Autor Wątek: Ogólnie o naszym dziale  (Przeczytany 24614 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Ogólnie o naszym dziale
« dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:15:08 »
Nieeeespodzianka, dziewczyny! :D

Zauważyłyśmy, że aktywność w Waszym temacie jest dość duża, wybijacie się ponad inne seriale, dlatego też ta decyzja o utworzeniu dla Was działu. Mam nadzieję, że danej Wam szansy nie zmarnujecie i będziecie się dalej pięknie rozwijać. ;)

Proszę też o rozwagę w ilości tworzonych tematów - liczy się jakość, nie ilość, ale o tym chyba nie trzeba Wam przypominać. ;)

Powodzenia! smilie_girl_045
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
Odp: Ogólnie o naszym dziale
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:17:55 »
Kiki, to mnie  zaskoczyłaś! :o Niezmiernie się cieszę, że mamy dział! Nie wiedziałam, że tak szybko powstanie! Wow! Dziękujemy za szansę!  :buzki:

Dziewczyny! Musimy tu ładnie zrobić!  :th_0girl_dance:

Jeej, dzięki!  smilie_girl_149

edit.
Mamy dział, więc moje pierwsze pytanie. Mam pomysł na wątek "Nasza twórczość i nie tylko", będziemy umieszczać tam własne prace graficzne, filmiki i opowiadania, no i nie tylko. Nie ma po co rozmieszczać wszystkiego w osobnych wątkach, więc najlepiej aby był jeden. :) Co Wy na to?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2012, 21:39:29 wysłana przez szyszata »
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:25:08 »
Oooooo! Dziękujemy bardzo  smilie_girl_149
Kiki, spróbujemy cię nie zawieść  :buzki:
Dziewczynki to do dzieła!!  :th_0girl_dance:
Aniu ja się zgadzam! Takie coś nam jest baaaaaaaaardzo potrzebne!  smilie_girl_307
It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst.-Rose?

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:27:53 »
Aniu ja się zgadzam! Takie coś nam jest baaaaaaaaardzo potrzebne! smilie_girl_307
Też tak myślę, bo nie chcemy robić dużo wątków, gdzie w ogóle nie będzie dyskusji.. Więc poczekam na innych i jak wszyscy się zgodzą to taki założę! ;)
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:31:10 »
Jeśli mogę się wtrącić, moim zdaniem pierwsza bardzo dobra decyzja i punkt dla Was.
Dorobić wątków zawsze można, a istniejący podzielić na kilka, to żaden problem. ;)

I jeszcze jedno - póki nie będziecie mieć ML, gdyby trzeba było jakiś wątek przykleić, krzyczcie, piszcie, cokolwiek, służę pomocą. smilie_girl_269
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:35:13 »
Och robimy dobre wrażenie na początek! :D

Boże, no nie wierzę że mamy dział! Siedzę z rozdziawioną buzią i patrze na monitor laptopa i nie dowierzam.. :o  :th_girl_haha:

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:49:10 »
Ania weź zamknij buzię bo Ci coś wleci.
Kiki na pewno tak zrobimy! Wykrzyczymy by było słychać głośno i wyraźnie  smilie_girl_149
Możemy zrobić tak jak mówicie dział podzielić na: "Nasza twórczość i nie tylko" i tam jeszcze: Filmiki, Grafika, Fan Fiction i coś jeszcze. Jak ktoś na coś wpadnie   :th_0girl_dance:
It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst.-Rose?

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 08, 2012, 21:54:33 »
Dziewczyny, to teraz koniec z tym szokiem i szorujcie coś rozkręcać, coś działać, żeby nas nie zawieść i żebyśmy dalej mogły chwalić Wasze działania  smilie_girl_253

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 08, 2012, 22:01:30 »
Więc reszta wątków:
Aktorzy/Postacie
Relationships
Ulubiony bohater
Odcinki - bądź rozdzielenie na sezony. :)
Tyle powinno starczeć na rozpoczęcie Naszej kariery w dziale. :) Czekam na Wasze sugestie!

Mysza_99

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 08, 2012, 22:10:23 »
O jak cudownie!
Jestem wciąż na 16 odcinku 1 sezonu, ale w wakacje chcę pociągnąć, bo serial mnie niewątpliwie bardzo wciągnął. :) Miło, że będę miała gdzie... i miło, że moje posty nie będą ginąć w tłumie innych postów, jakby to było w jednym temacie :)

Na oglądanie namówię Emi - już się sama z siebie przymierza, na pewno ją zmobilizuję. :)

Do zobaczenia zatem! Póki co... jestem z Wami duchem, a jak tylko poukładam sobie wszystko, to dołączę ciałem. :)

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 08, 2012, 22:14:49 »
Mogą być jeszcze:
Newsy, np. wywiady, głosowania ;)
Spojlery (ogólnie najnowsze wieści o nowych sezonach?),
I jeśli by było więcej chętnych możemy również stworzyć wątek o książkach L.J.Smith na podstawie, których powstał serial.

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 08, 2012, 22:16:47 »
To można w newsach dać, kiedy można spodziewać się nowych sezonów etc. A z artykułami i wywiadami taki wątek może się przydać. :)

Mysz nadrabiaj i czekamy na Ciebie! :D

Mysza_99

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 08, 2012, 22:18:31 »
Jeżeli od siebie mogę coś zasugerować, to fajnie, jak są osobne tematy dla każdego sezonu ;) Przynajmniej mała możliwość czytania niepożądanych rzeczy, kiedy część ogląda sezon 1, a część 3 :) A Wampirki sezonów mają mało... więc to nie jest tak, że będzie 8 czy 10 tematów bez sensu :D (Chociaż dla nadrabiających - jak najbardziej z sensem :D)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 08, 2012, 22:55:36 »
Gratuluje działu, dziewczyny! :) Nie powiem, zasłużyłyście na niego - aktywność w wątku o VD była naprawdę duża. :)
Powodzenia życzę! :buzki:

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 08, 2012, 23:03:26 »
Donia dziękujemy smilie_girl_046! Przyda się   ;)