Odcinek 935.
Łukasz próbuje ukryć przed matką, że nocowała u niego Zuza. 7iO6FKj1Q97 Marta proponuje Andrzejowi, by zaprosili Wiktora na obiad, by podziękować mu za pomoc w sprawie Ani. Budzyński nie jest zachwycony tym pomysłem. Niespodziewanie dołącza do nich Teresa. Ochroniarz przekazuje Marcinowi, że walka z Grimakowem jest ustawiona i powinien się wycofać. Kasia wciąż waha się, czy przyjąć oświadczyny Roberta. Werner opowiada Andrzejowi, że Wojdas oskarżył Jareckiego o podrzucenie mu narkotyków. Gangster został zwolniony z braku dowodów. Wcześniej jednak obciążył zeznaniami także doktora Kazana. Werner ma żal do Budzyńskiego, że ukrył przed nim związek profesora z tą sprawą. Maria prosi Michała, by pomógł Markowi w prowadzeniu chłodni. Łukasz spotyka na ulicy Zuzę tulącą się do jakiegoś chłopaka. Jest załamany. Wieczorem Andrzej przeprasza Martę za swoje zachowanie. Prosi, by dała mu jeszcze jedną szansę.
W M jak miłość odc. 935 (emisja w TVP2 we wtorek, 9.10.2012) Marta proponuje Andrzejowi, by zaprosili Wiktora na obiad, by podziękować mu za pomoc w sprawie Ani. Budzyński nie jest zachwycony tym pomysłem. Podczas wspólnego spotkania jest złośliwy w stosunku do Wiktora. Marta nie kryje swojej wściekłości.
Wieczorem, po powrocie do domu, Andrzej przeprasza Martę za swoje zachowanie. Prosi, by dała mu jeszcze jedną szansę. Marta nie jest w stanie dłużej opierać się mężowi. Wybacza mu zdradę i zaczyna go rozbierać.
- Tak za tobą tęskniłam ... - przyznaje i całuje Andrzeja.
Budzyńscy spędzą razem namiętną noc i w końcu znów będą razem.