Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80435 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #90 dnia: Grudzień 05, 2012, 09:39:20 »
A co z Madzią? Przecież teraz sytuacja jest idealna aby tych dwoje wreszcie połączyć, ale najprostsze rozwiązania są dla scenarzystów za trudne. W tym momencie mi wszystko opadło  ::)

Ale kombinują. Wychodzi na to, że tak jak Piotruś ma być statecznym i sztywnym ojcem rodziny, tak Pawłowi przewidziano rolę za przeproszeniem buhaja.

A dlaczego nie może być odwrotnie? Na przykład od teraz? Piotrek to dla mnie egoista...chyba jest już tak długo żonaty, że już zapomniał o szacunku dla drugiej osoby a Pawła mi czasami zal. Wydaje mi się, że po tylu przejściach umiałby już docenić wierną i uczciwą partnerkę. No ale nie trafi, bo... <wsciekly> W tym momencie nie chce mi się już oglądać zupełnie ani gadać o tym  ::)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Grudzień 05, 2012, 10:47:50 »
Boże, Boże, Boże - kolejna młoda aktoreczka, pewnie czyjaś siostrzenica, córka, wnuczka - potrzebuje małej rólki więc trzeba stworzyć kolejny wątek ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Grudzień 05, 2012, 10:55:46 »
Boże, Boże, Boże - kolejna młoda aktoreczka, pewnie czyjaś siostrzenica, córka, wnuczka - potrzebuje małej rólki więc trzeba stworzyć kolejny wątek ;)

No, to też jest jakaś misja ;D A mówią, że Emka  to serial, który już żadnej misji nie ma ;)

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Grudzień 05, 2012, 11:36:54 »
Koleżanko - już od dawien dawna do takich ról nie bierze się ludzi z talentem, tylko z "plecami"  <pompony> Jeden wkręci syna, inny siostrzeńca, inna jeszcze brata męża i tak dalej.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #94 dnia: Grudzień 12, 2012, 15:33:48 »
http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-grzegorz-chce-zdobyc-agnieszke-ojciec-marcina-odbije-mu-ukochana-zdjecia_295993.html

Sprawdzają się moje przewidzenia. Teraz niech jeszcze wprowadzą wątek miłosny małego Wojtka do cioci Agi. Nazwisko zobowiązuje..

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Grudzień 13, 2012, 08:30:09 »
Co ta ruda, nudna, rozmemłana i niechlujna baba w sobie niby ma, że faceci do niej się w kolejkę zapisują?  <lece>
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #96 dnia: Grudzień 13, 2012, 08:35:17 »
Nie uważam żeby Agnieszka była niechlujna i rozmemłana. Gra prokuratorkę a w tym kontekście te stwierdzenia są trochę dziwne.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Grudzień 13, 2012, 09:00:15 »
A daj spokój, zobacz jak ona wygląda, jak o siebie "dba", jaką jest "interesującą osobą"... Jaką prokuratorkę? Z tego co pamiętam to może z dwa razy zostało wspomniane, że ona jest prokuratorką i to na samym początku. Potem stała się "zawsze marzeniem" dla Tomka. Taka rozmemłana fujara z tłustymi włosami w wyciągniętym dresie, którą byle ciul z kawałkiem noża może zastraszyć, a ta zamiast zrobić użytek z podległych jej policjantów to wypłakuje się Tomaszkowi "zawsze mogę na ciebie liczyć". Kpina.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Grudzień 13, 2012, 13:01:34 »
Nie uważam żeby Agnieszka była niechlujna i rozmemłana. Gra prokuratorkę a w tym kontekście te stwierdzenia są trochę dziwne.
Niestety postać Agnieszki poprowadzono źle... Na początku roztoczono obraz Żylety, ostrej babki, a tak naprawdę w chwili obecnej jest tak jak napisał to Mintek - taka mamzela się pałęta po ekranie :P
Jednakże dalszą dyskusję o Agnieszce proponuję przenieść do odpowiedniego tematu ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #99 dnia: Grudzień 15, 2012, 23:38:27 »
Świat seriali - Marta podejrzewa, że Andrzej ma dziecko z inną..
Czyli przybliżą nam kulisy pojawienia się Hubusia.;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #100 dnia: Grudzień 16, 2012, 19:44:49 »

Fajnie! Jestem ciekawa jak mały sobie poradzi  :) Jeśli talent odziedziczył po mamusi, to nie mam się czego obawiać, ale jeśli po tatusiu to może być różnie ^^  <boi_sie>

To czy Agnieszka się podoba facetom czy nie, to kwestia indywidualna. Każdy ma inny gust. Mnie pani prokurator się podoba. Ma oryginalną urodę i takie rudzielce są ładne  ;) Ja natomiast nie wiem, co faceci widzą w Wiktorii z "Na dobre i na złe" - według mnie nie da się jej oglądać   :P

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #101 dnia: Grudzień 16, 2012, 19:50:48 »
To tu się nie zgodzę - na Wiki da się patrzeć ;)

Ale koniec tego dobrego i wracajmy do newsów i ciekawostek  <flaga>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #102 dnia: Grudzień 16, 2012, 20:03:44 »
Jeśli Hubuś będzie grał w MjM tak słabo jak jego mamusia ostatnimi czasy to słabo to widzę, ale jestem ciekawa jak wykombinują i poprowadzą ten wątek! Dla mnie tam rude jest piękne, a już Ndinz oglądam tylko ze względu na Wiki, niesamowita osobowość, głos i uroda. Wracając do naszej prokurator to mnie zaczęła wkurzać i tylko żal aktorki, którą lubię, że gra taką mimozę. Jak to zakochany Grzegorz? Aga nie miała zniknąć przypadkiem? Jeszcze jednego zdąży w sobie rozkochać przed zniknieciem, tak? Chcą jej wszyscy tylko ona nie może mieć tego, którego kocha. Przykre.

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #103 dnia: Grudzień 16, 2012, 22:27:16 »

Mały Hubert pojawi się w odc. 963.- emisja 15 stycznia 2013. <mruga>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.