Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 88889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #150 dnia: Grudzień 19, 2012, 06:41:25 »
Kurczę, tych piersi to jej można pozazdrościć, zgrabna jest skubana, że hej ;)
E tam zgrabna. Umiejętnie dobraną garderobą maskuje tłuszczyk, że tak powiem ;) Chociaż..... daj Panie Boże mnie taki "tłuszczyk"..... ;)

Ruda pchająca wózek Tomka i oboje ucieszeni - żenujące... Patrzeć na nią nie mogę.
To było już poniżej wszelkiej krytyki. Ale ta mameja przynajmniej włosy umyła w końcu ;)
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #151 dnia: Grudzień 19, 2012, 08:22:21 »
Mnie wkurzają te wstawki muzyczno-wizualne stolycy, możemy sobie pooglądać jak wyglądają warszawskie autobusy i tramwaje oraz podziwiać panoramę z miejscowych "drapaczy" chmur, aha i jeszcze sielskie widoczki "Grabiny"..To ostatnio jakaś moda lub maniera opanowała reżyserów polskich seriali, czy co??? A może dostają jakąś kasę od Gronkiewicz-Walz za promowanie Warszawki.
A wracając do Muchy...Ciekawe, czy tak ubierają się pracownice MOPS-u na codzień, bo w "Głębokiej wodzie" takich seksownych i dość skąpych strojów raczej nie było, tzn. kobitki w czymś takim nie paradowały po urzędzie..Chyba, że owad nie pracuje w MOPS-ie, tylko w agencji towarzyskiej. <hahaha>
Aha i jeszcze Zośka wylegująca się w bikini na leżaku ...następna "gwiazdka" prezentująca swoje wdzięki, chude to takie, nawet cherlawe -to też była jakoś głupawa z nią scena.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:06:14 wysłana przez grant1 »

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #152 dnia: Grudzień 25, 2012, 21:46:10 »
Odcinek wigilijny obejrzałam dopiero dziś, przez internet. Mam nadzieję, że obejrzałam właściwy ;)
No i... Hm. Taki jakiś bez życia. Choć ucieszyło mnie, że asystencik przy wysyłaniu apelacji dał ciała ;) Choć trochę, ale jednak - mam nadzieję, że chodziło o Piotrusia.
Kaśka prawiąca morały Marcinowi w łazience... Może nie morały, ale nazwanie go dupkiem jak ten odprawił z kwitkiem tę starszą od niego kobietę, było nie na miejscu. Już zapomniała co zrobiła Robertowi? Szybciutko. Do tego te jej żałosne próby - pożal się Boże ćwiczenia na tarasie w celu pokazania się Marcinowi z wiadomej strony... Ech.
Miłe dla oka sceny w Grabinie z udziałem Ewy i Marka. Szkoda tylko, że oczywiście popsują ten wątek wplątując Marka w romans z Anną.
Wścibstwo Baśki jak zwykle irytujące i dalej drażni mnie ten cały Antoś. Mały, hej do przodu, cwaniaczek... Zośka to samo - stara maleńka, Wojtek rozwala płyty w mieszkaniu, a ta siedzi jak ta sierota i nic nie robi.
No jedyny plus dla Gosi i Tomka - urocze sceny na spacerze ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Styczeń 08, 2013, 06:48:24 »
No tak - Zduński jak zwykle kopuluje ze wszystkim co ma długie nogi i na drzewa nie ucieka. Nie wiem tylko czy to bardziej śmieszne czy żałosne. Swoją drogą znaleźli wspaniały sposób na wsadzenie do serialu choć na chwilę każdej panieneczki co to chce zaistnieć i ma znajomych w ekipie - jako kolejną "flamę" Zduńskiego. Swoją drogą niezła zołza - "Ty nie masz weekendów, pracujesz w korporacji a ja jestem twoją szefową".

"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #154 dnia: Styczeń 08, 2013, 07:20:55 »
Zduński kopuluje ze wszystkim co ma ręce i nogi? Ostatnia jego kopulacja miała chyba miejsce z żoną? To nic dziwnego, że sobie chłopak chciał ulżyć w końcu... Za to szefowa chyba używa zdrowo życia - jej rozmowa z szefem była bardzo dwuznaczna... Ale trzeba przyznać, że ładna dziewczyna ;)
Odcinek ogólnie taki jakiś - nijaki. Jak większość ostatnio. Na plus oczywiście Magda - mimo źle podjętej decyzji powrotu do palanta - trochę ją rozumiem.
Minus - sztuczna Mirka w rozmowie z szefem przy jedzeniu pizzy. Jej, jak ta dziewczyna się przy nim spina, patrzeć na to nie można.
No i nie mogę patrzeć na tę całą Zuzę. Podejrzewam, że to ona coś poknociła z sygnaturami akt, byleby tylko doprowadzić do zwolnienia praktykantki.
Ale oczywiście jak to ma miejsce w tym serialu - kolejna przeleci przez studia prawnicze na samych piątkach, potem bez problemu się dostanie na aplikację i sukces gotowy.
Lipa wielka się robi z tego serialu i tyle.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #155 dnia: Styczeń 08, 2013, 10:20:23 »
Ale trzeba przyznać, że ładna dziewczyna ;)
Odcinek ogólnie taki jakiś - nijaki. Jak większość ostatnio.
Lipa wielka się robi z tego serialu i tyle.

I owszem, dziewczyna ładna, ale poza tym, tylko tyle i nic więcej...  Mogłaby z równym powodzeniem reklamować jakąś pastę do zębów, albowiem zęby ma niezwykle białe....
A tak w ogóle, to odcinek pełen "gorących" scen namiętnych pocałunków w wykonaniu serialowych "gwiazd"...Niektóre z nich były niestety raczej żałosne, w szczególności ta z Łukaszem i Zuzą, no i Kingi z Piotrkiem<flaga> Niestety, jak dla mnie, to Żuchewicz jest jakiś taki odpychający, a nawet aseksualny.
Te dwa zdania napisane przez Maleńką, to bardzo celne podsumowanie i w zupełności mogą wystarczyć za komentarz tego, czym od dłuższego czasu "raczą" widzów twórcy tego serialiku....

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Styczeń 08, 2013, 21:46:47 »
Myślałam, że Gośka bardziej da czadu i będzie ostrzejsza w stosunku do Agnieszki... Szkoda, że się nie udało.
Ta też strasznie delikatna - yyy eee yyy - mogła już powiedzieć - stary, jesteś na wózku, nie pomożesz mi już.
W ogóle jaka bezczelność - w progu zgrzyt z Gośką, to ona sobie chce porozmawiać z Tomkiem.
Nie znoszę jej.

Romans Anny z Markiem strasznie naciągany. Sto razy wolę Marka z Ewą. No ale jakżeby inaczej - tu przecież trzeba namieszać.

Już nawet nie pamiętam co tam jeszcze było...

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #157 dnia: Styczeń 09, 2013, 06:47:55 »
Myślałam, że Gośka bardziej da czadu i będzie ostrzejsza w stosunku do Agnieszki... Szkoda, że się nie udało.
Wiesz, ja podejrzewam, ze nawet gdyby sobie w pełni ulżyła werbalnie - to i tak po Rudowłosej Kobiecie by to spłynęło. Bo przecież do tej baby nic nie dociera. Ile to już razy mieli "się z Tomkiem nie spotykać"? No ile? Wielkie mi "Marzenie", taka owaka jej mać ;)
Włosy niemyte, ubrana w jakieś ciuchy ze śmietnika, ryj wiecznie wykrzywiony, oczy w słup.... a jeszcze faceci tak za nią latają, lepią się jak muchy do..... właśnie.

Romans Anny z Markiem strasznie naciągany. Sto razy wolę Marka z Ewą. No ale jakżeby inaczej - tu przecież trzeba namieszać.
Oj lecą "po bandzie", lecą.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #158 dnia: Styczeń 09, 2013, 07:18:03 »
Tylko prosiłabym na przyszłość od powstrzymania się od określania twarzy słowem - "ryj". Mimo mojej niechęci do tej postaci.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #159 dnia: Styczeń 09, 2013, 07:21:49 »
Tylko prosiłabym na przyszłość od powstrzymania się od określania twarzy słowem - "ryj". Mimo mojej niechęci do tej postaci.
Przecież raz, że to nie wulgaryzm, dwa - jest użyte w odniesieniu do postaci fikcyjnej, więc o żadnym "naruszeniu dóbr" mowy tu nie ma. To tak nawiasem mówiąc ;)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #160 dnia: Styczeń 09, 2013, 07:45:57 »
Jednakże jest to określenie niezbyt kulturalne więc na przyszłość prosiłabym tego unikać.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #161 dnia: Styczeń 09, 2013, 07:54:16 »
Jednakże jest to określenie niezbyt kulturalne więc na przyszłość prosiłabym tego unikać.
OK  <ok> ale nieraz się nie można powstrzymać....

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #162 dnia: Styczeń 21, 2013, 21:02:37 »
No święcie byłam przekonana, że Magda z Michałem idą na jakąś romantyczną kolację, jak zobaczyłam jej czerwoną sukienkę. A tu... do pracy jechali... Niesamowite, jak to niektórzy się ubierają do pracy ;)
Kolejno jeśli chodzi o Magdę - zaczynam się przekonywać do tego całego Michała... Może faktycznie nie ma złych wobec niej zamiarów?
Z kolei zazdrość Magdy o Pawełka... No co to było? Bo mi wyglądało na zazdrość.

Szefowa Pawełka nie mogła na siedząco pisać raportu? A nie tak - w pół leżała, w pół siedziała, toć to niewygodne jest...

Marek z Anką. No nie! Nie! I jeszcze raz nie! I coś mi się wydaje, że Ewa zaczyna go cieplejszym uczuciem darzyć.

No i bardzo miło było zobaczyć dziś Artura :)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Styczeń 21, 2013, 21:25:26 »
Ale mnie zrobili w ...  ::) Włączam tv 20:30, a tam środek odcinka. 
No ale nic, skomentuję co widziałam.  ;)
Czy komuś jeszcze zrobiło się przykro z powodu mamy Kingi? No nie wiem, pokłóciła się z facetem, przychodzi do córki, a oni jakieś takie miny strzelali... Ok, rozumiem, że im nie pasowało, ale jakoś tak mi szkoda jej było. Zero wsparcia. 

Magdy nie rozumiem i chyba nigdy mi się nie uda. Zachowuje się jak pies ogrodnika. Nie rozumiem, po co te pretensje do nowej laski Pawła i skąd te wkurzone spojrzenia pełne wyrzutu, skoro gdy z nim mieszkała, nie podjęła żadnej inicjatywy. Chyba że ja o czymś nie wiem, co się zdarzyło?

Szerze mówiąc, myślałam że Marek to do Ewy zawrócił. Jak zobaczyłam tą... twarz Anki, to aż mnie skręciło. M. strasznie głupio postępuje i wydaje mi się, że Anka go kiedyś wyroluje. Nie mam do niej zaufania. A Ewa, jakaś taka rozbita była, jak Marek od niej wychodził.  :-\

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #164 dnia: Styczeń 22, 2013, 13:11:24 »
No święcie byłam przekonana, że Magda z Michałem idą na jakąś romantyczną kolację, jak zobaczyłam jej czerwoną sukienkę. A tu... do pracy jechali... Niesamowite, jak to niektórzy się ubierają do pracy ;)

A co, niech ci nieszczęśnicy, którymi placówka Michała się zajmuje zazdroszczą, niech ta czerwień, ekstra mini, szpile biją po oczach ::) Nie mówię, żeby ubierać się byle jak, ale pewną skromność w takim miejscu wypadałoby zachować.

Co do Marka i jego nowych "miłości" jest mi obojętne z którą się spiknie. To dwa różne typy kobiet.
Ewa, wygląda na to, że ideał, ale znając adrenalinowe potrzeby Marka w związkach, wcale się nie dziwię, że ciągnie go do Anki. Ewa - proza życia, Anka - nieprzewidywalna <szczerzy_sie>

Wątki Kingowo-Mirkowe odrzucają mnie wprost od telewizora. Nuda, że aż strach. Poza tym nie cierpię ludzi pokroju Mirki ("cel uświęca środki"), zaś Kinga to, za przeproszeniem, falki z olejem.

Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski