Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 84878 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #180 dnia: Październik 29, 2012, 10:38:31 »
Oglądałm ten mecz, wprawdzie miejscami troche przysypiałam, rozbudziłam sie na "Misji Afganistan" i potem ponownie oglądałam mecz... Myślę że wynik byłby znacznie wyższy, ale po "zaangażowaniu" w grę Mallorci chyba newet Realowi nie chciało się zmieniać w jakikolwiek sposób przebiegu meczu. Chwilami to miałam nawet wrażenie że oglądam trening Realu a nie mecz :-\

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #181 dnia: Listopad 06, 2012, 22:56:53 »
Jaka ulga! Ozil... masz u mnie piwo! Uratował sytuację. Już naprawdę się we mnie kotłowało i nie wiedziałam czy płakać czy wściekać się z tej bezsilności i kolejnych serwowanych spalonych czy innych samobójach. Już nawet mnie komentator denerwował jak ciągle tylko słyszałam "Gotze" i "Reus"pod naszym polem karnym :P Przy tym drugim wolnym chciałam sama wzrokiem odprowadzić tę piłkę do bramki, a zaraz patrzę... boże! Piękna chwila, a mój tata za to się troszkę zdenerwował :D Ja to nie wiem... chyba nigdy nie będziemy kibicować temu samemu zespołowi :D

A teraz muszę ogarnąć całą tabelę jak tam wygląda :)

PS. A tak w ogóle transmisja internetowa zawsze spoko... I połowy to widziałam bez zacinania może jakąś 1/3  i nie dane mi było zobaczyć na żywo 2 z 3 bramek. Ale co tam  8)

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #182 dnia: Listopad 06, 2012, 23:00:23 »
Taaak, Ozil mistrzem tego meczu! I Callejon, jak tylko wszedł, od razu pierwsza akcja na bramkę! No i ta druga połowa piękna. Ale naprawdę Arbeloa wbił samobója? Nie ogarnęłam chyba tego momentu... :/
No nic, szkoda, że nie zwycięstwo, ale przynajmniej pozycję mamy niezachwianą.

A co do przegapiania bramek. Ostatnio, jak Real grał z tym śmiesznym hiszpańskim klubem, włączyłam mecz trochę spóźniona. W każdym razie jak włączyłam, było 0:0. Poszłam na sekundę do kuchni, słyszę krzyk z salonu, więc biegnę i...? 2:0 :o
Niemożliwi byli, dwie bramki dosłownie pod rząd, w ciągu 2 minut!
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.
Dla nikogo nie było ratunku.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #183 dnia: Listopad 06, 2012, 23:12:39 »
Callejon dobry był z tym swoim wejściem, szkoda, że to też na spalonym było :|
Arbeloa wbił samobója niestety. Na powtórce było widać, a potem jeszcze się upewniłam jak mu ją przypisali w statystykach.

Ja to jeszcze miałam czarną wizję przy tym ostatnim rożnym dla Borussi, bo niestety ostatnimi czasy lubimy tam tracić bramki. I prawie się sprawdziło! Aż mi się gorąco zrobiło.

Nie widziałam ostatniego meczu, ale takie bramki zawsze spoko ;) A co do samej sytuacji - to zawsze tak. Oglądasz - nic się nie dzieje (w sensu żadnej bramki), wychodzisz na sekundę i akurat w tym momencie musi paść gol :D

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #184 dnia: Listopad 11, 2012, 22:23:52 »
Ktoś ogląda BBVA? Co się stało CR7 w oko, bo nie widziałam początku?

Nie mam pytań do tego meczu, naprawdę. To, jak wygląda boisko (a myśmy się śmiali z naszego basenu narodowego...), to, że jeśli piłka nie jest rozgrywana w powietrzu to nie ma szans jej podawać, po bo "murawie" się nie toczy, tylko tonie. No i Levante też gra fatalnie, nieczysto... faulują non stop, a potem jeszcze się oburzają za kartki. Dziwne, żeby ich nie dostawali, jak np. łapią królewskich za ramię i przytrzymują... albo kopią w łokieć. ::)
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #185 dnia: Listopad 11, 2012, 22:28:15 »
Te najlepsze ligi jak włoska, hiszpańska czy angielska słyną z gry na granicy faulu, często wręcz przekraczając przepisy, najlepszym prezenterem w lidze hiszpańskiej brutalnego stylu gry jest Pepe, który znajduje wielu naśladowców. Ale do rzeczy - podejrzewam, że zachowanie piłkarzy Levante jest zwykłym aktem frustracji i tyle. Powywalać ich z boiska to może się czegoś nauczą...

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #186 dnia: Listopad 11, 2012, 22:57:40 »
Tego meczu się nie da oglądać, naprawdę. ::) Ja wiem, że jak się NIC nie dzieje, to jeszcze gorzej, ale naprawdę połowa Levante powinna wylecieć z boiska! I nie wiem, czemu sędzia tego nie zrobił. Drą japy, faulują, wygrażają sędziemu i przewracają się jak tylko któryś z Królewskich się do nich zbliży. Hala Madrid, pokażcie tym niedorobionym piłkarzykom co to znaczy piękny football.

JEST 11tka! I kartka. Sędzia się w końcu wkurzył, brawo.

Obronił... :/ Nie wierzę. ::)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #187 dnia: Listopad 11, 2012, 23:18:07 »
i przewracają się jak tylko któryś z Królewskich się do nich zbliży.
Jakby Real tego nie robil... Akurat w tym sa mistrzami. ;)

Jednak czasami istnieje sprawiedliwosc - niesluszy karny to i gola nie ma.

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #188 dnia: Listopad 11, 2012, 23:22:57 »
Jak najbardziej zasłużony karny. Aż dziwne, że tylko jeden. Błagam, to jak jeden z zawodników Levante skoczył na głowę Pepe powinno się skończyć czerwoną kartką! ::)
Najważniejsze, że wygraliśmy! Na takim boisku, mimo tak marnie zachowującego się rywala, mimo kontuzji CR7... HALA MADRID! <3

Offline sysunia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #189 dnia: Listopad 11, 2012, 23:30:42 »
No cóż, uroki futbolu, szczególnie południowego :P

A swoją drogą, oglądał ktoś ostatnie mecze LM? :P W sensie, nie że w ogóle ostatnie tylko te w zeszłym tygodniu? ;) Taki grad goli, aż nie wiadomo było, na który mecz patrzeć :D 'Cudowny' gol Chelsea dosłownie w ostatniej sekundzie meczu czy wielka niespodzianka (i jakże fajna) sprawiona przez Celtic - :D Barca i tak przejdzie dalej, ale przynajmniej nie będzie taka niepokonana, i bardzo dobrze^^

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #190 dnia: Listopad 15, 2012, 12:24:07 »
Wiecie czemu FIFA 13 jest lepsza od prawdziwej piłki?

Polska może zostać nawet mistrzem świata i europy !:P

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #191 dnia: Listopad 15, 2012, 19:38:03 »
Co tam Polska, Ibrahimovic mistrzem świata!
Widzieliście tę cudowną bramkę?

http://www.youtube.com/watch?v=smiIemu8kNQ
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2012, 14:21:38 wysłana przez Caliente »

Offline sysunia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #192 dnia: Listopad 15, 2012, 23:50:03 »
Wiecie czemu FIFA 13 jest lepsza od prawdziwej piłki?

Polska może zostać nawet mistrzem świata i europy !:P

Co zrobi polski kibic, kiedy Polska zostanie mistrzem świata w piłce nożnej?
Wyłączy PlayStation i położy się spać :P

Cal - widziałam, cuudo, fenomenalna :D Tylko dlaczego Anglikom? :(

Offline TomekPopek21

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #193 dnia: Listopad 28, 2012, 14:12:06 »
Ibra bramke roku sypnął a warto podkreślić że to był jego 4 gol z Anglikami w jednym meczu co również zasługuje na szacun. Ciekawe co teraz powiedzą Ci co krzyczeli że Ibra nie powinien grać w reprezentacji Szwecji bo jest indywidualistą i psuję cały team !!!

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #194 dnia: Listopad 28, 2012, 14:45:13 »
Ale wczoraj Kuba strzelił cudną bramkę! ;)

Szkoda tylko, że i tak potem zremisowali...