A dzisiaj...trochę kijowo, że obydwa mecze jednocześnie...ale dzisiaj trzymam za Duńczyków - spodobało mi się jak kiedyś pracowali nogami a drugi mecz....nie wiem, ale raczej Holandia.
Dokładnie, pomysł z tym, że obydwa mecze mają być jednocześnie jest bezsensowny.
To ponoć dlatego, żeby zespoły, w meczu "o wszystko" nie sugerowali się wynikiem ...a Czesi i tak się dowiedzieli, że Rosja przegrywa i dostali skrzydeł

Dla mnie bez sensu, bo chciałabym, jak dotychczas, prześledzić każdy mecz - powtórki nie zawsze wchodzą u mnie w grę.
Co do Grecji. Szczęście - absolutnie tak. Ale tak jak ich obserwowałam to mogę śmiało stwierdzić, że głupi zawsze je ma. Wiecznie niezadowoleni, wiecznie przepychający się z sędziami, pokrzywdzeni, wybijanie piłki, przerywanie gry, wynoszenie na noszach. Ludzie!
Jak w gospodarce tak i w sporcie...bo się im należy. Stać i się upominać

Biedactwa

Sorry, ale jak dla mnie każdy zespół w tej grupie pracował na miarę a może nawet ponad swoje siły - tylko nie oni

W temacie Greków nie przekonuje mnie nawet to, że futbol jest nieprzewidywalny

A mediów za zamieszanie i tak nie lubię. Zresztą w ogóle ich nie lubię, bo dziennik Telewizyjny z czasów PRL to przy nich przysłowiowy "pikuś"
El, dzięki za info o Ballacku :-)
I nie wiem dlaczego Smuda rezygnuje. Przecież to nie jest wyjście z sytuacji. Każda porażka musi się kończyć zmianą trenera?
Miał kontrakt do końca euro, ale gdyby został to i tak by go zjedli...bracia Polacy. Myślisz, że oni zrozumieją?