Autor Wątek: Piłka nożna  (Przeczytany 84941 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Piłka nożna
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:41:09 »
Nie wiecie czy może jest transmisja na necie?
Jest, na pewno ;) Musisz poszukać sobie przed meczem jakiegoś dobrego linku np. na meczyki.pl ;)

Ja tam jestem nieodwołalnie za Barcą  <zauroczony>
Żółwik! ;)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:44:40 »
Znalazłam kilka, ale obawiam się, że transmisja będzie w innym języku. :(

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpień 29, 2012, 20:50:50 »
Znalazłam kilka, ale obawiam się, że transmisja będzie w innym języku. :(
Jeśli chodzi o meczyki, to tam przy linkach gdzie jest flaga Polski na pewno jest po polsku ;) A przynajmniej powinno być ;)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpień 29, 2012, 22:57:07 »
I jak tam El Classico? :P

http://www.youtube.com/watch?v=qgqAcj38DT0&feature=related piękny gest 2 potęg hiszpańskich :) Zrobili to piłkarze RM solidaryzując się z Jerzym Dudkiem.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 30, 2012, 00:39:06 »
Nie tak to miało wyglądać :( To Barca miała dzisiaj wygrać, to przecież Barca miała dzisiaj świętować na Santiago Bernabeu! :(
Szkoda tylko, że to nie była ta Barca, którą mogliśmy oglądać w zeszłym tygodniu. Defensywa grała momentami strasznie, cieszy mnie postawa Valdesa, który akurat dzisiaj zagrał dobry mecz, a przy obu golach zawiniła obrona. Kto wie, czy mecz nie wyglądałby inaczej, gdyby Adriano nie otrzymał czerwonej kartki lub gdyby grał Alves... Ale gdybanie nic już nie pomoże. Niestety. :(

Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Realowi wygranej...

<placze>

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpień 30, 2012, 10:25:15 »
Jak widać Mourinho udowadnia, że zasługuje sobie na przydomek "Only one" (jedyny) :)

A fanom Barcy pozostaje się tylko cieszyć, że Higuain wczoraj tak pudłował. A w ogóle czemu nie było Puyola? Bo oglądałem od drugiej połowy i widziałem Xaviego z opaską kapitańską

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpień 30, 2012, 11:09:56 »
Fantastycznie! :D

Pierwsza połowa to w ogóle miód, w drugiej Barca zaczęła lepiej grać i częściej była pod bramką Realu, więc już chciałam, żeby ten sędzia w końcu gwizdnął koniec meczu ;D Ale ogólnie mecz był bardzo fajny, naprawdę. Bardzo podobał mi się gol Ronaldo, za to bolały mnie te niewykorzystane sytuacje Higuaina, o których pisze Alden. Facet miał przecież chyba z 4 czy 5 takich okazji  :P Oj Gonzalo Gonzalo...

Puyol z tego co się orientuje miał jakaś kontuzję niedawno (złamana kość policzkowa bodajże), ale nie wiem czy to z tego powodu dalej pauzował czy coś innego.

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpień 30, 2012, 11:12:47 »
HURRA!!! :D
Piękny wynik, piękna robota Casillasa, i tylko tak jak mówicie - szkoda zmarnowanych szans Higuaína... bo było ich naprawdę dużo!

A tak ze spraw okołomeczowych - nie wkurzali Was komentatorzy? Nosz, nie mogłam ich znieść, zwłaszcza w pierwszej połowie ::) Na boisku akcja za akcją a oni pieprzą farmazony.
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.
Dla nikogo nie było ratunku.

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpień 30, 2012, 11:47:59 »
A kto komentował w ogóle wczoraj? Momentami byli deprymujący... Szpakowski jaki jest taki jest, ale mniej więcej orientuje się co się dzieje na boisku. Choć i tak dla mnie lepszy jest Borek

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpień 30, 2012, 12:22:08 »
Aj, niepocieszona jestem po tym meczu. Barcy coś nie poszło.. ale przecież nie mogą zawsze wygrywać, Realowi też się coś należy ;D
Ale bramka Messiego - G E N I A L N A! <3
Żałuję tylko, że Vilanova nie wpuścił na boisko Villi, wtedy mogło wszystko inaczej wyglądać ;D

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpień 30, 2012, 12:52:06 »
Jej, Alden, bij zabij, a nie przypomnę sobie nazwiska komentatora... W każdym razie jak powiedział, że "wypada się cieszyć z bramki Barcelony" to już odpadłam ;D Zabrzmiało to jakby to była jakaś kara... tak jak "wypada" iść na urodziny nielubianej ciotki :D
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpień 30, 2012, 14:37:36 »
Zgadza się, sandi ;) Puyol ma złamaną kość policzkową ;)

Jeśli chodzi o komentatorów to naprawdę byli straszni. :D Ja z kolei nie wytrzymałam jak jeden z nich nazwał Pique Busquetsem. :D Wydaje mi się, że kto jak kto, ale komentator powinien orientować się jak wyglądają zawodnicy. Rozumiem gdyby się pomylił podczas meczu jakichś słabych drużyn, ale nie tak podczas meczu dwóch potęg futbolowych ;)

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpień 30, 2012, 22:04:09 »

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpień 30, 2012, 22:41:17 »
Jeśli chodzi o komentatorów to naprawdę byli straszni. :D Ja z kolei nie wytrzymałam jak jeden z nich nazwał Pique Busquetsem. :D

Taaak! ::) Tym bardziej, że komentatorzy mają ekrany, na których widzą to samo co widzowie. A ten moment, w którym on się pomylił, to było zbliżenie na Pique - twarz, koszulka, napis na plecach... No błagam! Żeby to było w czasie gry, gdzie jest dużo piłkarzy w jednym miejscu, to ok, można się pomylić... ale coś takiego?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpień 31, 2012, 12:52:23 »
http://sport.interia.pl/barcelona-real/news-andres-iniesta-najlepszym-pilkarzem-europy,nId,631742

To tylko cieszy :) Iniesta sobie zasłużył na tę nagrodę.
Oczywiście, że cieszy! I to nawet baardzo! ;) Komu jak komu, ale Andresowi się ta nagroda należała.
Messi i CR7 - również świetni piłkarze, ale dla mnie to Iniesta jest najlepszy. ;)