Autor Wątek: Przywitaj się i opowiedz o sobie  (Przeczytany 95959 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Przywitaj się i opowiedz o sobie
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwiec 03, 2012, 20:45:38 »
Nie będę witała każdego z osobna, bo z pewnością bym kogoś pominęła, także witam Was wszystkich baaardzo serdecznie! :buzki: Cieszy mnie niesamowicie, ze już tylu nas tutaj jest i mam nadzieje, ze będziemy często spotykali się w ciekawych dyskusjach! :)

3M, nie przegonimy Ciebie, spokojnie. :D Az tacy źli nie jesteśmy. :th_0girl_dance:
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2012, 14:11:39 wysłana przez Donia »

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #226 dnia: Czerwiec 03, 2012, 20:48:08 »
Hohoho!
Jeszcze rok temu nie pomyślałabym, że tak się sprawy potoczą i nastąpi wręcz obrót o 360 stopni. WOW!
Cieszę się, że kreuje się nowe miejsce, gdzie wspólnie i miło, a przede wszystkim we WŁASNYM gronie spędzimy czas! ;)

Witam nowych użytkowników!  :-*
Matko jako to brzmi! Nowych? A to już przecież forumowe dinozaury, które na szczęście nie wymarły, o! ;D

Offline Jagna

• peczu94
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #227 dnia: Czerwiec 03, 2012, 20:48:29 »
Ooo, 3M! Super, że jesteś i się ujawniłaś, bo po nicku bym Cię nie poznała.  smilie_girl_356
Dobrze widzieć tyle "starych" i całkiem nowych twarzy na tym forum. Bardzo dobrze, że jest miejsce, gdzie mogę Was spotkać, mimo iż ifilm niedługo przestanie istnieć. Mam nadzieję, że z czasem Dyskutuj stanie się naszym ulubionym kącikiem w sieci.  :buzki:

Witojcie wszyscy przybywający!  smilie_girl_114
Kolekcjonujesz swój słoik serc
 i rozrywasz miłość...

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #228 dnia: Czerwiec 03, 2012, 20:58:35 »
Jeszcze rok temu nie pomyślałabym, że tak się sprawy potoczą i nastąpi wręcz obrót o 360 stopni. WOW!

Cyś... 180 stopni chyba... bo 360 to kółko zatacza :P

Ja tylko mam nadzieję, że to nie chwilowy wybuch chęci do dyskusji i że zapał potrwa dłużej niż miesiąc. :)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #229 dnia: Czerwiec 03, 2012, 21:08:55 »
Cyś... 180 stopni chyba... bo 360 to kółko zatacza :P
Tzn. 180 stopni, to nowe forum, a 360 jest równe temu, iż są Ci sami ludzie! :P
Czyli wychodzi tak jakby na to co było. LOL
Taka moja chora logika! ;D

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Czerwiec 03, 2012, 21:20:12 »
Aaa no to jak tak to teraz logiczne. Madzia nie  myśli.  smilie_girl_299
Brakuje mi tu pingwinów :D

Offline Weronika

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #231 dnia: Czerwiec 03, 2012, 21:24:45 »
Cześć 3M! :D

Offline mała

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #232 dnia: Czerwiec 03, 2012, 21:37:28 »
Cześć 3M! :)

Ja też jestem totalnie w "Grze o Tron" zakochana  smilie_girl_124 Oglądasz tylko serial czy czytasz też książki?

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #233 dnia: Czerwiec 03, 2012, 22:20:28 »
Hej Weronika, hej mała :)

Ja też jestem totalnie w "Grze o Tron" zakochana  smilie_girl_124 Oglądasz tylko serial czy czytasz też książki?
Oglądałam tylko serial i to właściwie trochę zostałam zmuszona przez sytuację, ale opłacało się. Podeszłam sceptycznie skończyło się na tym, że 10 odcinków poszło właściwie w 1,5 dnia. :D

Co do książek, ciągle myślę czy zacząć... i jeśli już to czy po obejrzeniu 1 sezonu warto iść od pierwszego tomu, czy zacząć kolejny...
Tylko z drugiej strony takich książek za bardzo nie lubię i nie wiem czy by mnie wciągnęły, no ale serial wciągnął... Dylematy same mam. :D
Jeszcze jedna sprawa to taka, że u mnie w bibliotece są kilometrowe zapisy na nie a nie stać mnie na kupienie wszystkich części...
Z jednej strony ciekawią mnie te książki, ale z drugiej boję się ich. :D

Offline mała

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #234 dnia: Czerwiec 04, 2012, 10:25:45 »
Ja oglądam serial na bieżąco, został już tylko ostatni odcinek 2 serii :) A książki czytam mimo wszystko i nadal są bardzo wciągające(czytam drugi tom). W serialu dużo rzeczy mi umknęło i dopiero po przeczytaniu książki wszystko układa się w jedną uporządkowaną całość.  :)

Zdecydowanie pierwszy tom jest dużo ciekawszy niż drugi. Przy trzeci ludzie podobno mają kryzys.  ;) Ale zbliżają się wakacje i zamierzam mimo wszystko wszystkie części "połknąć" Mam to szczęście, że mam je od kogo pożyczyć, bo również nie byłoby mnie stać na zakup.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #235 dnia: Czerwiec 04, 2012, 10:42:51 »
A co mi tam też się przywitam. Niby krótko byłam na ifilmie, ale zdążyłam się zżyć.
Mam na imię Julita. Trenuję siatkówkę, tańczę. W wolnym czasie czytam, słucham muzyki. No i oczywiście oglądam PM. Oglądam też trochę innych seriali. Ostatnio zaczęłam oglądać starsze filmy. Nie wiem dlaczego, ale strasznie mi się spodobały. Nie lubię o sobie pisać, ale jak każdy to każdy :) :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #236 dnia: Czerwiec 04, 2012, 10:54:37 »
Jeju, ile tu ludzi ciągle i ciągle przybywa :D Nie nadążam! :D

Witam wszystkich serdecznie - mała, Weronika, Truskawka, 3M (chyba szybko do Lisbeth się nie przywyczaję :D) i Jullcia :)

PS. Weronika - w ostatnim czasie wydaje mi się, że widziałam Cię dwa razy :) Jeśli dobrze kojarzę ze zdjęć i nadal masz blond włosy plus byłaś na Blokadzie, a na dodatek jeździsz czasem tramwajami, szczególnie w środy po Gdańskiej - to tak, to na 99% te dwa razy to byłaś Ty :D

Offline Kala

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #237 dnia: Czerwiec 04, 2012, 15:55:46 »
W sumie strasznie sceptycznie podchodzę do wszelkich innych for, ale że zobaczyłam tyle znanych mi osób z ifilmu... Musiałam się zalogować :D
Mam nadzieję, że tutaj utworzy się chociaż trochę podobny klimat, jak na poprzednim forum. ;)

A tak oficjalnie. Witam wszystkich. :)
Mam na imię Kamila, ale wszyscy mówią po prostu Kala i już się do tego przyzwyczaiłam.
Hmmm... Lubię książki - kryminały, romanse, dokumenty, poza tym uwielbiam filmy wojenne, interesuję się II wojną światową. Kocham teatr, atmosferę, która tam panuje, taki bezpośredni kontakt ze sztuką, z artystami.
Kocham zwierzęta, interesuję się biologią. Chciałabym kiedyś pracować ze zwierzętami lub starszymi osobami. Myślę o rehabilitacji.
Oglądam "M jak miłość", "Czas Honoru", "Przepis na życie". Śledzę twórczość Bartosza Porczyka, kocham filmy z Joaquinem Phoenixem.
Na pierwszy post chyba wystarczy. Zresztą nie ma w moich słowach nic szczególnego. ;P Ale jakiś początek (lepszy czy gorszy) musi być. :)

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #238 dnia: Czerwiec 04, 2012, 18:13:36 »
Hej wszystkim nie będę witać każdego z  osobna bo jeszcze mogę pominąć kogoś tylu już nas jest tu .  Nowym użytkownikom życzę miłego udzielania się na forum ; *

Offline Jagna

• peczu94
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #239 dnia: Czerwiec 04, 2012, 18:57:28 »
Kala, a jednak przybyłaś!  smilie_girl_046 I bardzo dobrze, może w końcu podyskutujemy jak ludzie, terrorystko!  smilie_girl_301
Kolekcjonujesz swój słoik serc
 i rozrywasz miłość...