Czy w tych ligach są jakieś spadki? 
Są niestety. Właśnie przeczytałam, że AZS UAM Poznań żegna się z I ligą. Noż kurcze, czemu w tej Wielkopolsce same sportowe ciamajdy?! 
Uuuu. To szkoda. Teraz mi się naprawdę przykro zrobiło.
Ale ja już plan mam plan. W przyszłym sezonie pójdę na jakiś mecz oraz ogarnę przy okazji co i jak. Zobaczymy, jak sobie chłopcy radzą.

Halę mają bardzo ładną --->
http://azsuamsiatkarze.poznan.pl/wp-content/themes/azs/img/1.jpgJa wiem tylko tyle, że ostatnio dostałam autograf od Karola Kłosa.

To było całkiem miłe, bo kiedy podał adres to już następnego dnia wysłałam "kopertę w kopercie" i za bardzo się niczym nie przejmowałam (takim sposobem mam też autograł od Piotrka Żyły

). Stwierdziłam, że nie będę pisać żadnego listu, bo on pewnie i tak ma tego po czubek głowy, a nie do końca wiedziałabym też co napisać.

Patrzę kilka dni później, że Karol napisał o tym, by do tych kopert dawać jakieś zdjęcia, bo nie będzie miał się na czym podpisywać. No to sobie pomyślałam, że może być tak, że nie dostanę tego autografu.
I pewnego dnia, kiedy wróciłam zmachana ze szkoły, patrzę, a na biurku leży koperta! Oczywiście, jak to ja, na początku zaczęłam się zastanawiać od kogo to, bo nie poznałam własnego pisma.

W środku była taka fajna pocztówka ze zdjęciem Karola podpisana z dwóch stron. Także bardzo miło.

Tym samym to mój pierwszy autograf i na razie ostatni.