Autor Wątek: Ogólnie o naszym dziale oraz propozycje jego rozwoju  (Przeczytany 35430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Ogólnie o naszym dziale oraz propozycje jego rozwoju
« Odpowiedź #75 dnia: Luty 23, 2013, 14:31:38 »
Agnieszka nie musisz nam się tłumaczyć ;) każdy wchodzi na forum i pisze wtedy kiedy ma czas, a wiadomo, że każdy ma coś innego na głowie, szkołę/pracę/rodzinę, także wszystko rozumiemy. ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #76 dnia: Luty 23, 2013, 14:33:45 »
Oczywiście. Każdy ma sprawy ważne i ważniejsze(szczególnie w okresie szalonych sprawdzianów i kartkówek). Zapraszamy do pisania w wolnej chwili. ;)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #77 dnia: Luty 23, 2013, 20:32:28 »
Oj, Aga, no co ty, my to doskonale rozumiemy.  ;) A ja na pewno, też mam szkołę i tysiąc spraw, choć i tak udaje mi się zawsze usiąść do klawiatury.  :D

Martwi mnie, że na razie taki zastój w wątku HaPi. Mam nadzieję, że to tylko kwestia braku newsów na ich temat i odcinków z nimi, zwłaszcza z perspektywy naszej prośby o grupę.  :)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #78 dnia: Marzec 09, 2013, 09:26:58 »
Ojejciu  <zauroczony>
Ja wchodzę na forum a tutaj... zmiana koloru nicku!
Cieszę się że należę do grupy HaPi :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #79 dnia: Marzec 10, 2013, 16:05:29 »
Tak, dostaliście upragnioną grupę (z pięknym kolorkiem  <serce>) teraz tylko musicie pięknie się rozwijać, dyskutować o Hanie i Piotrze i pokazać, że darzycie ich naprawdę ogromną sympatią i że zawsze jest o czym dyskutować.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Marzec 17, 2013, 14:21:18 »
Przyszłam tutaj z małą propozycją, otóż co Wy na to aby połączyć wątek 'Główni bohaterowie w Leśnej Górze' z wątkiem 'Dawni bohaterowi' ? W obydwu tematach dyskusja zanikła, więc uważam, że nie ma potrzeby aby istniały dwa takie wątki, można je spokojnie scalić i nadać temat: 'Pozostali bohaterowie' mając na myśli i tych głównych teraźniejszych jak i tych niewystępujących obecnie. ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #81 dnia: Marzec 17, 2013, 14:29:34 »
Czytasz w moich myślach. :-) Siedzę sobię na forum, przeglądam dział i zastanawiam się, co zrobić z ostatnimi tematami, bo ucichły. Dlatego ja jestem za.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Marzec 17, 2013, 14:35:30 »
O widzisz jak elegancko. ;D Ja właśnie też tak przeglądam dział i stwierdziłam, że trzeba jakoś coś zrobić bo w niektórych tematach jest strasznie cicho :( dodatkowo nie podoba mi się taki zastój w temacie 'Nasze opowiadania' kasować szkoda, przenieść do archiwum też bo może jeszcze ktoś się znajdzie i będzie chciał wkleić tam swoje opowiadanie, ale stać tak puste też jednak nie może.

A temat 'Stare odcinki' też wydaje mi się zbędny. Tak na dobrą sprawę o starych odcinkach można porozmawiać w 'Ogólnie o serialu' czyż nie? :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #83 dnia: Marzec 17, 2013, 14:45:03 »
Co do tematu Stare odcinki to bardzo się waham. Powiem szczerze, że nie jestem do tego tematu przekonana, bo chyba większość z nas ogląda te nowe. Myślę, że warto zapytać innych, czy oglądają stare odcinki, tak że mogliby o nich podyskutować. Jeśli nie to nie ma sensu, żeby stał pusty i zamkniemy.

Także Kochani oglądacie stare odcinki serialu?

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #84 dnia: Marzec 17, 2013, 15:02:21 »
Skorpionica może nie tyle co oglądają, co będą mieli chęci do dyskusji na temat starych odcinków. ;)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #85 dnia: Marzec 17, 2013, 18:11:10 »
Co do tematu Stare odcinki to bardzo się waham. Powiem szczerze, że nie jestem do tego tematu przekonana, bo chyba większość z nas ogląda te nowe. Myślę, że warto zapytać innych, czy oglądają stare odcinki, tak że mogliby o nich podyskutować. Jeśli nie to nie ma sensu, żeby stał pusty i zamkniemy.

Także Kochani oglądacie stare odcinki serialu?

Ja oglądam stare i nowe odcinki serialu i chce o nich dyskutować :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #86 dnia: Marzec 17, 2013, 19:32:41 »
Co do mnie, ja starych odcinków nie oglądam.  ;) Gdyby tam była dyskusja, to byłabym na nie, ale tak... jeżeli ma przez to być bardziej przejrzyście, to jak najbardziej jestem za.

O, a co do tematu 'nasze opowiadania' to stanowczo apeluję o tymczasowe chociażby zatrzymanie go.  :D Nic, nic nie obiecuję, ale ostatnio odkryłam w sobie pokłady jakiejś weny i być może coś mi się uda naskrobać. Poza tym na forum wciąż pojawiają się nowi ludzie, może zawita ktoś z takowym talentem.  ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #87 dnia: Marzec 18, 2013, 11:35:00 »
Póki co to widzę, że dyskusja się tam nie toczy. Ustalanie jak stare są odcinki, raczej dyskusją nazwać nie można. Sprawa powinna się rozwiązać za kilka dni. Tym bardziej, że temat ni z tego, ni z owego założył nowy użytkownik, bez żadnego wspomnienia, że może mogłoby coś takiego powstać.

O, a co do tematu 'nasze opowiadania' to stanowczo apeluję o tymczasowe chociażby zatrzymanie go.  :D Nic, nic nie obiecuję, ale ostatnio odkryłam w sobie pokłady jakiejś weny i być może coś mi się uda naskrobać.

Ja temat bym zostawiła. Na wenę naciskac nie można, do pisania trzeba mieć moment. Mi też coś tam świta, ale zanim napiszę, muszę mieć i czas na pisanie, i na ogarnięcie tych myśli :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Marzec 18, 2013, 18:26:22 »
Nie, nie chodziło mi o kasowanie tematu z opowiadaniami, bo to jednak szkoda, myślałam bardziej o połączeniu z grafikami (i nadaniu tytułu 'Nasza twórczość') ale nie naciskam ;) niech zostanie tak jak jest.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #89 dnia: Marzec 18, 2013, 20:41:41 »
Myślę, że powstałby niepotrzebny chaos.  ;)

Póki co to widzę, że dyskusja się tam nie toczy. Ustalanie jak stare są odcinki, raczej dyskusją nazwać nie można. Sprawa powinna się rozwiązać za kilka dni. Tym bardziej, że temat ni z tego, ni z owego założył nowy użytkownik, bez żadnego wspomnienia, że może mogłoby coś takiego powstać.

Zgodzę się ze Skorpionicą, nie można tego nazwać dyskusją. Za mało osób na naszym forum ogląda stare odcinki, żeby móc o nich porozmawiać. Może niech sobie postoi przez jakiś czas, a ja będzie cisza, to wiadomo.  :)