Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 84883 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #165 dnia: Październik 24, 2012, 21:39:53 »
Jak na razie Real-Borussia 1:1  <jupi>... Lewandowski się pokazał, Ronaldo standardowo, co mecz to gol <skacze>
Czas na chwilę oddechu...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #166 dnia: Październik 24, 2012, 22:02:48 »
Niech sie CR7 nie dziwi, ze kibice innych druzyn go nie lubia, bo te miny i uciszanie naprawde jest irytujace... "Jestem piekny, bogaty i ludzie mnie kochaja". Oczywiscie. ;)

Mecz jak dla mnie az tak emocjonujacy nie jest, wydawalo sie ze bedzie ciekawszy :P

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #167 dnia: Październik 24, 2012, 23:01:12 »
Jestem zbulwersowana. Głupi mecz. Głupia Borussia. Wszystko głupie.
Odegramy się w rewanżu na Santiago!

I tylko nie rozumiem czemu Kaka nie wszedł... :/
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.
Dla nikogo nie było ratunku.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #168 dnia: Październik 24, 2012, 23:19:01 »
Zła jestem! Mogło się skończyć już na tym 1:1, nooooo... Kurde :(
Ale nie jest tragicznie, jeszcze rewanż. Poza tym z grupy wychodzą dwie drużyny, więc dla wszystkich jest miejsce  ;D

Dobre w wygranej Borussi jest to, że Lewy i Piszczek pokazali się z dobrej strony. I, że to właśnie Lewy strzelił bramkę oczywiście ;)

A teraz pójdę na pocieszenie obejrzeć sobie Kubę u Kuby, o. Jak dobrze, że w internecie jest już wszystko i spokojnie można nadrabiać to co się chce ;3

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #169 dnia: Październik 24, 2012, 23:22:18 »
Sialalalalala, tak, tak, tak! :D Tak mialo byc! Brawa dla Borussi, ktora dzisiaj grala o lepiej niz Real, naprawde! ;)
Obawialam sie, ze Borussia zagra tak jak w meczu z Schalke, w ktorym byla baardzo slaba, ale na szczescie moje obawy sie nie potwierdzily :D Mam nadzieje, ze rowniez w rewanzu Dortmund zagra tak jak dzisiaj i zgarnie 3pkt... I choc wiem, ze to malo prawdopodobne, nie zdziwilabym sie jednak, jakby Real nie wyszedl z grupy. W koncu "wszystko sie moze zdarzyc"... ;)

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #170 dnia: Październik 24, 2012, 23:26:25 »
Poza tym z grupy wychodzą dwie drużyny, więc dla wszystkich jest miejsce  ;D

Tak, dla Realu i Manchesteru City! Żebym mogła zobaczyć jak Hart broni. <3
Nie no, nie wydaje mi się, żeby Real mógł nie wyjść z grupy, ale kurczę, jednak fajnie by było utrzymać to pierwsze miejsce, a nie taka lipa. No i jak zwykle boli mnie to, że Real grał LEPIEJ, 61% posiadania piłki, więcej prób na bramkę a w wyniku tego nie widać. Tragiczny błąd Pepe zaważył na tym pierwszym golu. Aaaa, zła jestem jak diabli.

P.S.
Coraz bardziej rozumiem kiboli, którzy się biją po meczach. Tak mnie niesamowicie denerwują ludzie, którzy się cieszą ze zwycięstwa naszych rywali!!
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #171 dnia: Październik 24, 2012, 23:32:18 »
I choc wiem, ze to malo prawdopodobne, nie zdziwilabym sie jednak, jakby Real nie wyszedl z grupy. W koncu "wszystko sie moze zdarzyc"... ;)
Dobra, dobra. Ty już nie filozofuj  ;D
Nic się nie zdarzy, Real wygra u siebie w rewanżu i wyjdzie z grupy. Amen.  Powiedziałam ja, sandi  :D

Caliente - nieee, ja jednak będę za Borussią, bo tam są nasi. Niech też wyjdą z grupy :D

Moje osobiste wrażenie jest takie, że Real coś zgasł jakby w drugiej połowie. A szkoda, bo może byśmy odrobili. A błąd Pepe - racja, KOSZMAR :<

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #172 dnia: Październik 24, 2012, 23:40:18 »
I choc wiem, ze to malo prawdopodobne, nie zdziwilabym sie jednak, jakby Real nie wyszedl z grupy. W koncu "wszystko sie moze zdarzyc"... ;)
Dobra, dobra. Ty już nie filozofuj  ;D
Nic się nie zdarzy, Real wygra u siebie w rewanżu i wyjdzie z grupy. Amen.  Powiedziałam ja, sandi  :D
Oj tam, oj tam ;D Po ostatnim meczu Barcy zaczelam wierzyc w cuda, wiec niezdzwiliabym sie, naprawde ;D

Chetnie zobaczylabym i Borussie i Manchester City w fazie pucharowej, ale znajac zycie wyjdzie rowniez Real, bo pomimo wiary w cuda, jednak no... :D Albo bedze ogromne zaskoczenie i wyjdzie Ajax, ktory dzisiaj pokonal City 3:1! ;) Niech juz sie konczy ta faza grupowa, bo jestem strasznie ciekawa jak to wszystko bedze dalej wygladalo, w grupie D szczegolnie ;D

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #173 dnia: Październik 24, 2012, 23:48:58 »
P.S.
Coraz bardziej rozumiem kiboli, którzy się biją po meczach. Tak mnie niesamowicie denerwują ludzie, którzy się cieszą ze zwycięstwa naszych rywali!!
Hehehe, Cal :D
Ale serio to najgorsi są tacy, którzy jeszcze specjalnie prawie wykrzykują ci wynik w twarz albo ciesząc się robią jednocześnie jakieś docinki na temat przegranej albo cieszą się w taki irytujący sposób, jakby bardziej cieszyła ich przegrana rywala niż wygrana swojego zespołu. Wtedy poziom agresji: full i myśli pt: "człowieku.umrzyj."  -.-

No wiadomo, cuda się czasem zdarzają, ale nie tym razem. Nie nie nie :)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #174 dnia: Październik 25, 2012, 08:49:16 »
A gdzieś w necie można zobaczyć mecz BVB - Real? Bo wczoraj wkurzyło mnie niemiłosiernie TVP, że pokazali skrót meczu Ajax - City a nie BVB - Real, bo ten drugi wg mnie był ciekawszy i TVP powinna go pokazać chociażby ze względu na dwójkę naszych rodaków.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #175 dnia: Październik 25, 2012, 13:55:50 »
Sialalalalala, tak, tak, tak! :D Tak mialo byc! Brawa dla Borussi, ktora dzisiaj grala o lepiej niz Real, naprawde! ;)
Obawialam sie, ze Borussia zagra tak jak w meczu z Schalke, w ktorym byla baardzo slaba, ale na szczescie moje obawy sie nie potwierdzily :D Mam nadzieje, ze rowniez w rewanzu Dortmund zagra tak jak dzisiaj i zgarnie 3pkt... I choc wiem, ze to malo prawdopodobne, nie zdziwilabym sie jednak, jakby Real nie wyszedl z grupy. W koncu "wszystko sie moze zdarzyc"... ;)
Podpisuję się po tym! :D
Strasznie mnie denerwuje Real, sama nie wiem dlaczego, nie trawie tego klubu, może dlatego, że zawsze wyglądają na takich pewnych i lekceważących inne kluby. Szkoda tylko, że gra tam Casillas i Alonso.
Wynik jest dla mnie satysfakcjonujący. Brawo Borussia!

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #176 dnia: Październik 25, 2012, 15:10:25 »
A gdzieś w necie można zobaczyć mecz BVB - Real? Bo wczoraj wkurzyło mnie niemiłosiernie TVP, że pokazali skrót meczu Ajax - City a nie BVB - Real, bo ten drugi wg mnie był ciekawszy i TVP powinna go pokazać chociażby ze względu na dwójkę naszych rodaków.

Przecież TVP transmitowało mecz BVB - Real... Czy ja źle zrozumiałam tego posta?
Co do meczu w internecie, właśnie nie znam strony, gdzie można archiwalne rozgrywki oglądać, a chętnie bym parę rzeczy nadrobiła, więc jak ktoś, coś... to ja chętnie :)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #177 dnia: Październik 25, 2012, 15:24:19 »
Dobrze zrozumiałaś tylko ja głupi wczoraj o meczu zapomniałem i oglądałem NDiNZ :)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #178 dnia: Październik 26, 2012, 22:16:15 »
Zbigniew Boniek nowym prezesem PZPN. Może on uzdrowi to bagno, zwłaszcza,że dobrze kumpluje się z Platinim.

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #179 dnia: Październik 28, 2012, 23:22:31 »
Ależ Real zmiażdżył Mallorcę... 5:0, ostatni gol w doliczonych dwóch minutach do czasu podstawowego. :D
Higuain, Ronaldo, Higuain po podaniu Ronaldo, Ronaldu po podaniu Higuaina, Callejon. Piękne bramki, zwłaszcza druga w kolejności, czyli pierwszy gol Ronaldo. Mallorca nie grała źle, po prostu nie grała w ogóle.
Szkoda tylko, że Marcelo nadal nie może grać :( Mam nadzieję, że chociaż Khedira się w miarę szybko wykuruje i wróci na boisko.