Autor Wątek: Grabina  (Przeczytany 13288 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Grabina
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 03, 2013, 09:00:46 »
A ja ciągle nie wiem jak wygląda żona Kisiela?! (chyba niczego nie przeoczyłam  <mysli> ) Zaiste, tyle nowych postaci co chwila dowalają, a ten szczegół jakoś ...mnie ważny jest. Hmmm... <mysli>

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 03, 2013, 11:09:56 »
A ja ciągle nie wiem jak wygląda żona Kisiela?! (chyba niczego nie przeoczyłam  <mysli> )

Zbyt malo odcinkow tego serialu widzialam, wiec nie moge powiedziec, czy widzowie mieli juz okazje zobaczyc jak wyglada zona pana Kisiela ;). Jednak, kiedy ogladalam te starsze odcinki, to mialam takie wrazenie, ze dla scenarzystow zona pana Kisiela jest i bedzie taka "tajemnicza" osoba, ktora widzowie poznaja tylko posrednio tzn. porzez wypowiedzi innych osob.Zazwyczaj bylo to, kiedy pan Kisiel mowil rodzinie Mostowiakow co powiedziala, lub zrobila jego zonka.W ten sposob widzowie mogli zapoznac sie z ta osoba, ale tak do konca to nie znamy jej osobowosci bo nigdy nie widzielismy jej "w akcji" ;).

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 03, 2013, 19:19:29 »
Ale ja nie chcę jej widzieć w jakiejś akcji, chcę zobaczyć jak wygląda :D Tak po prostu. Chociaż z drugiej strony dla samego pokazania to teraz bezsens zatrudniać kogokolwiek <mysli>
Z opowiadań to ona wygląda na niedającą sobie w kaszę dmuchać,  surową panią, ale, jak to faceci, Kisiel może przesadzać ;D

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 04, 2013, 07:29:36 »
Żona Kisiela jest na tyle mało atrakcyjna, że nie nadaje się do pokazania przed kamerą.  <haha> Jeśli chodzi o samego Kisiela, nawet go lubię. To jego wieczne narzekanie na żonę oraz brak ufności względem kobiet może i trochę przeszkadza, ale jest w nim coś uroczego. Pasuje to do niego.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Październik 04, 2013, 08:08:37 »
Żona Kisiela jest na tyle mało atrakcyjna, że nie nadaje się do pokazania przed kamerą.  <haha> 

To zdanie Kisiela oczywiście? ;D On ją taką widzi a pozory mogą mylić ;)

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #20 dnia: Październik 04, 2013, 10:15:13 »
Fajnie by było, gdyby pokazali Kisielową, Jean :D. Kto wie, może to tak naprawdę urodziwa kobieta... Niestety, ta postać należy do legend tego serialu, może w ogóle nie istnieje.  <bezradny>
Z Kisiela fircyk niesamowity. Pamiętam, jak uwodził mamę Stefana. To mógł być ten moment, kiedy do akcji włącza się jego żona. Ale tak nie było...

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 04, 2013, 10:25:20 »
Ja Kisiela uwielbiam. To znaczy wkurza mnie jego podejście do niektórych spraw, nie lubię jak mówi o swojej żonie...choć to z punktu widzenia tego środowiska nie musi brzmieć strasznie (wiem jak to jest). Ale to bohater normalny, zwyczajny chłop, czasem coś łyknie, czasem z domu ucieknie by mamrotania nie słuchać. Chłop z poczuciem humoru, któremu zawsze się coś ciekawego przydarza, jak choćby historyjki z Simoną :D No i obaj z Luckiem stanowią fajny duet, Stefan jest też prawie od początku serialu. Teraz żarty obydwóch nie są już takie przyciągające...ale kiedyś <smiech> <smiech> <smiech>

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 04, 2013, 15:28:02 »
Z Kisiela fircyk niesamowity. Pamiętam, jak uwodził mamę Stefana. To mógł być ten moment, kiedy do akcji włącza się jego żona. Ale tak nie było...

Kisiel i jego zona opiekowali sie kiedys malym chlopcem-Kacperkiem-,ktory mieszkal u nich przez jakis czas.Wtedy wydawalo mi sie, ze to bedzie ten moment, kiedy do akcji wkroczy zona pana Kisiela...

Ja Kisiela uwielbiam.(...)Chłop z poczuciem humoru, któremu zawsze się coś ciekawego przydarza, jak choćby historyjki z Simoną :D No i obaj z Luckiem stanowią fajny duet, (...) Teraz żarty obydwóch nie są już takie przyciągające...ale kiedyś <smiech> <smiech> <smiech>

No, nie wiem jak to wyglada teraz, ale kiedys to Kisiel i Lucek byli dla mnie atrakcja tego serialu ;D. To byl fajny duet-zgadzam sie z Jean :)
W tych starych odcinkach moje ulubione sceny, to sa wlasnie sceny z Grabiny, w ktorych sa: Kisiel i Lucek + inne osoby.
Pamietam taka scene w kuchni Mostowiakow, kiedy Basia, Lucek i Kisiel degustuja kawior <hahaha>

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 04, 2013, 19:01:46 »
Również zgadzam się z Jean- sceny w pubie, jak Kisiel z Luckiem grał w szachy, te ich żarty i to, co wywijali... W dzisiejszym odcinku Kisiel ostrzegał Kisiela przed niewiernością kobiet i pytał, czy jest pewny za Basię. To była fajna scena.  <smiech>
A kto wie, jak ma na imię Kisiel?  <soczek>

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 04, 2013, 19:38:40 »
A kto wie, jak ma na imię Kisiel?  <soczek>

Wydaje mi sie, ze ma na imie Wladyslaw. :-\
Cos tam mi swita, ze Hanka do niego mowila:"panie Wladku".

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 04, 2013, 20:11:53 »
Albo Włodek <mysli> W sensie Włodzimierz :)

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #26 dnia: Październik 04, 2013, 21:41:55 »
Calkiem mozliwe,ze jest to Wlodek .
Zupelnie nie pamietam,jak Lucek zwracal sie do Kisiela,kiedy rozmawiali ze soba.
Jakos ta Hanka bardziej mi sie wybija i te jej "panie Wladku" lub "panie Wlodku"

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #27 dnia: Grudzień 05, 2013, 20:36:12 »
Fajnie by było, gdyby pokazali Kisielową,

Nieprzenikniona, scenarzysci chyba czytali nasze forum i postanowili, ze widzowie M jak milosc juz wkrotce beda mogli zobaczyc pania Kisielowa <szczerzy_sie>

Kto wie, może to tak naprawdę urodziwa kobieta... 
Zgadza sie- zona pana Kisiela to naprawde urodziwa kobieta  :)