Autor Wątek: W następnym odcinku  (Przeczytany 62421 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: W następnym odcinku
« Odpowiedź #60 dnia: Wrzesień 14, 2012, 14:20:58 »
Zwiastun nowych odcinków

Najbardziej zaciekawił mnie wątek Renaty, raz całuje się z Grześkiem, potem z jakimś gościem... Mam tylko nadzieję, że ten związek jeszcze nie został skreślony przez scenarzystów.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #61 dnia: Wrzesień 14, 2012, 14:43:41 »
Wszelki duch pana Boga chwali dali na chwilę Kingę <serduszko>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #62 dnia: Wrzesień 14, 2012, 15:45:54 »
Kinga! :D Nareszcie! :D
Liczę na to, że dzięki niej będzie ciekawiej niż dotychczas, bo to co było od początku sezonu to w większości porażka. ;)

Oprócz tego ciekawy wydaje się być wątek Renaty i Grzegorza... Czyżby rzeczywiście scenarzyści chcieli połączyć Króla z Grażyną? Nawet czołówka na to wskazuje... :P

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #63 dnia: Wrzesień 14, 2012, 19:05:03 »
A ja jestem załamana. Wbrew temu co sobie obiecywałam wcześniej, to przeczytałam streszczenia odcinków. I wygląda na to, że producenci chcą rozdzielić moją ulubioną parę, czyli Aurelię i Mariana. Śmiałek ma być zazdrosny o Makowską i Seweryna, to jest jakaś paranoja, czy im już kompletnie odbiło?! Przecież Marian z Aurelią są taką fajną parą, czy nie mieli już dosyć kłopotów w swoim związku? Jak się okaże, że ich rozdzielą, to ja przestaję oglądać ten serial  :'( <wsciekly> <histeryk> ???
Anula :)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: Wrzesień 14, 2012, 22:39:37 »
 Ej no sorry, ale jak nie ma w streszczeniach Marka i Anety to dla was od razu jest nuda?? Bo jak dla mnie to będzie parę ciekawych wątków i scen, na które czekam, a są to przede wszystkich:
- prawdopodobna zdrada Renaty
- powrót Kingi, jej spotkanie z Robertem i wiadomość o jego związku z Olą, czyżby nowy trójkąt?
- wprowadzenie Szymona
- wprowadzenie Oskara

Chyba nic nie ma o Ewce, dzięki Bogu i Wadlewa jakby mniej (tylko wątek z Marianem, Aurelią i Sewerynem).

Ciekawi mnie też jak będzie wyglądał wątek Pawła, gdy nie ma Anki, a wokół Majki kręcić się będą Hubert i Szymon oraz ciekawe co to za Klaudia, z którą chce zeswatać Krzyżanowskiego Hubert. Martwi mnie jeszcze kompletne marnowanie postaci Artura.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #65 dnia: Wrzesień 15, 2012, 12:01:29 »
Ej no sorry, ale jak nie ma w streszczeniach Marka i Anety to dla was od razu jest nuda??
Jeśli ktoś (jak np. ja) ogląda serial TYLKO dla Anety lub/i Marka i Anety to tak jest ;) Choć teraz akurat, podobnie jak Ciebie, interesuje mnie parę wątków. O dziwo jednym z nich jest wątek Malwiny, Wojtka i Jagny. Zapowiada się o wiele ciekawiej niż wątek Dagi, która mnie wkurza :P Ale szkoda mi Grześka...

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Wrzesień 15, 2012, 12:35:28 »
Ej no sorry, ale jak nie ma w streszczeniach Marka i Anety to dla was od razu jest nuda??
Jeśli ktoś (jak np. ja) ogląda serial TYLKO dla Anety lub/i Marka i Anety to tak jest ;)
No właśnie(np ja też) to trochę nudno skoro ich nie ma. Ale ten tydzień jest wyjątkowo inny niż te poprzednie i może jakieś odcinki obejrzę.  :D
Własnie a co z Grześkiem i Renią..   :'( Ej no nie chcę żeby Grzesiek był z Grażyną...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Wrzesień 15, 2012, 13:15:36 »
Niekoniecznie. Ja nie oglądam serialu tylko i wyłącznie dla tej pary, nie jestem ich jakąś wielką fanką, tylko ich lubię, aczkolwiek stwierdzam, że lepiej pooglądać właśnie Anetę i Marka niż np. nudne Wadlewo, gdzie jedynym nawet ciekawym wątkiem jest wątek Malwiny, Wojtka i Jagny. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #68 dnia: Wrzesień 15, 2012, 13:20:46 »
Kilka odcinków opuściłam, ale niestety streszczenia aż tak bardzo nie zachęcają mnie ani do nadrabiania straconych odcinków, ani do ponownego oglądania tych nowych. ;) Minusem jest brak Anety i Marka - i tak jak Justek głównie oglądam PM właśnie dla tej pary. Co prawda zaciekawił mnie wątek Renaty i Grześka, ale wnioskując ze zdjęć i streszczeń to nie wróżę im niestety za dobrze... I jeżeli ta dwójka rozstanie się definitywnie, a Grzesiek zwiąże się z Grażyną to zwątpię w naszych scenarzystów, dosłownie!
Plusem jest również wątek Malwiny - nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem ale od czasu wesela i spotkań Jagny i Wojtka ten wątek również w pewnym stopniu mnie interesuje. ;)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #69 dnia: Wrzesień 15, 2012, 14:58:19 »
Ja nie rozumiem dlaczego prawie wszyscy tutaj aż tak nie lubią Wadlewa i non stop na nie narzekają. Sądzę, że Wadlewo jest o wiele ciekawsze niż ten cały Wrocław. W kółko dzieje się tam to samo, jak nie ktoś udaje ciążę , to nie ma kasy. Albo teraz , jak wróci Kinga, to znowu będzie roztrząsany wątek jej i Roberta. I ja się pytam po co? Oboje są  szczęśliwi w nowych związkach, a teraz co na siłę to rozwalać! Wadlewo też ma swoje minusy, owszem. Jednym z nich jest np. zachowanie Malwiny, której nie powiem ale teraz jest mi trochę szkoda. Ale tam, jak coś się dzieje, to przeważnie coś nowego. Albo wprowadzają jakieś nowe postacie, czasami tworzą fajne sytuacje między starymi. A we Wrocławiu co? Powtarzają wciąż te same sytuacje, tylko z innymi bohaterami. Tak, jak dla większości dla mnie najciekawszy wrocławski wątek, to Aneta i Marek, ale kiedy ich nie pokazują, to oglądam serial tylko dla Wadlewa, licząc na to, że pokażą moją ukochaną parę, czyli Aurelię i Mariana  <buja_w_oblokach>. Ale niestety obawiam się, że jeżeli potwierdzą się moje obawy i rozdzielą tę parę, to przestanę oglądać pm. No chyba, że odcinki, w których będę wiedziała, że napewno pojawią się Aneta i Marek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Wrzesień 15, 2012, 15:15:25 »
Ja nie rozumiem dlaczego prawie wszyscy tutaj aż tak nie lubią Wadlewa i non stop na nie narzekają.
Widzisz Anula, niektórzy lubią Wrocław, inni Wadlewo, nie każdy musi lubić to samo. Ja np wolę oglądać wrocławskie życie, w którym COŚ się dzieje, niżeli nudne Wadlewo.
Ale tam, jak coś się dzieje, to przeważnie coś nowego. Albo wprowadzają jakieś nowe postacie, czasami tworzą fajne sytuacje między starymi. A we Wrocławiu co? Powtarzają wciąż te same sytuacje, tylko z innymi bohaterami.
Dla mnie serial powinien opowiadać historię głównych bohaterów i ich przyjaciół i tak też jest we Wrocławiu, a w Wadlewie nie wiem po co wprowadzają co rusz nowe postacie, nowe wątki, które może i trzymają się kupy, ale zdecydowanie zajmują za dużo miejsca w serialu. Kiedyś Wadlewo lubiłam, za sprawą Jana, Anety, Antoniego i Natalii + Śmiałek, Emilka i Andrzej - to było prawdziwe Wadlewo, które oglądałam z zaciekawieniem, a teraz? Teraz głównych Wadlewskich bohaterów nie ma i to już nie jest to samo, dla mnie po prostu zwykła nuda. No teraz może Malwina, Wojtek i Jagna ratują sytuację, ale to troszkę za mało, żebym polubiła tą część serialu. ;)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #71 dnia: Wrzesień 15, 2012, 21:33:00 »
Klaudia ja Ci powiem, że wszystko się zmienia i po prostu trzeba się z tym pogodzić. Wadlewo teraz jest inne i mnie na początku też się, to nie podobało, no ale cóż. Teraz też może być fajnie, tylko trzeba dostrzegać dobre strony :-)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Wrzesień 15, 2012, 21:36:45 »
Tak, zgadzam się, że wszystko się zmienia, aktorzy, miejsca, ale nie ukrywam, że do obecnego Wadlewa trudno mi jest się przekonać. Ale małymi kroczkami to czynię, bowiem na początku nie znosiłam Malwiny, a teraz Jej wątek z całego Wadlewa interesuje mnie najbardziej, także za jakiś czas może polubię bardziej pozostałych wadlewskich bohaterów. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Wrzesień 16, 2012, 07:45:15 »
1554

Mikser stwierdza, że nie może zabronić Dadze pójść na imprezę, na którą zaprosił ją Oskar Bill. 7iO6FKj1Q97 Po przyjęciu czeka na nią w umówionym wcześniej miejscu, ale ta się nie zjawia. Tak dobrze bawi się na bankiecie, że zapomina o swoim chłopaku. Renata zamierza wyznać Grzegorzowi prawdę na temat Jarka. Niestety, nie ma ku temu okazji, gdyż mąż opowiada jej o problemach w pracy. Jeden z żołnierzy w jego jednostce postrzelił się podczas służby i nie wiadomo, czy przeżyje. Aurelia próbuje poprawić humor Śmiałkowi. Specjalnie dla niego wybiera się do Wrocławia, by kupić seksowną bieliznę.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #74 dnia: Wrzesień 16, 2012, 23:20:00 »
Ten tydzień! <3

Cieszę się, że będzie dalej ciągnięty wątek Dragon&Patrycja&Radek, cieszę się, że pojawi się Kinga, cieszę się, że pojawi się Oskar, cieszę się, że mignie Ola z Robertem i będzie coś Renata&Grzegorz (chociaż generalnie nie podoba mi się, że będą to psuć!) Fajny tydzień się wydaje :)

Teraz czekam jeszcze na zrobienie coś z Arturem.
I więcej scen z Igorem, bo ciekawi mnie ta postać/jego przeszłość i jego dalsze relacje z Sabiną i nie tylko.