Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #105 dnia: Lipiec 06, 2012, 13:38:10 »
Ej dziewczyny wiecie jak to fajnie wygląda. Naprawdę to był bardzo, ale to bardzo dobry pomysł.  :D
No to widzę, że nasza grupa A&M się powiększa. Normalnie serce się raduje. Tylko teraz są wakacje. Co byście powiedzieli na mały maraton jak na ifilmie?  <usmiech>
No właśnie chyba tylko Klaudia ja jestem trochę mały nie ogarnięty człowiek, i mnie trzeba wszystko dosadnie tłumaczyć  smilie_girl_101

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #106 dnia: Lipiec 06, 2012, 13:47:37 »
Jeśli chodzi o maratonik to ja jestem zawsze ZA ;) Byleby tylko dobrać taki termin, w który mogłoby pojawić się jak najwięcej osób. Pod tym względem zawsze najlepiej sprawdzały się weekendy, ale nie wiem...są wakacje, w weekendy często chce się gdzieś pójść, dlatego ja prędzej byłabym za jakimś dniem typu czwartek, chociażby najbliższy, czyli 12 lipca.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #107 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:41:07 »
Co do maratonu również jestem jak najbardziej za, ale nie w następnym tygodniu, wyjeżdżam w poniedziałek i wracam dopiero 15, także może po 16?  Ale oczywiście jak większości będzie pasował ten 12 to oglądajcie beze mnie, a ja kiedyś nadrobię zaległości!  smilie_girl_356

Jeeeej, Koniczynko bardzo się cieszę, że za jakiś czas zechcesz się dołączyć do naszych dyskusji, fajnie jak kolejne osoby zaczynają się interesować daną parą.  smilie_girl_301

Justek zaraz zmodyfikuję pierwszy post i dorzucę kilka odcinków.  :zawstydzony1: I śliczny a'la bannerek.  smilie_girl_160

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #108 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:49:09 »
O fajnie, że Klaudia napisałaś o tym "a'la bannerku, bo wcześniej go nie było. Prześliczny jest smilie_girl_159

Mi niestety też nie pasuje 12  :-\ wyjeżdżam wtedy akurat do cioci na trzy dni. Może właśnie 16? Bo mi wtedy też by pasowało. No chyba, że jednak by był ten 12 to jakoś może by mi się udało u cioci na komputer wejść.

Jeeeej, Koniczynko bardzo się cieszę, że za jakiś czas zechcesz się dołączyć do naszych dyskusji, fajnie jak kolejne osoby zaczynają się interesować daną parą.  smilie_girl_301
Co raz więcej osób pociąga nasz ukochana para  :th_0girl_dance:

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #109 dnia: Lipiec 06, 2012, 18:19:07 »
Co byście powiedzieli na mały maraton jak na ifilmie?  <usmiech>

Ja jestem za  :th_0girl_dance: Obecnie jestem prawie cały czas w domu więc mogę w każdej chwili  smilie_girl_356 Zresztą Klaudia wie, że ja jestem zawsze chętna jeśli chodzi o sprawy A&M  smilie_girl_321

Musiałam tym się z Wami podzielić. Może to będzie mały OT, ale muszę Wam powiedzieć, że macie dobry pomysł z tymi odcinkami i krótkimi opisami. Zaglądam tu od pewnego czasu, czytam i doszłam do wniosku, że muszę sobie prześledzić wątek A&M. Dlatego niezmiernie się ucieszyłam gdy dziś przeczytałam o tym pomyśle. Myślę, że to bardzo pomoże osobie takiej jak ja, która chciałaby poznać tę historię głębiej a nie chciała oglądać wszystkich odcinków PM. Dziękuję, super pomysł. Mam nadzieję, że już niedługo (jak będę miała więcej czasu niż w obecnych dniach) będę mogła włączyć się do rozmowy i po wakacjach, śledzić na bieżąco wątek  smilie_girl_307

Czekam na to aż dołączysz do naszej dyskusji  <usmiech> Jeden sympatyk A&M więcej a wszyscy mamy taką radochę smilie_girl_149 Miło popatrzeć jak nas przybywa.
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #110 dnia: Lipiec 06, 2012, 18:25:33 »
nie wiem, czy widziałyście, ale na superseriale.pl pojawiła się notka o ślubie Emilki i Bartka i Wiktorii i Ryśka i mam wrażenie, że na 1 zdjęciu jest Marek :) ale chyba bez naszej Anetki :( chyba Anetka została z dziećmi <3 (jedyne pocieszenie). No, ale może gdzieś się ukryła :)

ja już chce nowe odcinki! zróbcie coś!a na maraton też się chetnie piszę! :)

swoją drogą mogłaby się pojawić jakaś notka i zdjęcia z Anetą i Markiem z nowego sezonu!  smilie_girl_231

Okej, już widzę w innym dziale pojawiło się o ślubie! wybaczcie- jeszcze trochę nie ogarniam  :zawstydzony1:

Ponieważ na forum nie ma automatycznego łączenia postów, pozwoliłam sobie złączyć je w jeden.
Na przyszłość jednak proszę, by edytować swój poprzedni post, zamiast pisać jeden, pod drugim.
EdySziA
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 18:47:15 wysłana przez EdySziA »

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #111 dnia: Lipiec 06, 2012, 19:40:56 »
Maraton-jeśli pora bd mi odpowiadała to dołączę z przyjemnością :) Tylko błagam, żeby to nie było w 30+ st. C, bo i ja, i mój laptop się roztopminy albo usmażymy :D.

A co do numerów odcinków-rewelacja. Bardzo przydatne :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #112 dnia: Lipiec 06, 2012, 19:48:46 »
Myślę, że maraton i tak odbyłby się w godzinach wieczornych, bo wiadomo wcześniej to każdy jest zajęty a i nie chce się siedzieć w taki upał przy komputerze/laptopie :) tylko trzeba ustalić datę, wolicie w weekend czy może jakoś na tygodniu?

A co do numerów odcinków-rewelacja. Bardzo przydatne :)
O taak! Justek miała bardzo dobry pomysł  :bravojs0: ale prosimy gdyby ktoś jeszcze miał gdzieś jakoś zapisane inne odcinki niżeli te które się już tutaj pojawiły to dajcie znać, będzie szybciej i sprawniej.  smilie_girl_120

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #113 dnia: Lipiec 07, 2012, 00:21:45 »
Ej, ej! Ja np. nigdy nie oglądałam odcinków 1421 i 1422 (a przynajmniej tego pierwszego, ten drugi kojarzę, acz niedokładnie)- tylko z Waszych opowiadań wiedziałam, że to tak się zaczęło, ale jakoś nigdy nie zebrałam się, aby poszukać które to były odcinki, tak więc dzięki, Klaudia, że je dodałaś do listy. W każdym razie super było to teraz obejrzeć. Jestem zdecydowaną fanką Kaśki, jego rozmowa z Anetą...cudowny poprawiacz humoru, mała rzecz, a jak cieszy! :th_girl_haha: No i Aneta...czy tylko ja jestem taka dziwna, że już w momencie ich rozmowy w BarBarianie wyczuwam chemię między nimi? I to spojrzenie Anety, uśmiech...takie...ummm...  :wub: I tu też się uśmiałam: "jesteście jak bracia", hahahaha  :laie_67:
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2012, 10:12:35 wysłana przez Justek »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #114 dnia: Lipiec 07, 2012, 12:23:54 »
Ej, ej! Ja np. nigdy nie oglądałam odcinków 1421 i 1422 (a przynajmniej tego pierwszego, ten drugi kojarzę, acz niedokładnie)
To widzisz mamy pierwsze dwa odcinki do maratonu  :th_girl_haha:

A ja pomału nadrabiam zaległości i jestem po 1515 odcinku  smilie_girl_356 niby za dużo ich nie było, ale za to scena w której to Aneta jest niby zła, niby zawiedziona jest super! Wiadomo myślała, że Marek wszystko powiedział Kindze, a on tak sprytnie uciekał od tego tematu, ale dobrze, że w końcu się o wszystkim dowiedziała! Myślałam, że będzie zła, rozczarowana po jej pierwszej reakcji na wiadomość o tym, że Marek chodzi na bankiety własnie z Anetą, ale nie. Ucieszyła się, przynajmniej ja tak to odebrałam. Tylko brakowało mi jeszcze tego, żeby Marek powiedział jej, że w jej pokoju jest garderoba Anety, bo jak wróci to może być niemile zaskoczona.  :th_girl_haha:

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #115 dnia: Lipiec 07, 2012, 13:03:59 »
No właśnie no to na 100 oglądamy 1421 i 1422  <usmiech>
Jakie jeszcze proponujecie ? :D

A ja pomału nadrabiam zaległości i jestem po 1515 odcinku  smilie_girl_356 niby za dużo ich nie było, ale za to scena w której to Aneta jest niby zła, niby zawiedziona jest super! Wiadomo myślała, że Marek wszystko powiedział Kindze, a on tak sprytnie uciekał od tego tematu, ale dobrze, że w końcu się o wszystkim dowiedziała! Myślałam, że będzie zła, rozczarowana po jej pierwszej reakcji na wiadomość o tym, że Marek chodzi na bankiety własnie z Anetą, ale nie. Ucieszyła się, przynajmniej ja tak to odebrałam. Tylko brakowało mi jeszcze tego, żeby Marek powiedział jej, że w jej pokoju jest garderoba Anety, bo jak wróci to może być niemile zaskoczona.  :th_girl_haha:
No to nieźle Ci idzie, nadrabiaj nadrabiaj. <usmiech>
Według mnie odcinek był udany. Teraz jakoś się zastanowiłam, że mogła by być rozmowa tej trójki, bo skoro ona tak ucieszona był no to mogli by ich pokazać. To ktoś już chyba mówił.
Masz racje mógł by wspomnieć właśnie o tej garderobie. Chyba, że myśli, że się dowie telepatycznie? :th_girl_haha:

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #116 dnia: Lipiec 07, 2012, 13:21:00 »
Aż sobie ten odcinek włączyłam i na poprawę nastroju wysłuchałam znów historii Marka o ludziach jako zwierzętach stadnych  :th_girl_haha: Ale co by nie mówić, trzeba Markowi przyznać, że pięknie to powiedział: "jest w moim życiu ktoś, to daje mi dużo szczęścia i tym kimś jest Aneta"   smilie_girl_321 Szkoda, że Aneta tego nie słyszała, uroczo mogłaby zareagować :D Tak jak już pisałam- ten odcinek rozczarował mnie brakiem sceny A&M, takiej na koniec, podsumowującej wszystko. Nie musiałaby być długa, ale po prostu BYĆ jakakolwiek, a nie tak o... :P

Poza tym właśnie...z jednej strony też mnie to zdziwiło, że nie powiedział jej o tym, że nie ma już pokoju i pomyślałam sobie, że to mogłoby być tematem jakiegoś sporu, gdy Kinga wróci, ale z drugiej strony- nie wydaje mi się, aby scenarzyści wpadli na taki głupi pomysł. Kinga i tak zapewne nie będzie się pchała do tego mieszkania, bo jakby to wyglądało? Mają trzy pokoje, a osób by było...czworo dorosłych i trójka małych dzieci :P Nie ma szans, aby się pomieścili, nawet jakby tej garderoby tam nie było. Kinga z Adamem i dwójką dzieci musiałaby zajmować jeden pokój, a doskonale pamiętamy, że ten pokoik Kingi zbyt wielki nie jest. Dlatego wydaje mi się, że jak przyjadą to osiądą na swoim i tyle. Nie będą się wtrącali w życie Marka i Anety.

Moim zdaniem te odcinki są mało istotne, aby je oglądać na maratonie. Według mnie lista naszego pierwszego maratonu (bo są wakacje, więc wnioskuję, że potem będzie można zrobić drugą lub nawet trzecią odsłonę?) powinna wyglądać tak:

1433
1434
1460
1467
1468

To jest taniec + pierwszy pocałunek (1), odcinek po tym (2), potem Aneta pomagająca Markowi z Danusią i jego pytanie, czy mogliby kiedyś być razem, przyjacielski pocałunek (3)...no i dwa "słynne odcinki" (4 i 5), którymi bym zamknęła pierwszą część ;)

Offline Czekolada

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #117 dnia: Lipiec 07, 2012, 14:57:49 »

Moim zdaniem te odcinki są mało istotne, aby je oglądać na maratonie. Według mnie lista naszego pierwszego maratonu (bo są wakacje, więc wnioskuję, że potem będzie można zrobić drugą lub nawet trzecią odsłonę?) powinna wyglądać tak:

1433
1434
1460
1467
1468

To jest taniec + pierwszy pocałunek (1), odcinek po tym (2), potem Aneta pomagająca Markowi z Danusią i jego pytanie, czy mogliby kiedyś być razem, przyjacielski pocałunek (3)...no i dwa "słynne odcinki" (4 i 5), którymi bym zamknęła pierwszą część ;)

Uważam, że te numery odcinków jak najbardziej Ok ;) Jestem za żeby je oglądać tym bardziej, że są one dość istotne jeżeli chcemy śledzić watek A&M. Do tej listy dodałabym od siebie jeszcze odnicek 1453 albo 1454 nie pamiętam w tym momencie dokładnie numeru, ale chodzi mi o odcinek w którym Aneta wraca z Cypru i tak pięknie przeprasza Marka  smilie_girl_321 Nie wiem dlaczego, ale ten odcinek zapadł mi głeboko w pamięci.

Często łapię się na tym, że na związek Anety i Marka patrzę trochę przez pryzmat związku Anety z Janem. Może dlatego, że dla mnie Aneta tak jakby dalej jest z Janem ;) Codzienne ogladanie odcinków wesela Antoniego i Natalii. smilie_girl_159 Przyznam, że nie pomyslałabym nigdy że zafascynuje sę tak bardzo jakąś fikcyjna parą. Cóż poradzę przeżywam rozsterki Anety i Marka no i oczywiście Anety i Jana bo nadal oglądam tak jakbym to ja była na ich miejscu, ale chyba za to KOCHAM TEN SERIAL.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #118 dnia: Lipiec 07, 2012, 20:09:52 »
Aż sobie ten odcinek włączyłam i na poprawę nastroju wysłuchałam znów historii Marka o ludziach jako zwierzętach stadnych  :th_girl_haha: Ale co by nie mówić, trzeba Markowi przyznać, że pięknie to powiedział: "jest w moim życiu ktoś, to daje mi dużo szczęścia i tym kimś jest Aneta"   smilie_girl_321 Szkoda, że Aneta tego nie słyszała, uroczo mogłaby zareagować :D
Do ostatniej chwili myślałam, że Aneta przyjdzie do kuchni, że ucieszy się z tego, iż Marek po pierwsze powiedział wszystko Kindze, a po drugie, że tak słodko o niej mówił, ale niestety po raz kolejny się rozczarowałam.

1433
1434
1460
1467
1468

Może masz rację tamte odcinki nie są najważniejsze, aczkolwiek bardzo je lubię  :th_girl_haha: jeżeli chodzi o uzupełnienie powyższej listy to dodałabym tak jak proponowała Julcia odcinek 1453 uwielbiam te przeprosiny Anety, to mizianie po policzku jeszcze jako przyjaciele  :th_girl_haha: bo odcinek 1454 to już mnie aż tak nie interesuje, nie było w nim zbyt wiele Anety i Marka, jedynie króciutka scena przed ślubem Majki u niej w mieszkaniu, stawiam właśnie na 1453.  smilie_girl_301

Offline Czekolada

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #119 dnia: Lipiec 08, 2012, 16:52:04 »
Jeśli chodzi o nasza listę odcinków z udziałem A&M to dodałabym odcinek
1427-rozmowa Kingi z Anetą na temat relacji Anety z jej ojcem, wspólny posiłek A&M, rozmowa o przyjaźni oraz zaproszenie na bal charytatywny.
Znalazłam ten odcinek jak zaczęłam śledzić od początku losy Anety i Marka.