Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74855 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anula

• Aneta&Marek
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #285 dnia: Luty 07, 2013, 20:19:37 »

1656
Aneta decyduje się na rozstanie z Markiem ze względu na ostatnie wydarzenia. Spotyka się z Filipowem, aby poinformować go, że powiadomiła policję, a Iwan został zatrzymany. Potem wyciąga pistolet i celuje do gangstera. Radek błaga Nikolę, żeby wróciła do niego. Dziewczyna odwozi Juliana na lotnisko, a potem pojawia się u Radka, z którym spędza noc.

No i stało się, nasza para się rozstaje. Co za masakra    <histeryk>
Anula :)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #286 dnia: Luty 07, 2013, 21:03:24 »
Sądzę, że to przejściowo tylko i z czasem wrócą do siebie tak jak np. Ola i Robert i niebawem pewnie także Daga i Mikser. Aneta i Marek są takimi postaciami dla których raczej ciężko byłoby wymyślić wątek miłosny z jakimiś innymi bohaterami. Teresy już nie ma, Jan pojawia się sporadycznie przy ważnych uroczystościach. No chyba, że Marek z Grażyną, ale nie wydaje mi się, żeby tak szybko miał być kryzys w związku Grażyny i Grzegorza. Chodzi po prostu o to, że nie mamy obecnie właściwie nikogo poza Grażyną i Grzegorzem, którzy pasują wiekowo do postaci Marka i Anety. Mariana, Aurelię, Seweryna i Dorotę naturalnie wykluczam. Antek Turczyk gdzieś przepadł...

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #287 dnia: Luty 07, 2013, 21:24:55 »
Ja też tak sądzę, no ale mimo wszystko trochę to smutne. Tak miło patrzyło się na tą relację, która się miedzy nimi budowała, na to, jak Marek opiekował się Anetą i był przy niej, gdy go potrzebowała. A teraz? Będą robić to wszystko od nowa, znowu chcą zrobić z Anety taką złą osobę? Mam jednak nadzieję, że Marek nie pozwoli jej odejść i nie zostawi jej z tym wszystkim samej. No, bo jak Aneta będzie w złych relacjach z Marysią i rozstanie się z Markiem, to co- przestaną ją pokazywać. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby nagranie takich scen, jak np.: Danusia taka smuta pyta się Marka, gdzie jest ciocia, albo jak Aneta przyjdzie ją odwiedzić(o ile to zrobi), to żeby ich jakoś do siebie zbliżyła  <buja_w_oblokach>
Anula :)

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #288 dnia: Luty 07, 2013, 21:33:57 »
z tvpolsat.info:

Wydawałoby się, że po niebezpiecznych przeżyciach dla Marysi z serialu ?Pierwsza miłość? wreszcie nastanie czas spokoju. Czy aby na pewno? Po dwóch hucznych ślubach w ubiegłym sezonie, pora na kolejny ? tym razem Sabiny i Igora. Czy Sabina wie na co się decyduje? Aneta, nie chcąc narażać bliskich na konsekwencje jej związków ze światkiem przestępczym postanowi opuścić ukochanego. Czy Żukowskiemu uda się ją zatrzymać? Co robi kobieta, gdy cały jej świat raz to wali się na głowę, raz wywraca się do góry nogami niczym w kole fortuny? Zmienia image, bo nic tak nie dodaje kobiecie odwagi jak nowa, świetna fryzura i pomysł na życie. Marysia (Aneta Zając) postanawia podjąć nowe wyzwanie zawodowe i zostaje managerem Barbariana. Czy Hubert zaakceptuje jej decyzję? Sabina (Ula Dębska) i Igor (Rafał Mohr) ? autorzy najbardziej chyba burzliwego i toksycznego związku postanowią go zalegalizować. Mimo dezaprobaty znajomych i przyjaciół Sabina będzie trwać przy swoim postanowieniu. Czy dziewczyna zdaje sobie sprawę z kim się związała? Co na to jej rodzice? Czy zakochana w Grzegorzu (Jan Jankowski) matka Sabiny (Grażyna Wolszczak) i wypuszczony z więzienia ojciec (Karol Strassburger) znajdą czas by poważnie porozmawiać z córką? Doktora Żukowskiego (Paweł Tomaszewski) znów spotka miłosny zawód. Po porwaniu Marysi, Aneta (Maria Pakulnis) postanowi wyjechać i swoją obecnością i koneksjami ze światem przestępczym nie narażać więcej rodziny i przyjaciół na niebezpieczeństwo. Czy Marek pozwoli jej odejść? W serialu zobaczymy m.in. Łukasza Płoszajskiego, Aleksandrę Zienkiewicz, Annę Ilczuk, Pawła Okońskiego, Tomasza Ciachorowskiego, Mateusza Banasiuka, Dominikę Kojro, Katarzynę Ankudowicz i Pawła Mazurka. Produkcja jest emitowana od poniedziałku do piątku o godzinie 18.00.

mam nadzieje, że Marek nie pozwoli Anecie odejść! ale skoro Aneta będzie odbudowywała zaufanie Marysi, jak mówiła w filmiku, to może nie wyjedzie? jak myślicie? :)) <serduszko>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #289 dnia: Luty 07, 2013, 22:01:15 »
A coś miałam nosa, bo sobie dzisiaj zrobiłam wieczór wspominkowy. A tu masz babo placek! Wielkie rozstanie. Dopiero będzie numer jak wyjedzie i nie wróci, Marek- depresja, ja- koniec z oglądaniem serialu i wielki foch na scenarzystów serialu, że zabrali mi drugą ulubioną parę.
Mógłby ją jednak zatrzymać, tylko Aneta to jest taka postać, że jak coś postanowi to trudno ją przekonać, aby zmieniła zdanie. Poza tym pani Marysia coś tam teatralnie prężniej działała, mam nadzieję, że to jednak nie wpłynęło na decyzję o chwilowym opuszczeniu serialu :(

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #290 dnia: Luty 07, 2013, 22:35:33 »
Po prostu zalamka. To jest zart?? Przeciez jak starsi ludzie ze soba sa to juz na stale!! Nie no to jest serio kpina! Zamiast dac wiecej romantycznych scen to oni daja mniej!! Jezeli sie rozstana, przestane ogladac serial.

http://pierwszamilosc10.pl/najnowsze-streszczenia-odcinkow-pierwszej-milosci-1653-1657-do-3-marca-igor-oswiadcza-sie-sabinie-aneta-rozstaje-sie-z-markiem-nikola-z-radkiem/
Ale wyglada na to ze to Anety decyzja. Co oni z niej robia?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #291 dnia: Luty 07, 2013, 22:46:08 »
Tyle, że w streszczeniach jest napisane, że Aneta decyduje się na rozstanie z Markiem, a nie, że się definitywnie rozstaje. Może ona tylko tak zdecyduje, a do tego rozstania nie dojdzie, bo się rozmyśli? Ja tak to zrozumiałam i chciałabym, żeby tak było, bo lubię ich jako parę (i osobno też:-)) ;)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #292 dnia: Luty 07, 2013, 22:49:30 »
 Może ona tylko tak zdecyduje, a do tego rozstania nie dojdzie, bo się rozmyśli? Ja tak to zrozumiałam i chciałabym, żeby tak było, bo lubię ich jako parę (i osobno też:-)) ;)
[/quote]

Tez bym bardzo tego chciala bo tez ich bardzo lubie ale najgorsze w tym serialu jest to ze to sie wszystko strasznie ciagnie. Jezeli sie rozstana to potrwa z jakies 100 odcinkow zeby sie znowu zeszli.
Nie. Ona nie moze odejsc. A co bedzie z Garderoba od Marka??  Specjalnie dla niej... Kurcze no musza byc razem

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #293 dnia: Luty 08, 2013, 12:05:41 »
Ale numer....Aż wiecie co, nie wiem co napisać, jestem w takim szoku. Bez przesady, no! Tak się fajnie ich oglądało, a tu tak gmatwają. Liczę jednak po cichu, że Marek będzie walczył ;-)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #294 dnia: Luty 08, 2013, 12:39:25 »
Tak to jest taki nie śmieszny żart ? Czy jak bo ja tego nie rozumiem i nie zrozumiem. Serio nie wiem co napisać mam nadzieje, że do tego nie dojdzie. Bo to był dla mnie jak grom z jasnego nieba. Przecież było tak dobrze i co ?! Oni chcą to niszczyć, chyba jakieś jaja, że tak się brzydko wyrażę. Przecież Aneta taka nie jest  <lornetka>