Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80439 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #135 dnia: Maj 24, 2013, 20:50:45 »
Oby tylko ten sezon był tak intrygujący, jak te zapowiedzi <zauroczony>
Na moje oko to z Buford to jakaś próba samobójcza, albo próba gwałtu.. Mirka chyba będzie w ciąży, omomom ciekawi mnie jaka będzie z niej matka, tym bardziej, że Irek znów będzie odwalał. Najbardziej ciekawi mnie oczywiście odważna Marta, to co zobaczyłam to jakby jej wizerunek z początkowych odcinków. Silna - Zdecydowana - Odważna - Zdeterminowana, a jednocześnie w jej oczach można było zauważyć wszystko lęk, wrażliwość, strach.
Oby Anka nie była w ciąży! Może zaraziła się jakimś HIV, ale nie ciąża, błagam! Tym bardziej, że tak pięknie się dzieje między Ewką, a nim <serduszko>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #136 dnia: Maj 25, 2013, 01:54:02 »
Oby Anka nie była w ciąży! Może zaraziła się jakimś HIV, ale nie ciąża, błagam! Tym bardziej, że tak pięknie się dzieje między Ewką, a nim <serduszko>

Może wreszcie by się nauczył, że nie ma czegoś takiego jak "bzykanko bez zobowiązań" ;)
Ale też nie chcę, żeby była jakaś ciąża. Szkoda Anki i dziecka.
Z niecierpliwością czekam aż ten dupek i hipokryta się na czymś przejedzie. Natomiast promowanie takich wzorców w serialu  od lat 12 uważam za karygodne!
Hivem, owszem, Anka mogła się zarazić a teraz zarazi się nim Ewa, chyba nie muszę wymieniać nazwiska nosiciela? I będzie dopiero pięknie <serduszko>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #139 dnia: Czerwiec 17, 2013, 14:47:27 »
Hm...ni z tego, ni z owego dziecko zmieni kolor włosów na rudy, wygląd również . Ciekawe, jakoś ani serialowa matka, ani ojciec rudzielcami nie byli :D A o jakimkolwiek podobieństwie obu dziewczynek już nie wspomnę, no chyba, że w obawie przed mafią, małą Anię pani sędzia odda w ręce chirurgów plastycznych.  <smiech>
No, ale w tym serialu wszystko jest już możliwe, operacje plastyczne dzieci również...
Zresztą ostatnio w kurortach sanatoryjnych nie takie rzeczy potrafią zrobić z kuracjuszami <smiech>
Mogliby jeszcze parę osób w ten sposób podmienić...może jeszcze serialowego Łukasza? Jak ma być taki lifting rodzinny, to niech idą na całość.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #140 dnia: Czerwiec 17, 2013, 15:08:09 »
Przecież Łukasza już raz podmienili ;)
Mam nadzieję, że nowa Ania będzie miała w sobie nieco więcej życia.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #141 dnia: Czerwiec 17, 2013, 15:21:57 »
OK podmienili, tylko że ta podmiana raczej nie była zbytnio udana. Mnie bardziej wizualnie podobał się Fr.Przybylski niż Adrian Ż.
Fakt, może ta nowa dziecięca "gwiazda" nie będzie taka ponura i małomówna. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #142 dnia: Czerwiec 17, 2013, 15:43:39 »
Ja tam lubię małą Anię obecną, nie jest może jakaś super żywiołowa, ale za to śliczna i urocza ;) Nie ma zbyt wielkiej roli, więc mnie nie przeszkadzała, a w scenach z Andrzejem bardzo ją lubiłam. Dlatego zmiana na taką małą rudzinkę, którą miałam okazję oglądać właśnie w "Opowieściach Kota Śpiocha"...na pierwszy rzut oka wydaje się dla mnie niekorzystna, także wizualnie. Obecna Ania jakoś pasuje do rodziny, a Weronika kompletnie nie, a poza tym- z tego co widziałam to jej "gra" wydawała się być sztuczniejsza od "gry" Julki. Ale kto wie, może reżyser "M jak miłość" odkryje jej talent :D

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #143 dnia: Czerwiec 17, 2013, 17:29:43 »
Ja też lubiłam Anię i żałuję, że ją podmieniają. Tyle lat Julkę się oglądało, przywykłam i naprawdę szkoda. :c Rzeczywiście może nie grała zbyt ekspresyjnie... ;D ale jednak się przyzwyczaiłam.
Wiadomo chociaż, skąd i po co ta zamiana?

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #144 dnia: Czerwiec 17, 2013, 18:06:48 »
Mnie rozwalił tytuł: Młoda aktorka odchodzi z M jak miłość. Wbrew pozorom nie skupię się na podmiocie...ale na orzeczeniu, bo chyba rodzice prędzej zabierają niż ona odchodzi (bo  zmądrzeli np. <ok>).
W nowym sezonie bardziej niż szarady personalne interesuje mnie rywalizacja dwóch sióstr o względy Pawełka <lornetka> No i jak oraz kiedy ten chłopak ma się ustatkować? <olaboga>
I Olga Frycz - ten serial zaczyna skupiać w obsadzie ludzi o pewnej jednej cesze wspólnej. Przypadek? 

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #145 dnia: Czerwiec 18, 2013, 06:47:18 »
Przecież Łukasza już raz podmienili ;)
Z mizernym skutkiem... Poprzedni Łukasz był spoko, a ten taki...... brak mi słowa..... taki.... "ciotowaty" taki.... :) Taki wypłosz z miną zdziwionego żółwia.
Co zaś do zamiany Ani - może powinni wziąć aktorkę CHOĆ TROCHĘ podobną... Tak mi się wydaje.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #146 dnia: Czerwiec 18, 2013, 07:28:48 »
Mnie tam zmiana Łukasza jakoś nie obeszła ;)
Franek był lekko irytujący :P
W ogóle - dzieci to tam luz, gorzej jak podmieniają dorosłych ;p

http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-przyjaciele-zostana-kochankami,nId,983542
Może w końcu ich połączą raz na zawsze...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2013, 08:07:28 wysłana przez Maleńka »
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #147 dnia: Czerwiec 20, 2013, 08:40:50 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-przyjaciele-zostana-kochankami,nId,983542
Może w końcu ich połączą raz na zawsze...
Taaak, pomarz sobie. Pomijając już wyjątkową głupotę wątku kaśkowo-marcinowo-rudowłosego, to przecież w serialach nie ma związków "na zawsze". Co najwyżej "na ileś odcinków".
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #148 dnia: Czerwiec 28, 2013, 11:23:02 »

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #149 dnia: Czerwiec 28, 2013, 11:33:44 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/po-wakacjach-juz-ich-nie-zobaczymy-kto-odchodzi-z-seriali-zdjecie,iId,1155254,iAId,84511
Dziwnie będzie bez Małgosi.
Oby tylko nie połączyli Rudej z Tomkiem.
Istnieje takie niebezpieczeństwo.... :) Kto wie, może nie teraz, może pod koniec następnego sezonu takie coś wyniknie - np. Tomek najpierw zdołowany wyjazdem "Myszy", potem zmęczony nieudanymi związkami z jakimiś tam babami zwróci zainteresowany wzrok w stronę mającego też już nieco "na liczniku" "Marzenia"....  :hahaha: