednej strony dawna miłość, do której czuje coś do tej pory, a z drugiej żona i dwójka dzieci.
Z jednej strony byłby skończonym idiotą gdyby zostawił Gośkę z dwójką dzieci, ale z drugiej skoro kocha Agnieszkę to długo tak nie wytrwa.
Mnie bardziej pasuje układ Agnieszka - Tomek, ale jednak przysięgał Goście miłość, wierność i uczciwość małżeńską.
Czego nie zrobi będzie źle ;D

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 04, 2012, 22:32:41 »
Gosza zachowuje się irracjonalnie, która kobitka aż tak przejmowałaby się problemami, życiem byłej eks swojego męża?
Sama podtrzymuje kontakty z nią, pomaga jej, inna na jej miejscu to by wpadła w jakąś furie, a tu mamy następną samarytankę ( pierwsza była Maryśka- Santa Maria, która też przejmowała się losem byłej kochanki męża). Widocznie to jest jakaś rodzinna tradycja w tym serialu.
Jeszcze po tym, jak ta przespała się z przyszłym mężem siostry i była z nim w ciąży, doprowadzając tym prawie do rozpadu związku Starszej Pani, nie wspominając o tym, że Tomuś leci do Rudej na każde jej skinięcie. Przecież to jest chora sytuacja, tak jak i jej małżeństwo, notabene już trzecie ...Widocznie żadna z klanu Mostowiaków nie nadaje się do trwałych związków w tym serialu oczywiście. A Tomuś żyje z jedną, a marzy o drugiej, wygląda na to, że skończy się to rozpadem takiego małżeńskiego stadła...

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 04, 2012, 22:38:47 »
Gosza zachowuje się irracjonalnie, która kobitka aż tak przejmowałaby się problemami, życiem byłej eks swojego męża?
Sama podtrzymuje kontakty z nią, pomaga jej, inna na jej miejscu to by wpadła w jakąś furie, a tu mamy następną samarytankę ( pierwsza była Maryśka- Santa Maria, która też przejmowała się losem byłej kochanki męża). Widocznie to jest jakaś rodzinna tradycja w tym serialu.
Jeszcze po tym, jak ta przespała się z przyszłym mężem siostry i była z nim w ciąży, doprowadzając tym prawie do rozpadu związku Starszej Pani, nie wspominając o tym, że Tomuś leci do Rudej na każde jej skinięcie. Przecież to jest chora sytuacja, tak jak i jej małżeństwo, notabene już trzecie ...Widocznie żadna z klanu Mostowiaków nie nadaje się do trwałych związków w tym serialu oczywiście. A Tomuś żyje z jedną, a marzy o drugiej, wygląda na to, że skończy się to rozpadem takiego małżeńskiego stadła...

No nic dodać, nic ująć. Niesamowicie zdziwiła mnie ta wizyta Gośki u Agnieszki i to, jak były dla siebie miłe, jak przyjaciółki.. a Gośka ciągle miała wąty do Tomka o Age, była zazdrosna.. co się w tym temacie zmieniło? Ślepy by zauważył że to przez Agnieszkę Tomek jest ostatnio nieswój, a Gośka tylko pogarsza sytuację.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 05, 2012, 06:59:23 »
Agę za to bardzo lubię. A mówcie sobie, że jest Żyleta :), ale ona zdecydowanie bardziej pasuje do Tomka. Wydaje mi się, że Tomek z przymusu mówi Gośce 'kocham Cię' itp, żeby jakoś oderwać na chwilę jej myśl o tym, że on ciągle czuje coś do Agi. Tych dwoje ciągnie do siebie i nawet 50 dzieci z Gośką tego nie zmieni.
Ale Gośka ma jakiś tam charakter a ta Rudowłosa Kobieta - takie rozmemłane ciepłe kluchy, że aż faktycznie człowiek by się ustawiał w kolejce aby jej pomagać. Taki niemal "Mareczek" w wersji żeńskiej. A niby miała być taka twarda, bezkompromisowa - a tu okazała się zakompleksioną kobietką niezdolną do samodzielnej egzystencji, bez Tomaszka to pewnie miałaby problemy z trafieniem do ubikacji. Taka prawda.

A ja bardzo lubię Gośkę i nie znoszę kobiet, które wtykają nos w inne małżeństwa...
Otóż to, od tego należałoby wyjść. I dlatego jak dla mnie Tomek zawsze będzie pasował do Gośki (i wiece wersal) a Rudowłosa Kobieta będzie zawsze tą osobą niepożądaną. Może ja i tam za Gośką nie przepadam, ale wchrzanianie się na siłę w czyjeś małżeństwo jest wręcz przestępstwem.

Najpierw seks z Andrzejem, a cały czas pseudo-przyjaźń z Tomkiem. Niby miał być urwany z nim kontakt, a jakoś tego nie widzę.
Znowu odwiedzanie, herbatki... Gdyby chciała to by się odcięła, ale ona zwyczajnie nie chce.
Ciekawe ile jeszcze razy padnie między nimi w tym wątku zdanie - "Nie możemy się więcej spotykać"...... Ech.....
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 05, 2012, 08:58:14 »
Otóż to Mintku - rozmemłane kluchy. Prokurator, żyleta, pozwala by inny facet ją zastraszał? Napadł ją w mieszkaniu i nic?
Żałosna jest, nie mogę już patrzeć na nią i jej problemiki. Niech już się pojawi ten tancerz, nawiąże się między nimi romans i może Tomaszek w końcu przejrzy na oczy.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 05, 2012, 09:37:32 »
No z tymi napaściami Przemka to przegięcie totalne. Chyba każdy normalny człowiek zgłosiłby takie coś na policję - a jeszcze jakby wiedział kto to...! A ta idiotka dzwoni po drugiego idiotę (Tomeczka) i się tulą na kanapie szepcząc sobie jakieś bzdety rodem z opowiadań dla dzieci. Paranoja!

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 05, 2012, 15:30:01 »
Ale Gośka ma jakiś tam charakter a ta Rudowłosa Kobieta - takie rozmemłane ciepłe kluchy, że aż faktycznie człowiek by się ustawiał w kolejce aby jej pomagać.

To też właśnie mnie dziwi dlaczego mówicie na nią Żyleta, bo rzeczywiście widać na każdym kroku, że absolutnie nią nie jest. ;)

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 05, 2012, 15:38:48 »
No bo jak się miała pojawić w "M" - to twórcy serialu pisali, że ma być "nieustępliwą panią prokurator", "postrachem bandytów" - słowem bohaterską i niezłomną kobietą o przydomku "ŻYLETA".
W perspektywie czasu można tylko smętnie westchnąć i jechać dalej :D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 29, 2013, 21:55:20 »
Hej dziewczyny, czy może któraś z Was pamięta taki odcinek, kiedy Gosia podejrzewała, że jest w ciąży, a Tomek był taki przerażony? Jeśli tak, to proszę napiszcie, który to był, bo ja się namęczyłam i nie znalazłam, a bardzo chciałabym go obejrzeć :)
Anula :)

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 05, 2013, 22:14:00 »
Jeśli mam być szczera, nigdy nie przepadałam za Agnieszką. Wręcz nie przypominam sobie momentu, w którym łapię się na tym, że ją lubię albo przynajmniej, że już mi nie przeszkadza jej postać. Nie umiem się do niej inaczej nastawić i już chyba nic tego nie zmieni. A czym mnie irytuje? To jest jedna z postaci - zaraz po Madzi- która może i mogłaby być szczęśliwa, ale największą uciechę sprawia jej komplikowanie własnego życia oraz, przy okazji, życia wszystkich wokół. Raz z tym, raz z tamtym, a później jeszcze z innym... Nie jest to postać, która wzbudza moją sympatię również dlatego, że nie liczy się z uczuciami ludzi, a przy tym, zawsze spada na cztery łapy, zawsze to nad nią się litują. Coś jak Olka ze starych odcinków (ta, co siłą zaciągnęła Piotrka do łóżka- pokazują w powtórkach obecnie), ale w wersji hard.