Autor Wątek: Nowinki techniczne  (Przeczytany 24346 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
Odp: Nowinki techniczne
« Odpowiedź #75 dnia: Styczeń 25, 2013, 16:32:01 »
hej mam pytanie czy ktoś z was ma może telefon samsung galaxy mini II i wie jak go skonfigurować w plusie ?

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #76 dnia: Styczeń 25, 2013, 17:43:17 »
Ja generalnie jestem wierna marce Creative :) I mp3, i mp4 eksploatowane do granic... i bez najmniejszego zarzutu :) Zresztą Creative się specjalizuje w muzycznych gadżetach - słuchawki, odtwarzacze, głośniki - chociażby dlatego warto zaufać ;)

Znaczy nie, że mam coś do jabłuszek - no może poza tym, że dla mnie ich cena nie jest adekwatna do jakości :)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #77 dnia: Styczeń 25, 2013, 17:49:35 »
Znaczy nie, że mam coś do jabłuszek - no może poza tym, że dla mnie ich cena nie jest adekwatna do jakości :)
True, niestety. ;)
Jestem zadowolona z mojego macbook'a, ale chyba drugi raz kupiłabym inny sprzęt o lepszych parametrach w tej cenie. :P
Choć są różne, fajne aplikacje na MAC OS'a, np. photobucket udostępnia folder, który jest na laptopie na moim internetowym koncie. ;)
Przez co nie muszę hostować tylko mam od razu link do danej grafiki. :D

Offline Fabienne

• Music whore.
  • Pink Cadillac
  • Crazy people should not be left alone.
« Odpowiedź #78 dnia: Luty 17, 2013, 22:24:20 »
Miało być zwykłe, proste mp3, skończyło się na jabłuszku :D
Fab zawsze czujna i na straży.  <smiech>  <buziak>

No ale ej... te starsze iPody wcale nie są skomplikowane, ani drogie, a są bardzo dobre, więc dlaczego by nie skorzystać z okazji?
A przy okazji jakie ładne :D <3  <serduszko>

E tam, laski ja jestem bardzo zadowolona zarówno z iPhone 4 jak i iPod 3G i Wam powiem szczerze że bym nie zamieniła już teraz ani telefonu ani sprętu grającego na coś nie od Apple ;) telefon eksploatuję na maksa i jest mega przydatny do wszystkiego. A przede wszystkim przydatny w obsłudze.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #79 dnia: Marzec 02, 2014, 21:48:27 »
Mam problem z telefonem, dokładnie HTC Desire X.
Jakiś czas temu zaczęłam się męczyć z przyciskiem włączania/wyłączania i odblokowywania/zablokowywania telefonu. Trudno było go wcisnąć, działał po kilku próbach. W końcu całkiem padł i komórki za nic nie mogę włączyć, bo wyczerpała mi się bateria. Przycisk jest całkowicie zepsuty, próbowałam go wciskać różnymi przedmiotami, nic. Szukam jakiegoś programu, który mogłabym ściągnąć na komputer i za pomocą USB odpalić telefon, czy ktoś potrafi mi pomóc? Albo czegokolwiek, bo jestem strasznie sfrustrowana, bardzo go lubiłam i miałam dopiero kilka miesięcy...

Dodam, że oddawałam do serwisu, dostałam po jakimś czasie z powrotem z informacją, że nie mogą zamówić przycisku bo coś tam. Także to odpada...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Marzec 02, 2014, 22:13:59 »
China doll, ale skoro masz go dopiero kilka miesięcy to rozumiem, że telefon jest nadal na gwarancji? Skoro nie potrafią go naprawić niech Ci dadzą nowy. To jest ich obowiązek, przecież nie mogą Cię zostawić z zepsutym guziczkiem w telefonie, tłumacząc że nie mogą zamówić jednej małej części. Moim zdaniem nie powinnaś dać się tak zbyć i naciskać na serwisantach, aby to naprawili. Innego wyjścia nie ma.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #81 dnia: Marzec 04, 2014, 16:42:45 »
Jest jeden haczyk. Nie wiem, czy przyjmą, bo kilka osób już przy tym kombinowało.  :P Nie mniej jednak odrobinę mnie odważyłaś, powalczę trochę. :D

Offline Łukasz

• Forumowy Informatyk
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Lipiec 06, 2014, 13:16:38 »
china doll, kilka miesięcy minęło i jak się sprawa potoczyła?
"Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania" Aleksander Wielki