Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 88922 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 04, 2012, 21:28:00 »
Trzasnęłabym, no jak Boga kocham, trzasnęłabym w twarz najpierw Anki, potem Ulki, gdybym była Markiem. Co za okropna i niewdzięczna gówniara, oj potrzebuje ona pomocy psychologa bo chyba coś jej się w głowie poprzestawiało...

Kinga&Piotruś - średnio ciekawe sceny. Rozwaliła mnie Elka i jej flirtowanie ze Zbyszkiem (czyżby szukała sobie klienta zgodnie z dawną profesją? Filarski byłby chętny pewnie ;) ).

Biedny Paweł, czekam na powrót Madzi, ona go pocieszy ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 04, 2012, 21:34:59 »
Trzasnęłabym, no jak Boga kocham, trzasnęłabym w twarz najpierw Anki, potem Ulki, gdybym była Markiem. Co za okropna i niewdzięczna gówniara, oj potrzebuje ona pomocy psychologa bo chyba coś jej się w głowie poprzestawiało...

No prawie to samo napisałam w innym wątku, straszna jest ta dziewczyna.. wyglądało na to, że to z Natalią będą większe problemy a tu się tak role odwróciły..
Ja się cieszę że Kinga i Piotrek znów są razem, lubię ich ;)
a Pawełek, wiadomo że biedny.. próbuje się pozbierać ale widać że jest mu ciężko

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 05, 2012, 06:48:54 »
Trzasnęłabym, no jak Boga kocham, trzasnęłabym w twarz najpierw Anki, potem Ulki, gdybym była Markiem.
Dokładnie. We wczorajszym odcinku dobitnie było widać, że Mareczek to taka dyplomowana fujara. Wystarczyło, że Anka syknęła na niego a cały ten jego rezon rozmył się jak dym. To on nie wie jak się takie sprawy załatwia? A przez policję, szczególnie, ze Anka już miała z nimi do czynienia to bać się powinna. Baba niemal porwała mu córkę a ten się kryguje jak mała dziewczynka.

Kinga&Piotruś - średnio ciekawe sceny. Rozwaliła mnie Elka i jej flirtowanie ze Zbyszkiem (czyżby szukała sobie klienta zgodnie z dawną profesją? Filarski byłby chętny pewnie ;) ).
"Przejdźmy na ty" - mówi to pani coś? :D

Biedny Paweł, czekam na powrót Madzi, ona go pocieszy ;)
Ja czekam na to JAK Aśka będzie starała się uzasadnić rzekomą winę Pawła... Bo jak dla mnie to patrząc z różnych kierunków - winna jest Aśka w 100%.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 05, 2012, 08:55:20 »
Mareczek ma te swoje zasady, stara się nikogo nie urazić, wystarczy, że ktoś o Hance wspomni, a ten już się załamuje... Szkoda mi go :(
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 05, 2012, 09:35:34 »
Mareczek ma te swoje zasady, stara się nikogo nie urazić, wystarczy, że ktoś o Hance wspomni, a ten już się załamuje... Szkoda mi go :(
Tyle, że życie polega na tym, żeby czasami tą nogą tupnąć, krzyknąć, o swoje się upomnieć. Jest takie przysłowie - "Kto ma miękkie serce - musi mieć twardą d....." - i Marek tu doskonale pasuje. Przecież wystarczyłoby, żeby Ance powiedział - "Albo oddasz mi Ulę i przestaniesz się wtrącać do naszych spraw albo jeszcze dziś idę na policję i zgłaszam, że ją przetrzymujesz, utrudniasz kontakt z rodziną itp" - a Anka już by "miała ciepło". W końcu Ulka jest już pełnoletnia? Chyba nie. A Anka miała już zatarg z prawem. No ale po co zrobić rzecz najbardziej oczywistą? Trzeba namotać.

Ankę powinni Mostowiakowie dawno odciąć od swojej rodziny - szczególnie, że to ona jest po części winna śmierci Hanki.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 05, 2012, 15:37:10 »
Też uważam, że wina leży po stronie Aśki w stu procentach  ;) Nie wiem czy po rozwodzie Aśka całkiem zniknie z serialu, czy będą ją pokazywać z Janem, ale życzyłabym jej tego, żeby i Janek kopnął ją w tyłek i zostałaby sama, bo to jest, według mnie, to, na co zasługuje  <usmiech>

Wczorajszy odcinek nudny. Nie było na co patrzeć.

Uli nie rozumiem w ogóle. Nie wiem, co się stało z ta dziewczyną, ale z tego, co pamiętam, to zawsze Natalka była jakaś dziwna: zakochiwała się w każdym chłopaku itd. teraz widac przeszło na Ulę... tylko, że to, co ona wyczynia to przechodzi ludzkie pojęcie. Powinna być wdzięczna Markowi i Hance, że ja przygarnęli do siebie, pokochali jak własną córkę, wychowali, nauczyli wszystkiego, a ta tym czasem tak im się za te miłość, opieke odwdzięcza  <mruga>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Wrzesień 05, 2012, 15:41:01 »
Jej po tej sprawie z sektą tak odwaliło. Prawdopodobnie twórcy mieli na celu pokazanie co sekty robią z młodymi ludźmi - no i chyba im się udało.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Wrzesień 10, 2012, 22:00:13 »
Odcinek ciekawy ;)
Bardzo mnie ucieszył widok Magdy ;) Jeszcze bardziej kiedy otworzyła Aśce drzwi w samym ręczniczku, a potem wspaniałomyślnie nimi trzasnęła jej przed nosem ;)

Ale od początku. Zemsta Jana, jakże urocza, jak cudownie, że Aśka została sama. W sądzie zachowywała się jak idiotka ;) No i gdzie oczywiście poleciała z podkulonym ogonkiem? Do Pawełka. Jak dobrze, że była tam Madzia :D

Ulka... Ech, mam nadzieję, że to co Natalia jej powiedziała, do niej choć trochę dotarło. Co ta dziewucha wyrabia?

Problemiki Kini, wywiad z Kajetanem i ta cała sprawa z Dominem średnio mnie obchodzą. Tak samo jak problemy Elki... Choć wątek ze Zbyszkiem całkiem zabawny ;)

Ogólnie - odcinek wysoko - 7/10.

I nawet Maryśkę pokazali. Tak po prostu, żeby się raz na jakiś czas pojawiła, bo szału nie było ;)

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Wrzesień 11, 2012, 07:59:37 »
Ale od początku. Zemsta Jana, jakże urocza, jak cudownie, że Aśka została sama. W sądzie zachowywała się jak idiotka ;) No i gdzie oczywiście poleciała z podkulonym ogonkiem? Do Pawełka. Jak dobrze, że była tam Madzia :D
Piękne zakończenie wątku "słodziutkiej Asi co tyłeczka nie szanuje". Normalnie morda sama mi się śmiała od zeznań Jasia (jakże pięknie motała się na ławie sądowej, a potem chyba dostała schiza), poprzez ogłoszenie wyroku, potem korespondencję z USA ("Zajrzyj, ale chyba piszą, że dziękują ci za współpracę") aż do wizyty u Pawełka. Chytry dwa razy traci. Chciała się "nachapać" - została  z niczym - bo i Jasio pewnie odejdzie, w Stanach jej nie chcą - czyli ze sławy i chwały nici - jednym słowem wiadro zimnej wody na pusty łeb. Piękne. A pani Więdłocha pięknie to zagrała - te miny, spojrzenia, mowa ciała... - tą aktorkę czeka jeszcze wspaniała przyszłość - oczywiście pod warunkiem, że nie utonie w telenowelowym szambie.

Ulka... Ech, mam nadzieję, że to co Natalia jej powiedziała, do niej choć trochę dotarło. Co ta dziewucha wyrabia?
Wyraz twarzy miała taki, jakby Natalia ją co najmniej zmusiła do zastanowienia się - a to już bardzo dużo.

Problemiki Kini, wywiad z Kajetanem i ta cała sprawa z Dominem średnio mnie obchodzą. Tak samo jak problemy Elki... Choć wątek ze Zbyszkiem całkiem zabawny ;)
Z tym, że to uparte ciągnięcie wątku tego "Domina" to kretynizm jak dla mnie.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #24 dnia: Wrzesień 11, 2012, 12:09:32 »
Oooj widok załamanej Aśki - bezcenny! :D
Brawo Jan! <brawo>
Jeszcze ta scena Magda kontra Aśka to była scena odcinka ;)

Reszta taka sobie.
Ta pogadanka Natalii z Ulką była jeszcze ciekawa.
Natalka mądra dziewczyna. Nie to co jej siostra.
Mądrze mówiła. Widać było, że Ulkę to ruszyło.

Ten interes Marka. Hmm.. no cóż pewnie to będzie wielki sukces :P

Elka i ojciec Kingi. Nooo to by była wystrzałowa para <haha>
Kingi i Piotrka nigdy nie lubiłam :P

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Wrzesień 11, 2012, 12:13:39 »
A mnie się coś wydaje, że ten interes Marka to będzie wielka klapa.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Wrzesień 11, 2012, 12:34:36 »
Ta pogadanka Natalii z Ulką była jeszcze ciekawa.
Natalka mądra dziewczyna. Nie to co jej siostra.
Mądrze mówiła. Widać było, że Ulkę to ruszyło.
Może w końcu zadała sobie w duchu jedno pytanie - "O co mi tak właściwie chodzi i co ja chcę tym wszystkim zyskać?". Niechże się opamięta, bo jak tak dalej będzie.... jej tatuś (prawdziwy) to pijaczek i żul, a "ciocia Ania' to manipulantka, morderczyni i kryminalistka. Raczej mierna wizja "rodziny"....

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #27 dnia: Wrzesień 11, 2012, 17:14:06 »
W eMce to przeważnie wszystkie "czarne" charaktery pod wpływem obcowania z członkami rodziny Mostowiaków, jakoś w miarę szybko porządnieją...Ostatnio Elka, nawet Batman nawrócił się i pokazał nowe oblicze samarytanina, pomagając byłej, upadłej kobiecie  <hahaha>. Ciekawe, czy rzeczywiście ma wobec niej "czyste" intencje?
Zresztą tam wszyscy okazują prawie większości bezinteresownie pomocną dłoń...Widocznie to jest misyjne przesłanie tego serialiku....

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Wrzesień 11, 2012, 17:21:44 »
Zgrabny, fajny odcinek. To rzadkość, dlatego aż oczęta swoje otwierałam ze zdumienia.
Oczywiście wątek nr 1 to rozprawa rozwodowa. Mina Aśki bezcenna. Podobnie jak przy drzwiach kiedy otworzyła Magda. Swoją drogą, od kiedy to Magda przyjeżdża do Pawła a nie na Deszczową. Jak mniemam paluszki w tym maczała Kinga?!
Zdumiewające, że Filarski pomimo, iż wiedział już w jakiej branży pracuje Elka, zaprosił ją do domu - nawet beztrosko informując o tym córkę. Tu w grę musi wchodzić chyba prawdziwa depseracja ;) A niech się wiedzie.
No i ostatnia chwila, żeby się Ulka obudziła. Nie pomagały prośby, groźby to może pomoże przemowa od serca koleżanki z "bidula".
Sama końcówka też fajna. Nie mam nic przeciwko i nie muszą czekać do 40-tki. Szczerze mówiąc myślałam, że się Zduński od razu na nią rzuci...a on tylko podał rękę :o Niechta się bratają, bo już dość było tych panienek :P

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Wrzesień 12, 2012, 07:13:22 »
No i ostatnia chwila, żeby się Ulka obudziła. Nie pomagały prośby, groźby to może pomoże przemowa od serca koleżanki z "bidula".
Sama końcówka też fajna. Nie mam nic przeciwko i nie muszą czekać do 40-tki. Szczerze mówiąc myślałam, że się Zduński od razu na nią rzuci...a on tylko podał rękę :o Niechta się bratają, bo już dość było tych panienek :P
No tak, tyle, że Madzia znowu tkwi w jakimś chorym związku z żonatym frajerem i z tego co wiemy - mają być z tego powodu jakieś "jaja". Jeju, co te babki serialowe widzą w żonatych facetach? Przecież taki koleś powinien być ścisłym TABU!