Autor Wątek: Marta i Andrzej  (Przeczytany 52266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
Odp: Marta i Andrzej
« Odpowiedź #120 dnia: Październik 30, 2012, 19:40:52 »
Mnie się te sceny nawet podobały. Uwielbiam tę parę! Marcie nawet wyszło to pojednanie. Niech im się wiedzie. :)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #121 dnia: Październik 30, 2012, 19:57:18 »
Ja zaś odpowiedziałam raczej ironicznie na pytanie Kiki  :D

Faceta może pociągać seksualnie u kobiety wiele rzeczy, niekoniecznie wymuskany wygląd.

Zgadzam się w stu procentach  ;D

W dzisiejszym odcinku będzie chyba fajna scenka z nimi. Nawet mi się spodobała  <zauroczony>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #122 dnia: Październik 30, 2012, 21:45:52 »
Nareli jest jeszcze bardzo młoda, ale Ty? <olaboga>
A ja już jestem stara i nie wiem co go może pociągać ;)
Może tylko jakieś poczucie bezpieczeństwa u boku "starszej pani" - jak to ją Mintek zgrabnie określa ;)

Dziś już było lepiej. Uśmiech, ciepłe spojrzenia... Czekam w dalszym ciągu na jakąś metamorfozę wyglądu  <tak>
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #123 dnia: Październik 30, 2012, 21:57:37 »
Na metamorfoze będziemy musieli poczekać, bo odcinki są emitowane z niezłym opóźnieniem  :D Dominika już włosy ma długie, aparatu na zębach nie ma, a w MjM taka sama jak przed wakacjami  :(

Dzisiaj sceny były naprawdę urocze. Szczególnie te na kanapie   <zakochany> Miło znowu zobaczyć zadowoloną, uśmiechniętą i szczęśliwą Martę  <serce>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #124 dnia: Październik 31, 2012, 19:55:52 »
Pojednanie piękne, widać że, im na sobie zależy. Było do przewidzenia że, tak to się zakończy. I bardzo dobrze, pasują do siebie idealnie.
Scena na kanapie, cudowna. Marta promienieję, uśmiecha się jak dawniej. Ewidentnie widać że, brakowało jej Andrzeja, przełamała się i wybaczyła.  <tak> 
Wszystko wraca do normy.
ale Henia nic nie przebije  <smiech> brakuje go w serialu.
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #125 dnia: Październik 31, 2012, 20:32:40 »
Nareli, obejrzałam niedawno kolejne dwa odcinki, Isia w nich już bez aparatu śmieje się "pełną gębą" ;)
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #126 dnia: Październik 31, 2012, 20:46:59 »
Nareli, obejrzałam niedawno kolejne dwa odcinki, Isia w nich już bez aparatu śmieje się "pełną gębą" ;)

Huuuuuuuuura! Naprawdę? Tak szybko!? A włosy długie czy krótkie nadal?

Ale cudownie. Nie mogę się doczekać! W końcu Isia będzie naturalna, uśmiechnięta - taka jak być powinna  <zakochany>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #127 dnia: Październik 31, 2012, 21:08:08 »
W odcinku 943 też jest Marta? Kurcze, przeglądałam pobieżnie i wydawało mi się, że nie ma...

Za to odcinek 942, booooziu... <serduszko>
Też od razu zauważyłam, że Isia nie ma aparatu. ALE w ostatniej scenie jeszcze go miała. Widać, że sceny były kręcone w różnym czasie... Jednakże można się już spodziewać coraz więcej tak pięknie śmiejącej się Marty.

Aż sobie chyba obejrzę te sceny z Andrzejem jeszcze raz. Dwa. Ewentualnie siedem ;D

PS Nareli, Marta nadal ma krótkie włosy <usmiech>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #128 dnia: Listopad 01, 2012, 00:50:51 »
Mnie Marta zaskoczyła w odc. 942, odzyskała taką radość życia miała takie fajne teksty. I w ogóle cały odcinek w różowych okularach. Cieszy się chwilą i nie zastanawia się co będzie dalej.
Mnie rozwaliła w rozmowie z Wiktorem.
Marta: Ale ja się boję.

I ostatnia scena z Andrzejem.

Andrzej: Już nigdy cię nie zawiodę.
Marta: To FAJOWSKO. :hahaha: :buzki:

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #129 dnia: Listopad 01, 2012, 01:18:23 »
To prawda, Marta odzyskała troszkę tego swojego pazura, zadziorności, umiejętności uroczego droczenia się. Aż przyjemnie było popatrzeć. I ten uśmiech - to jego brakowało mi u niej najbardziej. Dla mnie najlepszą sceną i jednym z najpiękniejszych momentów było: Nie no, to znowu ty? To już się staje nudne. W pakiecie uśmiech, mina i urocze droczenie się starej Marty. Choć moim number one jest reakcja na słowa Andrzeja, że chciałby zaprosić ją na kolację i późniejsze: Hii! Chata wolna?! <zauroczony>

W rozmowie z Wiktorkiem też go pięknie sprowadziła na ziemię, mówiąc, że news o jej powrocie do Andrzeja to nie plotki, ale prawda. I rozmówki o przyjaźni... o lekkim zabarwieniu erotycznym... :D

Ostatnia scena rzeczywiście piękna, nieco wzruszająca, momentami zabawna (To fajowsko <hahaha>). Szkoda, że Marta miała jeszcze ten cholerny aparat na zębach. Wielka szkoda, bo potencjał tej sceny był o wiele większy i biorąc pod uwagę całość odcinka - z pewnością mógł być wykorzystany, gdyby Dominika odważyła się na wspomniany już uroczy uśmiech.

Swoją drogą - odprowadzanie do pracy i rozmowa w kawiarni... <serduszko> Aż byłam w szoku, iż Marta powiedziała to wszystko z pełną szczerością i... że Isia zagrała tę kwestię o Ani w tak wiarygodny, naprawdę przemawiający do mnie sposób. Kiedy oglądałam po raz pierwszy, byłam naprawdę pod wielkim wrażeniem.

Na to cały czas czekałam - na taką Martę. Niech jej jest coraz więcej, bo zdecydowanie warto.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #130 dnia: Listopad 01, 2012, 12:16:56 »
Ja od początku wiedziałam, że to wina tego aparatu. Przecież wszystkie sceny, w których Marta powinna się cieszyć były zepsute, bo Dominika zaciskała usta, chowając aparat. Teraz jest zupełnie inaczej. Jest radość, energia, wigor, zadowolenie - jest gra!  <skacze>

Cuuudownie. Jej uśmiech jest jeszcze bardziej anielski niż wcześniej  <szczerzy_sie>

Co tu dużo mówić: Isia jest niesamowicie piękna!  <zakochany> Tęskniłam za nią...ech, niech stracę, za takimi scenami z Bucem też  <serduszko> Skoro mecenas potrafi wykrzesać z Marty tyle radości to mogę powiedzieć, że w pełni go zaakceptowałam. Jako bohater serialowy jest w porządku, jako aktor wciąż czegoś mi w nim brakuje  ;D Ale jestem już bliżej niż dalej  <ok>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #131 dnia: Listopad 01, 2012, 12:24:44 »
Tęskniłam za nią...ech, niech stracę, za takimi scenami z Bucem też  <serduszko> Skoro mecenas potrafi wykrzesać z Marty tyle radości to mogę powiedzieć, że w pełni go zaakceptowałam.
Wow! Cóż za wyznanie! :D

Nareli, masz rację - jeśli wszystkie Martusiowe sceny będą pozbawione aparatu - pojawi się prawdziwa gra, bo już się pojawiła - będzie super! I ten jej pazur - jestem naprawdę oczarowana.

Zakochałam się w tym uśmiechu! <serduszko>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #132 dnia: Listopad 01, 2012, 12:34:54 »
Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków  ;D Wszystko wskazuje na to, że w najbliższym czasie będzie bardzo dużo takiej Marty. Później pewnie pojawi się jakiś zgrzyt, gdy do serialu dołączy syn Isi i Bukowska.. znowu będą jakieś komplikacje i pewnie smutna Marta, ale póki co możemy się cieszyć szczęściem Marty  ;D

Zakochałam się w tym uśmiechu! <serduszko>

Ja jestem w nim zakochana od jakiś 3 lat  <rumieniec> zresztą nie tylko w uśmiechu  <zauroczony>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #133 dnia: Listopad 01, 2012, 19:51:03 »
Ja za to, po obejrzeniu sobie ostatnio kilku wcześniejszych odcinków eMki, byłam bardzo rozczarowana, że zabrali mi taką wspaniałą, radosną, spontaniczną Martę. Zobaczyłam tę ogromną różnicę między tym co było, a tym co jest. Aż tu mi nagle tę uroczą Martusię oddali! <pompony>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #134 dnia: Listopad 01, 2012, 20:35:32 »
Więc to wina aparatu :D Kiedyś w jakiś kulisach się wypowiadała i miała takie czarne zęby (nie bardzo to było widać) - przeraziłam się myśląc - o matko, ale popsute uzębienie, a to aparat. Uff... ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>