Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80446 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #210 dnia: Październik 31, 2013, 10:55:27 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-kwasniakowa-wychodzi-za-maz,nId,1046100
Cóż za news... Nie wiem czy jakoś odczuję brak Kwaśniakowej...  <hahaha>

Haha nieźle. Do tego Marek "bizzznesmen". Zwroty akcji i myśląca Ula, która pozwoli ojcu być szczęśliwym.

Najpierw były newsy o tym, że Małgosia zginie w katastrofie lotniczej.
A teraz media serwują nam co innego:
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-nowa-twarz-malgosi-mostowiak-nasze-typy,nId,1050451
I co Wy na to?
Osobiście podoba mi się blondyneczka z reklam Playa. Wszelkie inne kandydatki już mi się przejadły :/
Tylko nie Kate Rozz. Kamero drżyj....

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #211 dnia: Listopad 01, 2013, 22:15:40 »
A propo powyższego niusu...

http://rozrywka.dziennik.pl/seriale/artykuly/442010,teresie-lipowskiej-nie-podoba-sie-pomysl-scenarzystow-m-jak-milosc.html

Czytając tytuł artykułu, myślałam, że eMka jakąś poważną aferę wywołała. Aż Królowa Bona Mostowiakowa mało apopleksji nie dostała.
"Skandal!", "Ja tego nie akceptuję!"
No więc szybko czytam dalej, co też scenarzyści tam wymyślili...

Normalnie przypominały mi się dwa wierszyki w tym momencie, o tym Hilarym, który policję chciał wzywać, bo uszczerbek na mieniu mu uczyniono, i tym Burczymuchu, któremu tygrys, czy lew z kopytami i rogami porwał śniadanie...

Czyżby Teresa Lipowska też jakiegoś potwora ujrzała? A może list otwarty do ministra kultury niech napisze, że takie posunięcia w serialu, to obraza największego kalibru (lepiej na przykład uśmiercać bohaterów, bo taka klątwą objęta rodzina jakoś lepiej wygląda).

Jest mi akurat obojętne co zrobią z postacią Gośki, ale rozśmieszyło mnie oburzenie Lipowskiej.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #212 dnia: Listopad 02, 2013, 06:57:32 »
Powiedziała oburzona Lipowska w rozmowie z "Faktem"....
I wszystko jasne - jaka gazeta, taka afera :)
Nawet gdyby Małgosię zaczęła grać świnka i tak 7 milionów wiernie zasiadałoby przed telewizorem <ok>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #213 dnia: Listopad 02, 2013, 10:07:32 »
Moim zdaniem Teresa Lipowska - o ile w ogóle zabrała głos w tej sprawie - to co najwyżej mogła powiedzieć, że jest zaskoczona decyzją scenarzystów :P albo że była związana emocjonalnie z poprzednią odtwórczynią tej roli, więc ta zamiana będzie dla niej ciężka. A Fakt, jak to Fakt, rozdmuchał sprawę i wywołał aferę, bo to przecież TA Lipowska zabrała głos w sprawie, a jak wiadomo Baśka Mostowiak to wzór dla milionów Polek, więc od razu ile dramatyzmu nadają temu swojemu artykułowi, gdy opatrzą je podobizną świętej babki Polaków.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #215 dnia: Listopad 04, 2013, 18:49:33 »
No cóż Kinga zapracowała sobie na nieufność męża oraz na to, że będzie teraz ją facet prześladował.
Sama mu się podłożyła. Te uśmieszki, flircik, pocałunek. Zachowała się jak ciotka-trzpiotka to niech teraz za to odpowiada.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #216 dnia: Listopad 05, 2013, 07:40:29 »
"Podwójne standardy" - spodobał mi się ten tekst. No i faktycznie tak to wygląda - z jednej strony "zagubiona" i "zaniedbywana przez męża-tyrana-pracoholika" Kinia przeżywa "piękną fascynację", "braterstwo dusz" i "przygodę życia" - z drugiej strony ten wredny i wiecznie wściekły Piotr ma jakieś obiekcje co do podejrzanie częstych spotkań żony z tym łysolem.
Swoją drogą jakiś mały "kryzys" się jej należy jak psu buda - zachowuje się jak niedobawiona gimnazjalistka a jeszcze jak tą durną Mirke dobierze do kompanii to już wyżyny głupoty można osiągać.

Ciekawe na co Madzia zachoruje - załapała jakąś amebę tropikalną? :D

Nie, no..... kto mi te paski podoczepiał...?!  <mysli>
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #217 dnia: Listopad 06, 2013, 19:09:52 »
Administrator ;)

Swoje żale możesz wylać w temacie o wyborach ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #218 dnia: Grudzień 05, 2013, 19:16:08 »
Proszę państwa! Największa tajemnica serialu zostanie w końcu ujawniona ;D
Z grabińskiego podziemia na światło dzienne wyjdzie...

http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-trzy-nowe-twarze,nId,1067825
Andrzej Sapkowski

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #219 dnia: Grudzień 05, 2013, 22:57:37 »
Nie może być !  <olaboga> Będzie Kisielowa  <skacze>  Nie jest ona wcale brzydka jak noc  <tancze> Tyle że...czyżby kolejna Kleczkowska  <mysli> Tamta postać tak bardzo przyrosła do tej aktorki...
Mega wieści ;D

Offline BlackTiger

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #220 dnia: Grudzień 08, 2013, 23:54:41 »
http://aleseriale.pl/gid,13291,img,371430,fototemat.html?ticaid=511ce8

No i madzia śmiertelnie chora. To w sumie mogą być fajne odcinki. Tylko szkoda, ze ten pędrak Zduński kręcić będzie z tą całą Alę, bo tak to chętnie widziałabym go z Madzią. :D Jakoś od zawsze ich chciałam razem i już mi się chyba nigdy nie odwidzi. <hahaha>

Pytam właśnie krewetkę: "Ojej a to Madzia umrze?" i słyszę odpowiedź: "Zmartwychwstanie. Jak urodzi dziecko" myślę sobie "jakie dziecko..." i nagle olśnienie  <smiech>
Zupełnie zapomniałam, że Mucha w ciąży i muszą ją jakoś "zawiesić". :D

Łiii Kisielowaaa , wreszcie. :D  i to pani Rożniatowska. :D Ciekawe czy ucharakteryzują ją na "Herod babę' :D W sumie zawsze ją sobie podobnie do Rożniatowskiej wyobrażałam. :D
Nie jest ona wcale brzydka jak noc  <tancze>
Mnie się wydaje, że u Kisiela to działa na zasadzie: "Cudze chwalicie, swego nie znacie, nie doceniacie i olewacie" :P

To nic, że zaprzestałam oglądać, czytanie newsów mi wystarcza, ale może czasem teraz włączę. Coby tę chorobę i Kisielową zobaczyć.  <smiech>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #221 dnia: Grudzień 09, 2013, 09:24:27 »
Jakoś od zawsze ich chciałam razem i już mi się chyba nigdy nie odwidzi. <hahaha>
No właśnie ja też! Ale chyba tylko we dwie jesteśmy tego zdania :D Odkąd bowiem pamiętam powroty Magdy budziły niechęć u sporej części widzów, a ja tam się zawsze cieszyłam i miałam nadzieję, że w końcu coś z tego będzie. Tylko teraz Mucha znowu w ciąży i o :P

Ja też serialu praktycznie nie oglądam, czasem przeglądam (jeden odcinek w dwie minuty), czytam newsy i też wszystko wiem ;D Magia :D

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #222 dnia: Grudzień 10, 2013, 08:11:53 »
Czy to prawda, że Marcin zakocha się z siostrze Janki? Słyszał ktoś takiego newsa?  <olaboga>
To ona nie miała stanąć do rywalizacji o Pawła? <mysli>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #223 dnia: Grudzień 10, 2013, 08:38:45 »
Też słyszałam, że w Marcinie właśnie. I że to siostrzyczki - czyli Janka i Eryka będą o niego rywalizować... Biedna Kasia :(
http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-odcinek-odcinek-1026-marcin-bohaterem-ratuje-eryke-buford-przed-utonieciem-to-poczatek_361692.html
Ale ten portal nie jest zbyt wiarygodny.
Oni pisali, że Bronek zginie w ostatnim odcinku CH więc... Nie należy im wierzyć w 100 % ;)

Offline BlackTiger

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #224 dnia: Grudzień 10, 2013, 10:10:27 »
Na stronie eMki czytałam niedawno, że Marcin ma podobno rzucić Kasię, bo właśnie zakocha się w Jance. Potem za to uratuje życie Eryce i zakocha się też w niej...
Tu wywiad z odtwórczynią roli Eryki: http://www.mjakmilosc.tvp.pl/polecamy/siostrzana-intryga---rozmowa-z-marta-juras-123519/

Ja też serialu praktycznie nie oglądam, czasem przeglądam (jeden odcinek w dwie minuty), czytam newsy i też wszystko wiem ;D Magia :D
Prawda, że to fantastyczne? :D Śledzić uważnie nie trzeba a i tak jest się na bieżąco. :)
I miło, że ktoś podobnie jak ja nadal czuje sentyment do Madzi i Pawła. :D