Autor Wątek: W następnym odcinku  (Przeczytany 62412 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: W następnym odcinku
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 30, 2012, 11:19:39 »
Troszeczkę szersze streszczenia. :)

1540
Daga stara się wyperswadować Ewie wniesienie oskarżenia przeciwko dr. Turczykowi. Marysia i Jan bezskutecznie poszukują Antoniego. Najbliżsi oferują Radoszom pomoc w poszukiwaniach. Grażyna planuje założyć wraz z Izą spółkę, której zadaniem byłoby sprywatyzowanie oddziału onkologicznego.

1541
Marysia jest załamana z powodu zaginięcia dziadka. Dzięki Anecie w telewizji wyemitowany zostaje komunikat dotyczący poszukiwań Antoniego. Dragon ponownie umawia się z Patrycją w parku. Dziewczyna jest nim oczarowana. Wiktoria i Rysiek przeżywają pierwszy małżeński kryzys.

1543
Jagna romansuje z Wojtkiem. Podczas pobytu we Wrocławiu Daga zwraca się do Igora z prośbą o poradę prawną. Sabina jest bardzo niezadowolona z tego faktu. Ewa wraz z Błażejem udają przed matką dziewczyny, że nadal są parą. Ewa zastanawia się, czy wycofać oskarżenie, które złożyła na dr. Turczyka.

1544
Daga ma coraz większe problemy związane z niespłaconymi kredytami. Jest załamana ciągłymi wezwaniami od komorników. Malwina przypadkiem jest świadkiem namiętnego spotkania Jagny i Wojtka. Rodzina Antoniego nie ustaje w jego poszukiwaniach. Oszuści próbują wyłudzić od Marysi pieniądze za fałszywe informacje o zaginionym.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpień 30, 2012, 11:24:18 »
Złóżmy pokłony scenarzystom za to, że Aneta jest w streszczeniu.  <haha> Żeby jeszcze był Marek gdzieś tam to bym skakała z radości.. No przecież muszą coś dać ciekawego o nich!
Dobra widzę, że interesuje mnie tylko sprawa Antoniego i Turczyka  :D
Kolejny tydzień z Ewką i wiochą!; (

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 30, 2012, 13:48:57 »
O tak chwalmy ich hahaha. Swoją drogą to z taką Anetą dobrze jest "trzymać". Wszędzie ma kontakty, wszystko załatwi. Marek to ma szczęście :)

Jagna romansuje z Wojtkiem.

O matko co za ŻAL!

Malwina przypadkiem jest świadkiem namiętnego spotkania Jagny i Wojtka

Będzie dym? Oj bo jak się Malwina wkurzy to będzie heca :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Sierpień 30, 2012, 14:09:14 »
A mógłby mi ktoś powiedzieć kto to jest Wojtek? Bo przysięgam, że nie mam pojęcia :D

A tak poza tym znowu widzę same Wadlewo w tych streszczeniach...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Sierpień 30, 2012, 14:47:48 »
A mógłby mi ktoś powiedzieć kto to jest Wojtek? Bo przysięgam, że nie mam pojęcia :D
Pewnie, że by mógł ;) Wojtek to siostrzeniec Celiny, który swego czasu "dobierał się" do Emilki, a pod koniec sezonu był z Malwiną (nie mam pojęcia czy nadal są razem). ;)

Szczerze mówiąc - sezon się jeszcze nie zaczął, a ja już mam dosyć Ewusi i Wadlewa. :P
Jedynym ciekawym wątkiem wydaje się zaginięcie Antoniego, dla mnie oczywiście ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpień 30, 2012, 17:25:00 »
Hmmm... dzięki :* ale i tak gościa kompletnie nie kojarzę  ;D nawet nie jestem pewna czy ta, która myślę, że jest Celiną - naprawdę nią jest  ;D Tak to właśnie jest jak się przewija całe Wadlewo, potem człowiek niezorientowany  8) Ale jak ten Wojtek wmieszany jest w tamte wątki to już mi wszystko jedno, że nie znam człowieka. Myślałam, że to może jakaś inna postać, którą powinnam kojarzyć, bo ktoś gdzieś tutaj też coś o nim wspominał w jakimś kontekście i zaczęłam się zastanawiać co jest ze mną nie tak, że nie wiem o kim mowa ;D

A mnie nawet zaginięcie Antoniego nie wydaje się jakieś fascynujące, ale na pewno lepsze od Wadlewa i spółki ;)

A czytał ktoś gdzieś co zamierzają zrobić z Arturem? Mają na niego jakiś pomysł czy znowu gdzieś wyjedzie (oby nieeee :( ) ?

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Sierpień 31, 2012, 11:49:25 »
http://www.youtube.com/watch?v=H2RU-JfHnD0 Zwiastun na następny tydzień  :D

ojciec Bartka: Szukam żony
Antek: Ma pan pech, bo My jesteśmy zajęci  <haha> I ten śmiech Antka i Marka. O nie mogę.

Wiecie co Wam powiem? Takie wesela się nie spodziewałam.  <hahaha>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Sierpień 31, 2012, 12:41:07 »
Wiecie co Wam powiem? Takie wesela się nie spodziewałam.  <hahaha>
Ja też nie! <hahaha> Ale po obejrzeniu tego zwiastuna stwierdzam, że będzie świetne! :D Przynajmniej na takie wygląda. :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpień 31, 2012, 12:42:47 »
Ooo jaa! Chyba zacznę oglądać regularnie! :D
Ale będzie weselicho ;D Wszyscy się będą świetnie bawić <haha>
A ten tekst Kaśki Kto zabroni biednemu bogato żyć. mnie rozwalił. :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpień 31, 2012, 14:20:27 »
Wesele zapowiada się dość nietypowo... i nie powiem może nawet się skuszę i obejrzę.  <haha> Wiedziałam, że będzie zamieszanie, że to wszystko przez Jagnę, ale nie sądziłam, że AŻ tak namiesza. Coś mi się wydaje, że będę współczuła Emilce i Wiktorii TAKIEGO wesela!  <haha>

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpień 31, 2012, 15:38:43 »
No nieźle, aż chyba sobie obejrzę ten odcinek z weselem  <jezyk>
A Kaśka na końcu miażdży, nie mogę z jego tekstów czasem  ;D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpień 31, 2012, 22:19:22 »
Ja już nie mogę się doczekać, a zwłaszcza Wadlewa. Nie rozumiem dlaczego wszystkie tak go nie lubicie?  <lornetka>
Anula :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 31, 2012, 23:31:23 »
Anula, akurat w moim przypadku nie jest tak, że jakoś bardzo nie lubię, bo momentami oglądam Wadlewo z zaciekawieniem, ale co poradzić, jak z reguły jest w nim tak nudno, że głowa boli? ;) To jest właśnie najbardziej irytująca rzecz w tym wątku, szkoda, że scenarzyści rzadko wymyślają coś ciekawego dla Wadlewa i jego bohaterów, aczkolwiek po zapowiedzi stwierdzam, że na weselu może być ciekawe ;)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:08:46 »

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:15:36 »
OMG, trochę to przerysowane, ale trzeba powiedzieć... będzie ostro  ;D
Mina Marysi i Artura w 0:54 - 0.56 jest najlepsza  :hahaha: i ten skok w 1:20  :hahaha: